Reklama

Reklama

Peter Bretter je sympatický třicátník, který se živí psaním hudby k televizním seriálům. Strávil pět dlouhých a báječných let zbožňováním své přítelkyně - televizní hvězdy Sarah Marshallové, která, i když "nechtěně", na něj zapomněla při děkovací řeči při přebírání televizních cen. Ve chvíli, kdy se s ním Sarah rozejde, se Peterovi zhroutí svět. Svou krizi zpočátku řeší postelovou terapií, později zjišťuje, že tudy cesta nevede. Snaží se, aby na ni zapomněl, vždy ale dojde k závěru, že bez Sarah už jeho život nikdy nebude mít smysl. Na radu svého nevlastního bratra odjede na Havaj s tím, že změna prostředí mu pomůže na nešťastnou lásku definitivně zapomenout. Plán mu ale úplně nevychází, protože tam jeho nejhorší noční můra teprve začíná! (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (830)

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Judd Appatow přihlížel pouze z pozice producenta a díky bohu za to. Asi bych začínal mít pocit, že se z něj stává falešný prorok. Né, že by Kopačky nebyl ujeté tak nějak po Appatowsku, nechybí spousta sexuálních narážek ani nakopnutí popkultury do citlivých míst, ale přeci jenom jim schází ono civilní kouzlo pana mistra. Asi tak nějak by dopadl 40 let panic kdyby zůstalo u první poloviny. Takhle je to jenom průměrná komedie, která jen stěží lavíruje mezi nechutností a skutečným humorem To ale nic nemění na tom, jak moc velký je Russell Brand borec. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

V okamžiku, kdy neustále vystavovaný penis dvojníka policisty Rosewooda z Beverly Hills Cop zažil více rozumu než mozek jeho majitele, měly Kopačky skončit. Sice by to bylo bez fanfár, ale zato s žánrovou ctí a puncem sympatické všednosti. Tak jsem byl jen znova svědkem tradiční závěrečné šablony a jedné rockové opery na úrovni výstupů Mufa ve Studiu kamarád. Nekritické uctívání planetární soustavy kolem Apatowa mi přijde stejně divné, jako že na televizní obrazovky doposud nedorazil ten krimiseriál s Baldwinem.. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

"Našla jsem ho,jak mě podvádí." "Kretén." "Ne..jen kluk."Podle mě úplně průměrná americká,chcete-li "romantická",komedie,která stojí na trapných vtípcích o sexu.I když jsem se hodně smála (například hned na začátku,kdy Peter stojí nahý a brečí),tak musím říct,že od filmu čekám něco trochu víc.. První půlka hodně vtipná,druhá vleklá.Dokoukáno až tak na třetí pokus,těch 112 minut bylo zkrátka moc..Být to o něco kratší,dám i tři hvězdičky,ale takhle?Jen hodně slušné dvě.Segel je komik,který mi nepadl do oka ani v HIMYM a už vůbec ne tady.Je pravda,že mě rozesmál,když byl nahý,ale to samo o sobě je spíš smutné:D Chvílemi mi docela vadil,a já být Rachel(Kunis)nebo bývalkou Sarah (Bell),ani si o něj kolo neopřu.Kterej chlap takhle hystericky bulí?Na druhou stranu byl nejspíš pořád mnohem lepší než Russell Brand,ten a jeho přízvuk mě s*al po celou dobu.Kristen Bell byla kdysi ÚŽASNÁ ve Veronice Mars,takže myslím,že je jí pro tyhle blbé komedie dost škoda,má na víc.. ale mile překvapila Mila Kunis,herecky je na tom asi nejlíp.Abych to shrnula;klasická komedie s trapnými fóry,u kterých sice občas dostanete záchvaty smíchu,ale za pár dnů už ani nebudete vědět,o čem to bylo.. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Jason Segel .. Život je kurva! A přesně to budete, kam půjdete. _ Líbivé, ale nevyvážené a příliš uplakané. Produkční křídla zvaná Judd Apatow si pod sebe vzala další z fanoušskovských scénářů jednoho ze svých herců, nasadila na něj debutujícího režiséra a opět (finančně tedy rozhodně) zaskórovala. Snímek opět nabízí skvělé, neokoukané herce (Segel, Bell, Brand a především hlasově roztomile nakřápnutá Mila Kunis), několik skvělých momentů, vsuvek a odkazů (Baldwin, CSI, Drákula, ..), ale také místy povážlivě skřípe, málo boduje na metě humoru, zato sentimentu a sexuálních zásunů rozdává až neúnosně. Do toho spousta náhod, kdy se pár po rozchodu potkává takřka nepřetržitě, jenže málokdy je situace alespoň situačně zábavná. Dle mého je Judd Apatow stále tam, kde se Zbouchnutou či Superbad; někde uprostřed cesty ke skutečné kvalitě (jsou totiž hravé, ale schématické, dlouhé, nedržící tempo...). Forgetting Sarah Marshall není vyloženě horší, jen je to film jiný. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Skvělý rozchodový film. Tohle se "Marshallovi" alias Jasonu Segelovi, který si tenhle film napsal, fakt povedlo. Příběh je výborně rozehraný, hlavní hrdina trpí rozchodem, ale i v pěkném prostředí Havaje naráží na svou bejvalku a to ještě k tomu ve vztahu s mašinou na lásku Russellem Brandem. Marshall (teda Peter) trpí jak zvíře, což se ale samozřejmě postupně překlopí k něčemu pozitivnímu, obzvlášť když pozná megasympaťačku Milu Kunis. Zní to dost jako klišé, ale kupodivu v různých detailech je scénář velmi příjemně originální. Hodně dělají postavy, které nejsou až tak schématické - např. popová hvězdička Russella Branda by pravděpodobně v obyčejnějších komediích byla mnohem pitomější a prostší, tady jde o ždibec propracovanější postavu. Forgetting Sarah Marshall je velice vtipný, neskutečně pohodový a celkově prostě vyvedený film. (9/10) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (22)

  • Když si Peter (Jason Segel) objedná ananasový džus s rumem, číšník mu přinese sklenici, která je plná ze 2/3. Když se ale chce napít, je v ní pouze 1/3 nápoje. (SONY_)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama