Reklama

Reklama

Teorie velkého třesku

(seriál)
  • USA The Big Bang Theory (více)
Trailer
USA, (2007–2019), 95 h 19 min (Minutáž: 18–25 min)

Hrají:

Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik, Kevin Sussman, Carol Ann Susi, John Ross Bowie, Aarti Mann (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(279)

Leonard a Sheldon jsou dva brilantní fyzici – kouzelníci v laboratoři, ale společensky nemožní mimo ni. Naštěstí mají po ruce krásnou a svobodomyslnou sousedku Penny, která se je snaží naučit pár věcí o reálném životě. Leonard se věčně snaží hledat lásku, zato Sheldon je naprosto spokojený s videochatováním se svou platonickou partnerkou Amy Sarah Fowlerovou. Nebo s hraním startrekových 3D šachů se stále se rozšiřujícím okruhem známých, a to včetně kolegů vědců Koothrappaliho a Wolowitze a roztomilé mikrobioložky Bernadette, Wolowitzovy novomanželky. (TV Prima)

(více)

Videa (251)

Trailer

Recenze (2 662)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kouzlo TBBT fungovalo přibližně do čtvrté série, časem však přešlo do dějového zmaru, kde všichni přešlapují na místě. Stokrát viděné situace a neustále opakované repliky se zákonitě musí přejíst i největšímu fanouškovi. Ani závěrečná série nevrátila kdysi zábavným postavám důstojnost. 1. - 4. série: 70%, 5. - 12. série: 50%. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Teorie velkého třesku přivádí své diváky do společnosti mladých vědců, kterým příroda nadělila velké IQ, což je opravňuje k získávání vědeckých titulů a účasti na vzrušujících vědeckých objevech, bohužel je ale zároveň připravila o ledascos jiného včetně sociální inteligence a schopnosti adaptace na okolní svět, v neposlední řadě pak i o schopnost zaujmout a udržet si přízeň opačného pohlaví. Dobře vybrané a především zábavné lidské charaktery, skvělý situační humor a co zejména, nepřekonatelná postava Sheldona, stejně geniálního jako austistického a ujetého, který díky svým nekonečným eskapádám rozesmává publikum nejen v USA, ale i v desítkách dalších zemí. Pro mě ze žánru amerického sitcomu momentálně nej-záležitost. Nám, prostým průměrným jedincům, seriál přináší zadostiučení, že to ti geekové taky nemají jednoduché a v lecčems jim dokážeme dát na frak. No a pro ty vyvolené přináší možnost zasmát se sám sobě a zlidštit se v očích ostatních. Celkový dojem: 90 %. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Nevim, jestli jsem divnej, nebo naopak málo divnej, ale tento seriál mě vůbec nebaví. Před lety jsem viděl pár dílů z těch prvních sérií a ten "humor" mi připadal jako strašná křeč, kde je ten umělej smích v podstatě holá nutnost, protože jinak by divák asi ty vtipy vůbec neodhalil. V poslední době jsem se zkusil podívat i na nějaký ty novější díly, jestli se to třeba nezlepšilo, a řek bych, že si to drží pořád stejně zoufalou úroveň. To už fakt radši Přátelé. To si aspoň nehraje na nic "inteligentního". ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Byla sranda sledoval spolubydlící na kolejích jak u tohoto seriálu hékají. Stejná mysteriózní situace se děla i u našich sousedů, tak jsem se tento seriál rozhodnul vyzkoušet, bylo prima si při sledování uvědomit, že jsem také hekací hračička. Povedený seriál s výbornými hlášky a s herci, které jsem si oblíbil, mé hodnocení jasných 5 hvězdiček... Intro: http://www.youtube.com/watch?v=XW10lzZ7-rM ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Do 10.5.2010 jsem tu měl komentář: "My fyzici ve skutečnosti takoví nejsme. Ale mohli bychom být. Kdybychom chtěli," jenomže pak jsem si promluvil s jedním svým spolužákem a byl nucen svůj názor přehodnotit. Při debatě s ním totiž náhodou přišla řeč na tento seriál a on pravil: "Někdo mi to hrozně doporučoval, tak jsem si to teda stáhl, ale moc se mi to nelíbilo. Úplně normální lidi tam prostě dělají úplně normální věci. Co je na tom sakra vtipného? Nechápu..." ()

Galerie (2 868)

Zajímavosti (1 158)

  • Ani jeden z hlavních představitelů ve skutečnosti není fanouškem komiksů, sci-fi a fantasy filmů či her na hrdiny. (montongery)
  • Přestože má seriál 12 sérií a sci-fi fenomény jako Star Trek (od r. 1966) či Star Wars (od r. 1977) jsou zmíněny téměř v každém díle, padla v celém seriálu pouze jedna zmínka týkající se Hvězdné brány (od r. 1997). (Dejvid17)

Související novinky

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Teorie velkého třesku končí

Teorie velkého třesku končí

23.08.2018

Přestože stanice CBS nedávno naznačovala, že jedná o dalších sériích populárního sitcomu Teorie velkého třesku, nyní se situace změnila. Seriál totiž skončí po aktuální dvanácté sérii. Oznámil to… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama