Reklama

Reklama

Peter Bretter je sympatický třicátník, který se živí psaním hudby k televizním seriálům. Strávil pět dlouhých a báječných let zbožňováním své přítelkyně - televizní hvězdy Sarah Marshallové, která, i když "nechtěně", na něj zapomněla při děkovací řeči při přebírání televizních cen. Ve chvíli, kdy se s ním Sarah rozejde, se Peterovi zhroutí svět. Svou krizi zpočátku řeší postelovou terapií, později zjišťuje, že tudy cesta nevede. Snaží se, aby na ni zapomněl, vždy ale dojde k závěru, že bez Sarah už jeho život nikdy nebude mít smysl. Na radu svého nevlastního bratra odjede na Havaj s tím, že změna prostředí mu pomůže na nešťastnou lásku definitivně zapomenout. Plán mu ale úplně nevychází, protože tam jeho nejhorší noční můra teprve začíná! (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (830)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Škoda, čekal jsem od Kristen Bell nějakou komediální činnost a ono ne. Ne že bych si stěžoval na její otevřený přístup k sexu, ale holt mi přišla v některých (důležitých) ohledech trestuhodně nevyužitá. Největší podíl na kladných bodech si tak odnášejí: Jason Segel, jehož temné tóny podbarvují naprosto brutální parodii na všechny v současné době táááák strááášně populární kriminalistickomodelkovskodetektivní seriály a hysterické štkaní startuje druhou, příběhovou, linii filmu. Té pro změnu vévodí krásnákrásnákrásná Mila Kunis, o barvě jejíchž očí jsem přemýšlel hodně dlouho, než jsem zjistil, že je to stejně fuk;) Proč je to fuk, to už si zjistěte sami:) Správnější by bylo říct, že oné druhé linii vévodí Mila Kunis, kterou pro pozitivní dojmy z filmu rozhodující měrou podporuje realizační tým složený z rozložitých havajských chasníků. A myslím tím opravdu jen ty havajské giganty, protože Paul Rudd i Jonah Hill jsou tak příšerně mimo, že mi svojí nijak dlouhou přítomností na plátně zkazili podstatně větší část téhle havajské romance. Naštěstí tihleti dva kreténi jsou jedinými stinnými stránkami ve scénáři a temnotu takřka vzápětí prosvětlí totální ikona popkulturní satiry jménem Aldous Snow. Z tohohle chlapíka se vám bude chtít blít. Blít, ne zvracet. Ale ubezpečuju vás, že to bude správné blití a budete se u toho ještě smát;) Škoda dalších slov na jeho adresu. Osekáno na nejdůležitější momenty, tak právě kvůli němu, parodiím na CSI, špičkové double-date scéně u stolu a loutkovému muzikálu Drákula byste měli tenhle komediální kus vidět. Thanks to these, I am surely not forgetting Sarah Marshall. Je pravda, že loňská pecka ze stejné stáje byla co do průběžné úrovně podstatně víc nabouchaná;) - i tak ale dávám 80%. PS: leden 2011 - aby mě někdo nepodezíral, že jsem větší hyena než jsem - netušil jsem, že Mila byla na jedno oko slepá (což poprvé světu vyjevila v interview pro Cosmopolitan někdy před pár týdny), jen jsem obdivoval její navenek krásné oči různých barev...zaujaly mě totiž daleko víc než u Gerarda Butlera:) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Dokopat mě jakýmikoli argumenty k čemukoli, co má na sobě nálepku Appatowa, Rogena nebo Hilla, už se zdálo téměř nemožné. Po velmi špatné Zbouchnuté a jen melancholicky průměrné Superbad jsem ale tentokrát dostal pečlivě nablýskané překvapení v obalu nefalšované romantické komedie. Tím samozřejmě nijak nezastírám sexuální cvičení s šachovými figurkami, galerii nahých fotek nebo v neposlední řadě královské žezlo hlavního hrdiny v celé své kráse. Jenže díky Segelově scénáři může být všechno opepřené jak chce a já pořád vidím hlavně ostrovtip, romantiku a ke svému obrovskému překvapení i pár životních pravd, které nám nikdo neodpáře. Už nikdy to asi téhle široké skupině vulgárních, sexistických a nadržených novodobých idolů nevyjde takhle ideálně. I proto si budu tenhle malý poklad schovávat pro sebe. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Už je těch prudce inteligentních a duchaplně uvědomělých komedií v poslední době nějak trochu moc. Možná by neškodilo ubrat trochu té špinavé reality a trošičku pohladit diváka po duši, protože ne každému vyhovují střihy na nahého Jasona Segela, který vypadá jako kdyby jedl posledních pár let svého života tlačenku, zapíjenou mocnými hlty pivního moku. Mila Kunis zachraňuje hodně. Její opravdová holka nemá chybu. Zbytek nestojí za řeč. Trend "reality" bez osobitějších trademarků. Nuda. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Příjemná nekoretní komedie, která se liší od obvyklé hollywoodské produkce frekvencí sprostých slov, nahotou hlavního představitele a v jistých ohledech sympatickou nešablonovitostí postav (např. chlap, co hlavnímu hrdinovi přebral holku, není jen černobíle vykreslený zavrženíhodný šmejd). K tomu všemu pár vydařených hlášek a vtipných situací a o letní zábavu je postaráno. Navíc dokonalá reklama na dovolenou na Havaji. 3,5* ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film ma príjemne prekvapil, ale hlavne zabavil, čoho dôkazom bol vyše hodinu a pol neopakovateľný zážitok. V priebehu celého filmu je jasné badať rukopis Apatowa a jeho znakov z predchádzajúcich snímok. No za najväčšie plus musím zaradiť hlavne herecké obsadenie, ktoré filmu dodáva poriadnu dávku tej správnej zábavy a hlavne Jason Segel či Russell Brand s jeho typickým anglickým akcentom veľkej speváckej hviezdy je jednoducho geniálne. Ďalej si nemôžem odpustiť spomenúť Milu Kunis, ktorá bola krásnou perličkou filmu a myslím že to bola zatiaľ jej najkrajšia rola. K neúplnej dokonalosti síce prispel výrazne „sladučký happy- end“, ale ten sa vo filmoch podobného razenia skrátka tak či tak jednoducho musí objaviť. Nič na tom však nezmení fakt, že Stoller a Apatow vytvorili jeden z najlepších komediálnych filmov, kde už len pre ten dômyselný vtip, sexy podtón scén či dialógov produkujú veľa a veľa zábavy. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (22)

  • Když se Aldousovi (Russell Brand) zabodne kus korálu do nohy, po jeho vytáhnutí se z rány vyhrne spousta krve. V dalším záběru však po krvi není ani stopy. (Terez_Vv)
  • Když si Peter (Jason Segel) objedná ananasový džus s rumem, číšník mu přinese sklenici, která je plná ze 2/3. Když se ale chce napít, je v ní pouze 1/3 nápoje. (SONY_)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama