Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco se Amy rozhoduje, zda pokračovat ve vztahu s Sheldonem, Leonard a Penny se rozhodnou i navzdory hádce vzít... (TV Prima)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj úvodní epizody deváté sezóny byl, pravda, snadno předvídatelný; do konce seriálu zbývaly celé tři sezóny, proto bylo nutno dostat vztahy do bodu nula; taky nám to tvůrci nepředvedli poprvé, ale navzdory tomu jsem se u prvního dílu celkem bavil. Nebylo to sice nikterak úžasné, ale na ten třetí kousek to tentokrát přece jen stačilo. / Poučení: "Je ten guláš volnej, šéfe?" ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako jo, vtipné to bylo, ale dost krutá vztahovka bez přesahu... dva rozhádané páry... zajímavý začátek série. A nepočítám ještě svou nelibost v to, jakým způsobem se Leonard s Penny vzali a už vůbec nehledě na promarněnou první noc kvůli malichernosti. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • V epizodě je zmíněna madam Curie (Marie Curie-Skłodowská), francouzská vědkyně polského původu a držitelka dvou Nobelových cen za fyziku a chemii. (Duoscop)
  • Když jde Penny (Kaley Cuoco) otevřít dveře, tak spadne polštář na pohovce, o který byla opřená. V dalším záběru ale polštář zase stojí. (Duoscop)

Reklama

Reklama