Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (585)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne, nejedna se o buhvijak dospelackej animak, precejen vetsina postav jsou jen takovy saskove, stejne tak vtipy nejsou vrcholem inteligence, jenze film neni vylozene komedie, ale spis akcni scificko, akorat, ze animovany. Je tu docela solidni pribeh a ta myslenka na monstra je vcelku fajnova, animace je na solidni urovni, takze nijak nerusi a hlavne po povinny uvodni seznamovacce je to vcelku neptretrzita akcni jizda, takze nuda vazne nehrozi, akce je povedena a sem tam nejakej ten vtipek pobavi, takze ja jsem vcelku spokojenej. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Přece jen jsem čekal trošku promakanější a nápaditější scénář než jsme ve filmu mohli vidět. Animace je opravdu dechberoucí. Momentálně pro mě osobně nejvymakanější animák. Grafické detaily jsou neuvěřitelné, ale to je bohužel vše. Příběh je až moc jednoduchý a i přesto, že snímek má 90 minut tak se mi v některých pasážích zbytečně natahoval. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Slečna Ronsonová vypadá přesně jako Ony. Už jen to, že si všímám takových blbostí myslím plně ukazuje jak moc jsem se nudil. Pro samé zakopávání, tančení a mlácení se do hlavy vším (ne)možným se úplně zapomnělo na... No, vlastně na všechno ostatní. Čest výjimkám v podobě původního dabingu, nápisu na raketě a těm několika minoritním zdařilým odkazům na padesátková monstr/ufo béčka. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Dobře udělaný film se skvělou animací, kde vás rozesměje modrý Bob (který i když má místo mozku želatinu, chrlí vtipné hlášky jak na běžícím pásu) či bezobratlý příbuzný Godzilly. I když jde v mnohých směrech o parodování jiných filmů, zachoval si tento příjemný snímek svou originalitu a důstojnost - 75%. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých zábavných jednohubkový animákov (Megamind, Cloudy with a Chance of Meatballs...). Príbeh je predvídateľný, bez akýchkoľvek prekvapení a na zvraty a originalitu jeden z najchudobnejších v poslednej dobe, no všetko vynahrádza humor a skvelý dabing na čele s bravúrnym Sethom Rogenom. Ďalší z radov animákov, ktoré mali na viac... ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Záběry B.O.B.a (Seth Rogen) unikajícího přes dveře z laboratoře jsou shodné se záběry z filmu The Blob (1958). (HellFire)
  • Film obsahuje mnoho odkazů na seriál Star Trek (od r. 1966) a jeho filmové i televizní následovníky. Můžeme si toho všimnout hned v úvodu, kde jeden z vědců hlásí do telefonu "kód Nimoy", což odkazuje na legendárního představitele Spocka Leonarda Nimoye. Další přípomínkou je chvíle, kdy má prezident (Stephen Colbert) před robotem zahrát píseň "Axel F". Těsně předtím totiž ukáže klasický "vulkánský pozdrav". (Marty_v.S.)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 175 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama