Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sheldon nikdy neměl řidičák. Ovšem ve chvíli, kdy ho nikdo nechce už ani za spolujezdce, přichází spásná myšlenka – naučí se řídit! Není to přece vůbec složité, zvlášť pro nadprůměrně inteligentního fyzika... (TV Prima)

Recenze (8)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Well, no, now, I'm not going to go so far as to say that I represent a distinct new stage in humankind, you know, a Homo Novis, if you will, no, that's for anthropologists to decide. But I am convinced that the reason I cannot master the plebeian task of driving is because I'm not meant to." ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sheldonova schopnost urazit, nebo odradit všechny lidi, od nichž potřebuje pomoc, nezná hranic. Výsledkem byla snaha přesvědčit ho o nutnosti získat řidičský průkaz a samostatně řídit. Už to samo o sobě byl nadlidský výkon, ale aby toho nebylo málo, Darth Vader fakt divně zíral. "Proč mě poveze Penny?" "Protože kámen tupí nůžky." ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda týkající se Sheldona a jeho řízení. Ten simulátor byl opravdu dobrý nápad. A později se ze Sheldonova řízení začaly stávat "rutinní" epizody. Kdo to ale v tomto díle mohl tušit... ()

Zajímavosti (4)

  • Když se Sheldon Cooper (Jim Parsons) učí řídit na domácím trenažéru, používá k tomu herní volant Logitech G25. (SONY_)

Reklama

Reklama