Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Sheldonově životě zavládne kvůli onemocnění jeho holiče naprostý chaos. Za své berou i všechny rituály. Howard odjíždí na výcvik astronautů, což ho přivede na myšlenku, jestli je nebezpečná cesta do vesmíru opravdu ten nejlepší nápad... (TV Prima)

Recenze (12)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Penny, I know you mean well, offering the skills of the hill-folk. But here in town we don't churn our own butter, we don't make dresses out of gunny sacks, and sure-as-shootin' don't get our hair cut by bottle blonde... I'm sorry. It's the bad boy attitude that comes with this hair." ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A zase jsem mohl jít bez výčitek do plných. Ano, je to drsné, když člověk přichází o své životní jistoty; veškerý řád se rázem hroutí a náhle je možné cokoli. Osmnáctá epizoda přivedla Sheldona a Howarda do zlomového bodu jejich životů a bylo jen na nich, zda dokáží přežít v nepřátelském světě za zcela zoufalých podmínek. Drsný díl zahrnoval boj o holý život, nutnost projevit silnou vůli a touhu po přežití, sílu upřímného přátelství a holiče v kómatu. / Poučení: V přírodě buď připraven na všechno. Nikdy nevíš, kdo se přitulí. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sheldon ve světě chaosu. A to jenom kvůli ostříhání. Rituální výstřednosti zmizeli a Sheldon začal překvapovat. Dobrý nápad scenáristů navíc dobře zpracovaný. Všechno podtrhoval Howardův výcvik. Raj byl v této epizodě minimálně a přiznám se, že mi ani moc nechyběl. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Túto epizódu zachraňuje hlavne Howard a jeho vesmírny výcvik. Odstredivka, stav beztiaže či prežitie v divočine nie sú nič pre kockáčov. "Prosím, môžeš mi poslať nové slipy." ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama