Reklama

Reklama

VOD (1)

Penny začne chodit na vyšší odbornou školu. Leonard je z toho nadšený, když si ale přečte její první seminárku, je zklamán. Rozhodne se ji přepsat, čímž Penny pěkně rozčílí. (TV Prima)

Recenze (7)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Oh, and since you like stories so much, this is not "The Shoemaker and the Elves," okay? This is, "Give a man a fish, he eats it. Teach a man to fish, he sells it or something." Whatever, I don't know!" ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasná plná palba. Když se tvůrcům podařilo napat do šesté epizody Scrabble se Stephenem Hawkingem, malé elfy pomocníčky, Raje v jeho nejlepší taneční formě, Penny toužící po vzdělání, školního tyrana a jeho poskoky a křupavé špagety, jak bych se mohl nebavit. Povedený díl, na němž mi nic nevadilo, ale mnoho mě toho bavilo:-) / Poučení: Před použitím si vždy pečlivě zkontroluj ručník. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak od přítele si poradit nenechá a od kamarádek ano?? Trošku nevychovný díl o tom, že partnerství je jiná kolej než přátelství... Zachraňuje to Scrabble s Hawkingem do průměru.. :) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Rajesh (Kunal Nayyar) a Howard (Simon Helberg) na začátku epizody tančí na písničku „Empire Today“, známou z videohry „Kinect Star Wars“. Tuhle videohru zde také vidíme. Originál písničky je od Village People a jmenuje se „YMCA“. (SONY_)

Reklama

Reklama