Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (585)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipný a ve všech směrech vynikající animák! :-) Chtěla bych vypíchnout okamžiky, u kterých jsem se od srdce pobavila, ale to bych odvyprávěla skoro celý film. Tak jen namátkou co mě odrovnalo byl prezident Spojených států a jeho tlačítko na Laté :-)) nebo jeho úžasné hudební provedení písničky z filmu Policajt z Beverly hills jako dorozumívací prostředek s vetřelcem :-)) Jeho postava a hlášky byly hodně dobře vymakané! :-) Užasná a vtipná byla i naše monstra, chii :-) ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Přece jen jsem čekal trošku promakanější a nápaditější scénář než jsme ve filmu mohli vidět. Animace je opravdu dechberoucí. Momentálně pro mě osobně nejvymakanější animák. Grafické detaily jsou neuvěřitelné, ale to je bohužel vše. Příběh je až moc jednoduchý a i přesto, že snímek má 90 minut tak se mi v některých pasážích zbytečně natahoval. ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

U křesla Stephena Hawkinga, za animák s takovou kadencí vtípků (za všechny infiltrace lodi vetřelců, respektive diskuze s ultradementním klonem!) a nejrůznějších citací (nejen klasické sci-fi fláky, ale i Nepříjemná pravda Davise Guggenheima) se u DreamWorks vůbec nemusí stydět. Na příběh se moc nehraje, caparti se taky nijak neponaučují. A výsledek? Čirá zábava. Tudy cesta VEDE. 80% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých zábavných jednohubkový animákov (Megamind, Cloudy with a Chance of Meatballs...). Príbeh je predvídateľný, bez akýchkoľvek prekvapení a na zvraty a originalitu jeden z najchudobnejších v poslednej dobe, no všetko vynahrádza humor a skvelý dabing na čele s bravúrnym Sethom Rogenom. Ďalší z radov animákov, ktoré mali na viac... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne, nejedna se o buhvijak dospelackej animak, precejen vetsina postav jsou jen takovy saskove, stejne tak vtipy nejsou vrcholem inteligence, jenze film neni vylozene komedie, ale spis akcni scificko, akorat, ze animovany. Je tu docela solidni pribeh a ta myslenka na monstra je vcelku fajnova, animace je na solidni urovni, takze nijak nerusi a hlavne po povinny uvodni seznamovacce je to vcelku neptretrzita akcni jizda, takze nuda vazne nehrozi, akce je povedena a sem tam nejakej ten vtipek pobavi, takze ja jsem vcelku spokojenej. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Severoamerické tržby byly 198,4 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 381,5 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama