Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sheldon dostane nabídku jet na tři měsíce na severní pól a rozhodne se, že jako podpůrný tým s ním pojedou i jeho přátelé. Co na to Penny? Zdá se, že je jí úplně jedno, že bude Leonard tak dlouho pryč... (TV Prima)

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před Sheldonem se nečekaně zjeví nová, vzrušující výzva, která náhle zasáhne i do životů ostatních. Howard se od počátku dostává do opozičního postavení, ale věří, že dokáže i v nehostinných podmínkách sestrojit kuši. Závěr druhé řady mě potěšil a pobavil. "Proč mi pořád všichni říkají, kolik je hodin?" "Máme hodně malé sny, co?" "Sakra. Došel nám led." "Není čas na kuši, najdi mi rampouch." ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Sheldon (Jim Parsons) má na severním pólu najít monopoly a dokázat teorii strun různými pokusy. Pokusy by ale měl dělat experimentální fyzik jako Leonard (Johnny Galecki). Sheldon je teoretický fyzik. (GreatestFan)
  • Jedná se o první epizodu, ve které Sheldon (Jim Parsons) pronese svou oblíbenou hlášku „Bazinga“, kterou naznačuje, že to, co řekl předtím, bylo myšleno jako vtip. (SONY_)

Reklama

Reklama