Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (585)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velmi primitivní děj, tak jako to animák vyžaduje. Film je koukatelný prakticky pro všechny generace. Děti se zasmějí, starší zavzpomínají. Já osobně se bavil. Akce střídá akci. Méně vtipná scénka tu více vtipnou. Animace, leč jsem měl možnost vidět pouze 2D, tak oku lahodící. Charaktery postav dostatečně kvalitní. Na plný počet to není. Nicméně příjemně strávených 90 minut. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Slečna Ronsonová vypadá přesně jako Ony. Už jen to, že si všímám takových blbostí myslím plně ukazuje jak moc jsem se nudil. Pro samé zakopávání, tančení a mlácení se do hlavy vším (ne)možným se úplně zapomnělo na... No, vlastně na všechno ostatní. Čest výjimkám v podobě původního dabingu, nápisu na raketě a těm několika minoritním zdařilým odkazům na padesátková monstr/ufo béčka. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Maya Forbes, Wallace Wolodarsky, Rob Letterman, Jonathan Aibel, Glenn Berger .. Monstra versus Vetřelci jsou obratně spíchnutí Muži v černém, Den nezávislosti, Válka klonů resp. jejich předobrazy v řadě sci-fi snímků z padesátých let. Neuniknou však několika slabým místům a kadence „želé/zelených/monstr/prezidentských vtípků“ všechno nezachrání. Dreamworks nadále sází na snahu o ‘zábavnost především‘ v čele s výrazným původním dabérským obsazením (což je v naší destinaci bohužel bezvýznamné), ale produkce Pixar je mi přeci jen stále bližší (bodejť když jde o srdcovou záležitost:-)). ___ Celkově fajn sedmdesátková záležitost, jejíž hlavní předností je atrakce jménem 3D projekce, která je aktuálně masově nasazována do většiny českých multiplexů. Kdo však má zkušenosti s IMAX projekcemi, už moc ohromen nebude – sice si pár zaručených efektů užije, ale na zadek z nich nesedne. Ovšem v žádném případě nejsem proti této vizuál rozšiřující praxi. 70%. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Ultimátní pecka! Namísto obehraných sebeuvědomovacích příběhů vyrukovali tvůrci Shreka s natřískanou akční peckou, která srší citacemi (u kláves jsem řval smíchy!), skvělým humorem a trestuhodně obří palbou hlášek. Čtyřiadevadesát minut neředěné zábavy, kterou ocení hlavně odrostlejší (kdo si libuje v estetice 50-kových monster movies, bude chrochtat blahem), takže při váhání, zda-li dát přednost originálnímu znění před 3D efektem, není co řešit. Animák roku, bez debat! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Videl som iba na dvd doma, čiže som prišiel o 3d efekt a tým pádom môžem hodnotiť predovšetkým scenár a príbeh. No a nastáva problém, pretože vtipy a odkazy na rôzne sci-fi mi nepripadali nijak zvlášť vtipné a sú do príbehu natlačené trochu násilne. Celé to vyznieva trochu infantilne, aj napriek týmto odkazom, ktoré pochopia iba dospelí a zainteresovaní. Potenciál bol vyšší. No a grafika síce úžasná, ale to by malo byť pravidlo a nie dôvod k vyššiemu hodnoteniu. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

Reklama

Reklama