Reklama

Reklama

Peter Bretter je sympatický třicátník, který se živí psaním hudby k televizním seriálům. Strávil pět dlouhých a báječných let zbožňováním své přítelkyně - televizní hvězdy Sarah Marshallové, která, i když "nechtěně", na něj zapomněla při děkovací řeči při přebírání televizních cen. Ve chvíli, kdy se s ním Sarah rozejde, se Peterovi zhroutí svět. Svou krizi zpočátku řeší postelovou terapií, později zjišťuje, že tudy cesta nevede. Snaží se, aby na ni zapomněl, vždy ale dojde k závěru, že bez Sarah už jeho život nikdy nebude mít smysl. Na radu svého nevlastního bratra odjede na Havaj s tím, že změna prostředí mu pomůže na nešťastnou lásku definitivně zapomenout. Plán mu ale úplně nevychází, protože tam jeho nejhorší noční můra teprve začíná! (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (830)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmový debut režiséra Nicholasa Stollera nedopadol zle. Podarilo sa mu natočiť celkom príjemnú, romantickú komédiu odohrávajúcu sa na exotických, Havajských ostrovoch. Príbeh tridsiatnika Petra Brettera, ktorý nečakane dostane "Kopačky" od svojej dlhoročnej známosti. Len veľmi ťažko sa s tým zmieruje. Rozhodne sa stráviť zopár dní na vzdialenom, slnečnom Havaji. Tam však ako naschvál zasa stretne ex-priateľku s jej milencom, ale tiež tam spozná aj svoju osudovú lásku, Rachel. Veľmi ma potešila Mila Kunis, známa predovšetkým zo seriálu "Tie roky sedemdesiate", ktorá si tu zahrala jednu z hlavných úloh. *** ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Tú bábkovú rockovú operu o Draculovi chcem vidieť celú! Okamžite! ;-) Výborné. Fakt výborné. Segel je taký sympaťák, že veríte tým kočkám, že tomuto kolohnátovi naozaj podľahli. Mila je prekvapivo milá a chémia medzi Jasonom a ňou funguje až neuveriteľne dobre. K tomu húfy zábavných a pritom nie otravných vedľajších figúrok (beriem na milosť Jonaha Hilla) a dobrý timing, ktorý scénu, skĺzavajúcu do slaďákového klišé, nádherne rozsekne obnaženým penisom. Zdá sa, že Apatow ma ešte má čím prekvapiť. ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

Na Apatowovu dílnu překvapivě slabota. Vtipné a vypointované dialogy aby člověk první polovinu filmu hledal lupou a Segel tak vyloženě nemá co hrát, i když se snaží sebevíc. Ničemu nepomůžou ani zabité vedlejší postavy (Rudd i Hill míří většinu času totálně mimo) a zatraceně cute Mila Kunis všechno zachránit nemůže. Pár geniálních scén (sex wars, vraždící telefon) to v kombinaci s fajn písničkama nakonec vytáhne do lehkého nadprůměru, ale čekal jsem daleko, daleko víc. P. S.: Jason Bateman na hrad, neutečte z kina hned po začátku závěrečných titulků. UPDATE: Trvalo jen čtyři roky a x opáček.... než jsem konečně pochopil, jaká je to hrozná pecka :) ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Konečně se film z Apatowovy produkce vyrovnal jeho prvotině 40 let panic (Superbad ani Zbouchnutou jsem zatím neviděl). Opět si k papíru sedl představitel hlavní role a napsal si roli na tělo. U Paula Rudda to vyšlo, u Willa Ferrella nikoliv. Jsem rád, že Segelovi se to podařilo, přesně do role flegmatického povaleče s týden nošenými tepláky sedí, i když toho svýho potměpicha mohl ukazovat trochu méně. Spousta Apatow(R) cameo roliček je příjemným zpestřením. Kdo mi teda přišel protivný, byla Kristen Bell (to i v Heroes), ale Mila Kunis, to je zlatíčko. Jen je škoda, že foto nebylo pravé. Jedinou výhradu bych tak měl ke stopáži, kdy unrated verze byla opravdu zdlouhavá, a to jen proto, aby byl Segelův potměpich více vidět. Kolem a kolem, Role Models byl z žebříčku nejlepších komedií za rok 2008 sesazen, alespoň prozatím. ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Jason Segel je jeden z mála herců, který má úspěch v seriálech i v celovečerních filmech. Film Kopačky jen potvrzují jeho kvality v komediálních žánrech a doufám, že u nich ještě nějakou dobu zůstane. Je vidět že Jason scénář psal přímo na sebe a chtěl se evidentně ukázal v celé své kráse :) Všichni tu vynášejí do nebes jméno Judd Apatow a já si říkal, kdo to sakra je. Myslel jsem nejdřív, že to je scénárista. Ale na imdb jsem zjistil, že to je producent, který má na svědomí ty nejlepší komedie, za poslední tři roky (40 let panic, zbouchnutá, Superbad, Kopačky) a brzy se objeví film Pineapple Express na který už jsem viděl trailer a strašně mě pobavil. Už se na něj těším. Kam Judd šáhne, tam je bezvadný humor, který si získá většinu z nás. Nikdy jsem nevěřil, že by si mě získala nějaká romantická komedie a právě tím mě Apatow vyvedl z omylu. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (22)

  • Pravé jméno havajské národní ryby je Humuhumunukunukuapua'a. Česky ostenec klínovitý. (Ruuzha)
  • Natáčelo se na Havaji a v Los Angeles. (SONY_)
  • Jason Segel (Peter Bretter), představitel hlavní role a autor scénáře, se podílel i na hudební složce. (dbar)

Související novinky

Další černá vlajka na obzoru

Další černá vlajka na obzoru

03.08.2010

Britský komik Russell Brand, který se tento týden vrací do našich kin jako excentrický rocker z Kopaček v spin-offu Dostaň ho tam, touží po šermování a plavbě na rychlé lodi. Ve filmu studia 20th… (více)

Reklama

Reklama