Reklama

Reklama

Teorie velkého třesku

(seriál)
  • USA The Big Bang Theory (více)
Trailer
USA, (2007–2019), 95 h 19 min (Minutáž: 18–25 min)

Hrají:

Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik, Kevin Sussman, Carol Ann Susi, John Ross Bowie, Aarti Mann (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(279)

Leonard a Sheldon jsou dva brilantní fyzici – kouzelníci v laboratoři, ale společensky nemožní mimo ni. Naštěstí mají po ruce krásnou a svobodomyslnou sousedku Penny, která se je snaží naučit pár věcí o reálném životě. Leonard se věčně snaží hledat lásku, zato Sheldon je naprosto spokojený s videochatováním se svou platonickou partnerkou Amy Sarah Fowlerovou. Nebo s hraním startrekových 3D šachů se stále se rozšiřujícím okruhem známých, a to včetně kolegů vědců Koothrappaliho a Wolowitze a roztomilé mikrobioložky Bernadette, Wolowitzovy novomanželky. (TV Prima)

(více)

Videa (251)

Trailer

Recenze (2 662)

Shit 

všechny recenze uživatele

No co si budem povídat, první série je prostě absolutně kulervoucí řežba, sice mi chvilku trvalo než sem si zvyk na postavy, což trvalo tak 4 díly, ale pak sem se řezal smíchy u každýho dílu a Sheldona si prostě nejde neoblíbit, stejně jako prasáka Howieho a Leonard s Rajem a Penny je skvěle doplňujou, po první sérii fakt nebylo co řešit a já začal hledat 6* v hodnocení, ale po 4 hodinách sem to vzdal, ale ono to nakonec až takovej problém nebyl, protože druhá série přináší trošku vystřízlivění, snaha o co nejvíc hlášek a vtipů tu je stále, ale tak nějak se už opakujou a nevyvolávaj takovou zábavnost, jako tomu bylo předtim a hlavně mi přišlo, že ta snaha o hlášky je trošku křečovitá a předvídatelná, takže vlastně člověk ví co postava řekne, ještě než to řekne a ztrácí se moment překvapení, ale i tak nemůžu říct, že bych se u druhý série nebavil, jen neni rozhodně tak dobrá jako ta první ()

lebowski 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem ho ignoroval a dával přednost jen anglickým seriálům (It Crowd, Father Ted, Fawlty Towers) s tím, že těm se nemůže nic rovnat. Loni jsem během cesty do Brna v buse zhlédl jeden díl a říkal si, že to není tak špatné… A letos v lednu kouknul v češtině na 1.sérii…a pak hned na 2.,3.,4…a ono mě to bavilo stále…od 5.série jsem si to stáhnul v původním znění a chviličku trvalo než jsem si zvykl na originální hlasy postav…nyní bych ani jinak nekoukal (dabing v podstatě dělá z jednotlivých postav karikatury)… bavím se zatím u 7.série stále plně a ty starší anglické seriály jsou teď pro mě spíš nuda...Měli by se tady uvádět u seriálů jednotlivé série zvlášt, stejně jako například u britské Černé zmije, jednak kvůli hodnocení, kdy kvalita může kolísat, jednak kvůli tomu, že třeba Billy Bob Thornton má skvělou postavu až v 7.epizodě 8.série a přitom je zde uveden jako, že hrál v seriálu již v roce 2007. ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Byla sranda sledoval spolubydlící na kolejích jak u tohoto seriálu hékají. Stejná mysteriózní situace se děla i u našich sousedů, tak jsem se tento seriál rozhodnul vyzkoušet, bylo prima si při sledování uvědomit, že jsem také hekací hračička. Povedený seriál s výbornými hlášky a s herci, které jsem si oblíbil, mé hodnocení jasných 5 hvězdiček... Intro: http://www.youtube.com/watch?v=XW10lzZ7-rM ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál bych s IT Crowd rozhodně nesrovnával, neni horší či lepší, je jiný.. Big Bang theory dost pobaví, dá se na něj dívat kdykoliv..ikdyž mnohem vtipnější než příhody Leonarda, kterej chce nepochopitelně chodit s nejtupější holkou, na kterou narazí, a Sheldona, kterej je pošuk jak se patří, ale občas to přehání, jsou ty občasné chvíle, kdy se na scéně vyskytují jejich sousedi Raj a především Wolowitz, kterej je postavička naprosto dokonalá a na jeho neskutečné oblečení a účes se nemůžu vynadívat!:D Samozřejmě mě šíleně baví diskuze o třech zákonech robotiky, chtěl bych mít taky šampón Dartha Vadera a místo baterky světelnej meč, tyhle věci sou super, ale některé promluvy ústřední dvojice? Maj bejt vtipný, protože jsou to jakože složité větní konstrukce a protože je pronášej dva jakože šílo-fyzici, ale jenom proto všechno co řeknou prostě vtipný neni.. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Nevim, jestli jsem divnej, nebo naopak málo divnej, ale tento seriál mě vůbec nebaví. Před lety jsem viděl pár dílů z těch prvních sérií a ten "humor" mi připadal jako strašná křeč, kde je ten umělej smích v podstatě holá nutnost, protože jinak by divák asi ty vtipy vůbec neodhalil. V poslední době jsem se zkusil podívat i na nějaký ty novější díly, jestli se to třeba nezlepšilo, a řek bych, že si to drží pořád stejně zoufalou úroveň. To už fakt radši Přátelé. To si aspoň nehraje na nic "inteligentního". ()

Galerie (2 868)

Zajímavosti (1 158)

  • První větu v seriálu řekl Sheldon (Jim Parsons) a byl to také on, kdo řekl tu poslední větu v seriálu. (Katka189)
  • Britský teoretický fyzik a jeden z nejznámějších vědců vůbec Stephen Hawking si v několika epizodách seriálu zahrál sám sebe. (Michael02)

Související novinky

HBO Max se mění

HBO Max se mění

12.04.2023

Sbohem HBO Max, seznamte se s Max. Šéf Warner Bros. Discovery David Zaslav si protlačil svoji a streamovací služba HBO Max, jež se v květnu spojí ještě s obsahem právě Discovery+, ponese v Americe od… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Teorie velkého třesku končí

Teorie velkého třesku končí

23.08.2018

Přestože stanice CBS nedávno naznačovala, že jedná o dalších sériích populárního sitcomu Teorie velkého třesku, nyní se situace změnila. Seriál totiž skončí po aktuální dvanácté sérii. Oznámil to… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama