Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Profesor Proton pomáhá Sheldonovi překonat těžkou krizi, Amy a Bernadette připravují pro kluky úžasný dárek na oslavu Dne Hvězdných válek... (TV Prima)

Recenze (11)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zabili Arthura, parchanti! Tvůrčí invence už asi fakt vyletěla komínem, když se tvůrci neustále uchylují k jedné z mála jistot, kterých se jim v sedmé sezóně podařilo dosáhnout. Bob Newhart mě na celé epizodě bavil nejvíc, ale ani on tady tentokrát zrovna neválel. Ve všech ostatních ohledech byl děj dvaadvacátého dílu naprosto o ničem, ale uznávám, že do této řady perfektně zapadl. / Poučení: Vyvaruj se divných snů. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, Proton v jedné epizodě diváky bavil, osvědčil se, tak z toho vyždímáme co nejvíc, a narveme ho tedy hned do tří epizod. Mně osobně profesor Proton zas tak vtipnej nepřijde, maximálně ještě tak v prvním díle, ve kterém se objeví, ale pak je to zas stokrát omletý vtip, narážky na Penny apod. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna epizóda s profesorom Protonom aj stačila, táto už len varí z vody a naviac je vsadená do Hviezdnych vojen, ktoré sú mi ukradnuté. O niečo zábavnejšia je linka príbehu s Penny na pobrebe. Celkove ale nuda. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama