Reklama

Reklama

Teorie velkého třesku

(seriál)
  • USA The Big Bang Theory (více)
Trailer
USA, (2007–2019), 95 h 19 min (Minutáž: 18–25 min)

Hrají:

Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik, Kevin Sussman, Carol Ann Susi, John Ross Bowie, Aarti Mann (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(279)

Leonard a Sheldon jsou dva brilantní fyzici – kouzelníci v laboratoři, ale společensky nemožní mimo ni. Naštěstí mají po ruce krásnou a svobodomyslnou sousedku Penny, která se je snaží naučit pár věcí o reálném životě. Leonard se věčně snaží hledat lásku, zato Sheldon je naprosto spokojený s videochatováním se svou platonickou partnerkou Amy Sarah Fowlerovou. Nebo s hraním startrekových 3D šachů se stále se rozšiřujícím okruhem známých, a to včetně kolegů vědců Koothrappaliho a Wolowitze a roztomilé mikrobioložky Bernadette, Wolowitzovy novomanželky. (TV Prima)

(více)

Videa (251)

Trailer

Recenze (2 662)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kouzlo TBBT fungovalo přibližně do čtvrté série, časem však přešlo do dějového zmaru, kde všichni přešlapují na místě. Stokrát viděné situace a neustále opakované repliky se zákonitě musí přejíst i největšímu fanouškovi. Ani závěrečná série nevrátila kdysi zábavným postavám důstojnost. 1. - 4. série: 70%, 5. - 12. série: 50%. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Geekové s extra vysokým IQ a anomálním chováním jsou ideálním objektem pro sitcomovou zkratku i nadsázku a Teorie velkého třesku to jen potvrzuje. Po hodně dlouhé době opět skutečně hodně vtipný nový sitcom... Ta hyperbola v jednání a charakteru postav je skutečně originální (Sheldon - autistické rysy, Wolowitz - dokonalý prototyp elitářského slizáka z mamahotelu, Rajesh - v přítomnosti opačného pohlaví ukázkový nekňuba, Leonard - esence sympatického geeka vs. Penny - ,,blondýna"...). To prostě musí fungovat... :-D Asi nejvtipnější seriál, který jsem měl možnost vidět. Bazinga! ,,No, abych parafrázoval Shakespeara: Je lepší milovat a ztratit, než každou noc zůstávat doma a stahovat stále nestydatější pornografii." Série 1: 100%, série 2: 100%, série 3: 90%, série 4: 100%, série 5: 100%, série 6: 100%, série 7: 90%, série 8: 90%, série 9: 90% ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál bych s IT Crowd rozhodně nesrovnával, neni horší či lepší, je jiný.. Big Bang theory dost pobaví, dá se na něj dívat kdykoliv..ikdyž mnohem vtipnější než příhody Leonarda, kterej chce nepochopitelně chodit s nejtupější holkou, na kterou narazí, a Sheldona, kterej je pošuk jak se patří, ale občas to přehání, jsou ty občasné chvíle, kdy se na scéně vyskytují jejich sousedi Raj a především Wolowitz, kterej je postavička naprosto dokonalá a na jeho neskutečné oblečení a účes se nemůžu vynadívat!:D Samozřejmě mě šíleně baví diskuze o třech zákonech robotiky, chtěl bych mít taky šampón Dartha Vadera a místo baterky světelnej meč, tyhle věci sou super, ale některé promluvy ústřední dvojice? Maj bejt vtipný, protože jsou to jakože složité větní konstrukce a protože je pronášej dva jakože šílo-fyzici, ale jenom proto všechno co řeknou prostě vtipný neni.. