Reklama

Reklama

Flight of the Conchords

(seriál)
  • USA Flight of the Conchords
Komedie / Hudební
USA, (2007–2009), 9 h 54 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Jemaine Clement, Bret McKenzie, Rhys Darby, Kristen Schaal, Arj Barker, Frank Wood, David Costabile, Sutton Foster, Rachel Blanchard, Judah Friedlander (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Komediální seriál z původní produkce HBO představuje dvojici Breta McKenzieho a Jemaine Clementa z Nového Zélandu, které proslavila stejnojmenná show i pořad One Night Stand vysílaný na HBO. V novém seriálu se Jamaine a Bret (hrají v prostoduchém provedení sami sebe) stěhují na Manhattan. Ve snaze dobýt New York navštěvují bohémské večírky, dohadují se se svým (jediným) fanouškem Mel i se svým neobratným manažerem Murrayem. Oberou je nešikovní zloději, zraňují vzájemně své city a bez úspěchu usilují o nepolapitelné ženy. Jsou to vlastně nevinní chlapíci, kteří se snaží získat lásku nebo alespoň mimořádně vynášející dividendy, ale místo toho na ně čeká hojnost melodií o životě, lásce a prchavém štěstí.

V původní produkci HBO vznikla druhá řada hudebně komediálního seriálu, jehož protagonisté Jemaine Clement a Bret McKenzie získali před dvěma lety mimo jiné cenu Grammy za Nejlepší komediální album. Jemaine Clement a Bret McKenzie se přestěhovali do New Yorku, aby tu zúročili svou popularitu nejoblíbenějšího parodického dua z Nového Zélandu. Nový život v East Side ovšem přináší řadu úskalí, jimž dvojice čelí po svém, což vytváří řadu neuvěřitelně zábavných situací. V seriálu se objeví i postavy z předchozí řady - nešika Murray (Rhys Darby), který jim dělá manažera, nadšená fanynka Mel (Kristen Schaalová) a její manžel Doug (David Constabile), kamarád Dave (Arj Barker), který stále žije u svých rodičů, a další. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

LakiyL 

všechny recenze uživatele

I´m the boom king...toto si spieva partia dvoch kamarátov, ktorí nie sú schopní zbaliť žiadnu babu, a keď sa im to podarí, vzťah za chvíľu stroskotá. Každá časť je doprevádzaná ,,hudobnými číslami" (výborné texty, ktoré pobavia). Obaja majú jedinú fanynku Mel, ktorá je z nich posadnutá. Škoda preškoda dvoch sérií. I need another one :( ()

waits 

všechny recenze uživatele

Hdoně dobré. Hodně veselé. Smutné obličeje Jamaina a Breta mě rozesmáli už v sedmé epizodě (tentokrát Herec), takže se sluší podpořit je v žebříčku seriálů. Nahoru, nahoru, chlapci! Baví mě i mluvené slovo, ale vkládané písně jsou většinou ještě lepší (album roku, nejlepší kapela na Novém Zélandu 2008, Grammy pro nejlepší Comedy Album 2008, vystupování v HBO Stand Up viz You Tube). Takový Bowie Song, Think About It nebo povzbudivé Cheer Up, Murray (dovedu si tuhle představit i na rayných Bowieho albech, třeba na Space Odity) to je radost. PS Chlapci okupují skoro celý díl Simpsonů (1.díl 22.serie) ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Ano, ano, ano! Děkuji Davidovi, že se o tomto seriálu zmínil, neb tyhle dva retardy z Nového Zélandu zbožňuji (Mel a Murrayho nevyjímaje). Krásné a jedinečné na Conchordech je i fakt, že narozdíl de facto od čehokoli jiného se na písničky těšíte, než abyste je protrpěli a doufali, že již brzy skončí. Zápletka nějakých dílů poněkud slabší, ale i tak skvělé. Těším se na maraton... 100% (1.-2. série - 100%) ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Při zhlédnutí prvních dílů, jsem nevěřil svým očím. Americký sitcom natočený po britsku. Celou svojí stilizací připomíná The Extras. Dva naprosto flegmatičtí týpci, prožívající obyčejné situace a kteří svoje pocity vkládají do textů, zhudebňují a rovnou do Vás nahustí i klip. Unikátní sitcom. Flight of The Conchords - mají dalšího fanouška. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Conchordi dokazují, že Nový Zéland z koloniálních dob zdědil nejen angličtinu, ale i neskonale výborný smysl pro humor. Apatičtí hrdinové Jemaine a Bret putují po Spojených státech se svým bizarním impresáriem za dozvuků mého hurónského smíchu. Tihle flegmatici se nepotřebují přetvařovat a dělat na diváky roztodivné ksichty. Jejich humor pramení zejména z toho, že všechno berou z pokrovou tváří a ty nejvypjatější scény působí jako každodenní nakupování rohlíků. Pokud by vtip podléhal celním poplatkům, tak ti dva by se zřejmě nedoplatili. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (4)

  • Murray má v kanceláři propagační plakáty na Nový Zéland s logy, jako "New Zealand...Rocks!!!", "WOOLcome to New Zealand", "New Zealand, take your mum", "New Zealand: Why Not?", "New Zealand, Better Than Old Zealand", "New Zealand: Worth a Go", "New Zealand: Not Part of Australia", "New Zealand: Don't expect too much — you'll love it", "New Zealand Eve Should Come", "New Zealand Only 18 Hours From New York", "New Zealand Like Scotland But Further" a "It's Not Boring In New Zealand". (Saku)
  • V epizodě "Drive By" Murray používá ve svojí kanceláři stařičký Commodore 64 s programem "New Zealand Government Internet 1.1". (Saku)
  • Seriál vznikl na základě stejnojmenného rozhlasového seriálu BBC, vysílaného v roce 2005. Na rozdíl od filmové verze se však odehrával v Londýně. (skudiblik)

Související novinky

Novinky ze Středozemě

Novinky ze Středozemě

10.04.2011

Vypadá to, že prozatím oficiálně nepotvrzený Orlando Bloom si opravdu znovu zastřílí z luku. V aktuálním interview potvrdil, že už čte výňatky ze scénáře, které se týkají Legolase. Rovněž dodal, že… (více)

Reklama

Reklama