Reklama

Reklama

VOD (1)

Keď zlyhajú všetky dostupné a legálne spôsoby, presadzované medzinárodnou diplomaciu, nastáva čas na... Povedzme, že alternatívny, o čosi tvrdí spôsob „vyjednávania“! To v preklade do civilnej reči znamená, že kompetentní vyšlú na tajnú misiu svojho najlepšieho muža, ktorým je v tomto prípade agent Neil Shaw (Anthony „Treach“ Criss), ktorého úlohou je nájsť a zlikvidovať skupinu severokórejských teroristov skôr, než sa im podarí získať a odpáliť atómovú bombu! Nanešťastie sa však táto akcia nečakane zvrtne a skončí sa krviprelievaním – pri pokuse zachrániť atraktívnu Sun Yi (Sung Hi Lee) sa totiž Shaw dostane do krížovej paľby a... Následne sa v dlhočiznom zozname policajne hľadaných kriminálnikov vyhupne na nepopulárnu prvú priečku ako hlavný podozrivý z vraždy! Ak chce z tejto šlamastiky vyviaznuť živý a nájsť teroristov ešte predtým, než odpália bombu na mierovom summite Spojených národov, nesmie nikomu veriť a spoliehať sa môže len sám na seba, svoje výnimočné znalosti bojových techník a nemilosrdný zákon... Svojich železných pästí! (TV Markíza)

(více)

Recenze (12)

Ouwen odpad!

všechny recenze uživatele

Komentář uživatele MickeyStuma neberte vážně. Protože tohle má do minimálně podprůměrného akčního filmu dost daleko. 0/10 ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Politické peripetie pokračují a to tentokrát v daleko akčnější režii, než byl koncipován předchozí snímek. Tvůrci se vyvarovali nudného začátku druhého dílu a ihned začali akcí, která nám ukazuje, jak to vlastně bude celé vypadat. Scénář je opět zpracován velice dobře. Napínavá atmosféra se drží po celou stopáž a tak diváka nenechá na pochybách. Pokud kromě akce, kterých tu je opravdu dostatek, sleduje také děj. Wisleyho Snipese vystřídal Treach a vůbec za ním nezaostává. Jen mi vadí, že v českém dabingu má stejný hlas jako Snipes. Pravda, jedná se o stejnou postavu, ale přeci jen by to mělo být i hlasově odlišeno. Jako v originále. I tak se opět jedná o kvalitní akční snímek, ke kterému se rád v budoucnu vrátím. ()

Reklama

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónov║ Bezvýznamné béčko, kde nič nezaujme a všetko sa nesie v odbitej povrchnosti, vrátene súbojov a akcie. /10%/ ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Sice první dva díly se Snipsem nesnášim, ale já se na ten třetí díl nějakým úchylným zbusobem těšil. A byl jsem mile překvapen. Je to béčko jak svin, s tupou akcí a ještě tupějšíma fightama, ale i přes tyhle "maličkosti" mě to docela bavilo.. i kdyz stojí za hovno tak akce tam je teda víc než v obouch předchozích dílech dohromady, příběh jednoduchej a hlavně Treach mi přišel na to jak ho neznám docela cool týpek, hlavně mě dostalo jak tam stojí uprostřed přestřelky s kvérama v obou rukách, střílí a ani se nekreje.. jo ty akční scénky tam byly fakt směšný, ale aspon se tam něco dělo, a dalo se na to koukat narozdíl o těch předchozích unuděných ukecaných hovnech co si na něco strašne hráli..SNAJPSI fakt si mi tam nechyběl. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Tento film bol natočený ešte pred druhým dielom bez hereckej účasti Wesleyho Snipesa, avšak keď ten deklaroval ochotu vrátiť sa k tejto sérii, producenti sa rozhodli s distribúciou počkať a uvažovali aj nad premenovaním filmu, aby nenadväzoval na originálnu snímku. Keď sa však druhá časť stala prekvapujúco hitom na DVD, producenti sa rozhodli využiť úspech a film uviedli ako tretiu časť. (beso74)

Reklama

Reklama