Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Raj a Howard s Bernadette stráví noc pozorováním planetky. Penny poprosí Leonarda, aby před jejím otcem předstíral, že spolu opět chodí, ten ho měl totiž rád. Leonard ochotně souhlasí... (TV Prima)

Recenze (10)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože se tvůrci věnovali převážně vztahům, našli si čas i na Rajeshovu práci, což nás překvapivě vrátilo malým obloučkem zpět ke vztahům. Epizoda byla sice o něco málo slabší, než na jaké jsem zvyklý, ale Sheldonovy reakce na neustálý vývoj a obsazení Keitha Carradinea udržely plný počet hvězdiček. "To bylo divné." / "Asi se musíš divit, co to všechno mělo znamenat?" "Co, ten polibek a tak? Ne, ženy mi tohle dělají pořád." ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You went out in the hallway, stumbled into an interdimensional portal, which brought you 5,000 years into the future, where you took advantage of the advanced technology to build a time machine, and now you're back, to bring us all with you to the year 7010, where we are transported to work in the Thinkatorium, by telepathically-controlled flying dolphins?" ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Když Rajesh (Kunal Nayyar) pronese: „Naše děti budou chytré a nádherné,“ tak tím odkazuje na epizodu Pilot (2007), ve které tuto větu Leonard (Johnny Galecki) poprvé pronesl. (Duoscop)

Reklama

Reklama