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Byla sranda sledoval spolubydlící na kolejích jak u tohoto seriálu hékají. Stejná mysteriózní situace se děla i u našich sousedů, tak jsem se tento seriál rozhodnul vyzkoušet, bylo prima si při sledování uvědomit, že jsem také hekací hračička. Povedený seriál s výbornými hlášky a s herci, které jsem si oblíbil, mé hodnocení jasných 5 hvězdiček... Intro: http://www.youtube.com/watch?v=XW10lzZ7-rM ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Po deseti dílech uvažuji, který seriál vyhodím z TOP 10 seriálů, abych tam nasadil tento. Humor, ačkoliv není britský, je vynikající a každý díl mě dohnal k záchvatu smíchu..postavu Sheldona není možno nemilovat! A Kaley Cuoco by nechtěl za sousedku jen málokdo. EDIT: Po celé první sezóně se tento seriál probojoval do mé TOP 10 seriálu! Tohle je prostě něco, kdy se celých 20 minut (proč je to tak krátké!!) smějete jak blázni. BTW: Slyšeli jste už o Schrödingerově kočce? :-D Druhá série: Bomba. Kvalita klesla jen minimálně, jsou zde prvotřídní epizody, u kterých jsem se fakt smál a o to snad jde, ne? Takže za mě se těším na 3. sérii tak, jako Sheldon na novou várku komiksů... :-) UPOZORNĚNÍ!!! Pokud se budete dívat na dabovanou verzi na khůl TV, tak se připravíte o drtivou většinu humoru. Takhle zabité vtipy jsem už dlouho neslyšel!!! Třetí série: Mockrát jsem se zasmál, Sheldonova nemesis v podobě Wila Wheatona taky neměla chybu a Kaley Cuoco neztrácí nic ze své... krásy. Já jsem stále spokojený a těším se na nové díly. Čtvrtá série: Naprostá většina dílu mě opět bavila a musím říct, že zatím si tento seriál drží svou vysokou úroveň. Nemám, co bych víc dodal. Pátá a šestá série. Tak bohužel, přišlo to, v co jsem doufal, že nepřijde a já poprvé přestávám dobrovolně sledovat seriál, který stále běží. Pátá a poté i šestá série trpí dvěma problémy - přebabováno (pamatujete, jak si seriál kdysi vystačil s Penny a sem tam s Leslie, s kterou BYLA opravdu zábava?) a postavy se staly vlastními karikaturami. Schválně si pusťte první sérii a hned na to pátou či šestou a uvidíte ten markantní rozdíl. Nejvíce je to asi poznat na Rajeshovi - zpočátku tichý týpek, který házel jen pár hlášek za díl, ale vždy trefných a vtipných a choval se normálně. Teď je jeho postava situována do (a tenhle výraz zkrátka a dobře musím použít) buzny, a ještě k tomu té nejzženštilejší. Navíc i o tu "schopnost" nemluvit s opačným pohlavím, pokud v sobě nemá alkohol, přišel (prostě se Rajesh sám od sebe "vyléčil") holt jak říkám, tohle není Raj, tohle je karikatura Raje. A tohle není The Big Bang Theory ale spíše (díky "snaživým" scenáristům) How I Met Your Big Bang Theory. Takže, seriál vyhazuju z TOPky, snižuju hodnocení a budu na něj v dobrém vzpomínat co se týče prvních tří, dejme tomu čtyř sérií. ()

Galerie (2 868)

Zajímavosti (1 158)

  • Jde o pátý seriál z produkce Warner Bros, po kterém bylo pojmenováno studio – konkrétně studio 25, kde se seriál po celých 12 let natáčel. Dalšími seriály, po nichž byla pojmenovaná studia, jsou Ellen (od r. 1994), Pohotovost (od r. 1994), Přátelé (od r. 1994) a Dva a půl chlapa (od r. 2003). (Geralt z Rivie)

Související novinky

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Teorie velkého třesku končí

Teorie velkého třesku končí

23.08.2018

Přestože stanice CBS nedávno naznačovala, že jedná o dalších sériích populárního sitcomu Teorie velkého třesku, nyní se situace změnila. Seriál totiž skončí po aktuální dvanácté sérii. Oznámil to… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama