Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lině Berglundové je patnáct let a už ji vážně nebaví být neviditelná a nepolíbená. Její kamarádky mají lepší zážitky než ona - Thea je hezká a populární, Carro je extrovert a ráda se předvádí. Lina pomůže Thee s domácím úkolem a za odměnu od ní dostane její oblečení. Závidí Carro její odvahu. Dokud všichni dodržují nepsaná pravidla hiearchie jejich přátelství, všechno je v pořádku. Lina je možná jakýmsi lepidlem, které trojici drží pohromadě, ovšem ona sama si připadá jak rohožka. Ovšem teď se všechno změní - Lina se rozhodla, že je čas začít opravdu žít! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

chelsea17 

všechny recenze uživatele

Podobných dramat by se pár asi našlo... ale já mám s tímhle filmem jeden zásadní problém, a to, že to hercům vůbec nevěřím. Nijak na mě žádný nedokázal zapůsobit tak, že bych si řekl: ok, je to špatný, je to dobrý, má problém...prostě jim to věřit. Navíc tomu vůbec nepomohly dialogy, které bych v mnoha situacích ( a v jejich věku) nečekal. Vše bylo tuctový, nedokázalo to zaujmout a přitom to potenciál mělo. Snad příště. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už jsem si zvyk, že Seveřani občas těžko vysvětlitelný věci prostě vysvětlí tak jednoduše, jak jenom to jde..na plnou hubu, vostře, bez servítek...no prostě si představte, že film, jako celek, má určitý hranice. No a na severu se ty hranice pravidelně přerušují. To znamená, že co se týče sexu, lásky, odpanění a podobnejch ptákovin, tak se s tím tady docela solidně neserou. I tak to ale v sobě skrývá kolikrát velký kus pravdy, kterou si asi každá holka prošla, co holky? :) ()

Reklama

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení nadevší pochybnost dokazuje, že naprosto platí ono staré známé obecné pravidlo, že jako stačí, když mladá hezká hubená holka ukáže ve filmu prsa, a film má hned plné hodnocení. ()

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Trápna teenagerovská dráma o o tom, ako sa mladá dievčina zoznamuje intímnymi vecami ...fakt trápne, nič zaujímavé som na tom nenašiel a ani som sa o to nepokúsil. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve městě Trollhättan ve Švédsku. (Cheeker)

Reklama

Reklama