Reklama

Reklama

VOD (1)

Val Kilmer s Jennifer Esposito a Garym Colem hrají hlavní role v tomto explozívním filmu nabitým akcí o bývalém příslušníku americké námořní pěchoty, který přináší spravedlnost do malého pohraničního města. Poté, co byl MacPherson (Kilmer) v boji v Iráku zraněn, neochotně souhlasí s tím, že se připojí k jinému vojákovi na jeho ranči v Arizoně. Ale když MacPherson dorazí na místo, zjistí, že jeho přítel tajemně zmizel a nikdo nechce přiznat, že ho znal. Když zjistí, že jistá firma vyhání z města všemi možnými způsoby ilegální cizince, MacPherson se rozhodne, že se pomstí, a nepřestane, dokud všichni, kdo v tom jedou, nebudou za své zločiny potrestáni. (Filmbox)

(více)

Recenze (27)

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mi nestalo, že by mě film takhle iritoval od prvních minut. Teda, ten flashback do Iráku vypadal zajímavě, ale potom se to zvrhlo v jedno omleté klišé "voják přijede do města, aby napravil všechny křivdy". Je to v podstatě variace na Kráčející skálu, ale mnohem, mnohem hloupější a nudnější. Je to sice hnusné o někom říct, ale Val Kilmer by měl přestat hrát. Nebo se alespoň snažit se o hraní. Protože co zde předvádí, mi potvrdilo, že doby Nelítostného souboje nebo Top Gunu jsou nenávratně pryč. Ano, nejenže už nevypadá tak dobře, jako tenkrát (což bych mu dokázal odpustit, přeci jen nikdo nemládneme) ale postrádá jakousi jiskru, co kdysi měl, když hrál frajírky. Tady vypadá spíše jako zmatený taťka, který se náhodou dostane k bouchačce. Upřímně, těch 90 minut jsem protrpěl a několikrát jsem to chtěl vypnout, jenže jsem to neudělal, protože jsem stále věřil, že se to může zlepšit a že najdu důvod tomu alespoň tu jednu * dát. Bohužel, film jsem nevypnul a důvod jsem nenašel. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Drsnej, zamračenej, zmrzačenej a zamindrákovanej chlápek se rty připomínajícími kačera Ducka přijede do Zapadákova, aby to tam trošku porovnal. Originalita z toho přímo cáká, vůbec celej film je nápaditej asi jako kostymér Santy Clause. Kdybych měl v pokojíčku dvě televize, v klidu bych u toho zvládnul noční přenos NHL. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Konspirační thriller o důstojníkovi amerických speciálních námořních sil , který byl zraněn v Iráku a vrací se do Států do důchodu je až za významem slova hrozný. Ukazuje zisky z války, zájmy korporací, ale takový černobílý. Co se týče samotného filmu herecké výkony nejsou nic moc a příběh neplyne moc hladce. Přitom tento melodrarmatický film měl potenciál. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Námět nebyl špatnej, ale horší to bylo s akční vsuvkou - špatně natočené pěstní souboje a i konečná přestřelka ala "divoký západ" nebyla nejlépe zvládnuta. Adam Marcus není žádný extra režisér, a tak snímek alespoň do středních vod vytahuje Val Kilmer, kterýmu jsem jeho roli drsňáka věřil. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Adam Marcus? Priznám sa, nepoznám, tak som si preklikal jeho režijné počiny a dozvedel som sa, že skúsil horor s Jasonom a potom romatickú komédiu Snow Days, ktorú snáď ani nikto nevidel. Teraz sa pustil do drámy ( budiž ), no napriek úpornej snahe Kilmera "hrať", ma pán Marcus presvedčil, že talent ako režisér nemá. Čo tak osvetlovač? ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Uz len luhovanie 1 000x prevareneho caju, znie to pritom dobre bycvaly prislusnik americkej namornej pchoty, male ospale mestecko, ktosi zmizol .. .ale vyvali sa na divaka taky maglajz, a mix, ze sa to nedalo ruzlit. nerozumel som kto, co, preco, ako , s kym, kedy ..... skoda dalsich slov a rozculovania sa . 0 % ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Film hodně připomínájící "Krvavou pomstu" s Lundgrenem až na to, že todle je poněkud pasivnější co se akce týče a Kilmer není bohužel takový drsňák jako třeba Lundgren... ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát omleté téma, kde se neoběvilo ani krapet inovativního. Akční sekvence byly nezajímavé a nudné. Režijně v low-endu. Jediná spása je v trošinku obtloustlém Valovi, který tomu dodáva malinko švihu. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Jednou větou: Jen tak mezi námi, tajná dohoda, kterou uzavírám, musím uzavřít větou, nekoukejte na mě, koukejte skrz, ať nevidíte jak béčkové vody mě pohltily....asi takhle, kdyby se v tom objevil i Van Damme a Seagal, dal bych 5:))))!! ()

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Celé to prebiehalo nejak nudne a nezáživne, vôbec ma to nedokázalo zaujať, už len preto lebo akčná časť úplne nevyšla, trápne natočené akčné scény na konci, to celé pokazili, a pri tom na konci to vyzeralo, že film bude aspoň trocha vydarený, no zdanie niekedy klame! Jediné plusy pre film vybojoval Val Kilmer herec s plno kvalitami, len škoda že film nevyšiel:(:( ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Westernové principy ve službě laciného akčního filmu ze současnosti, v hlavní roli s opuchlým Kilmerem, který pomalu ale jistě nabírá kurz á la Madsen. 10 sraček na jeden slušný film. Nefungující režie, amatérský střih, hrozná skvadra nehereckých individuí. Chvíle, kdy se režisér Marcus snaží o cokoliv připomínající civilní formu, je těžké přijít s nějakým slušným přirovnáním. Lze jen nevěřícně hledět jako vrána do kosti. Zbytek, ve kterém je předloženo něco jako surový akční materiál, berete ledabyle zavděk, protože se alespoň něco děje a minuty do závěrečných titulků ubíhají trochu rychleji. Těžká video slabota. 30% ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Val Kilmer sice trochu připomíná bramboru, ale pořád tvrdej jak kámen. To se musí nechat. Sice hráblej, ale tvrdej. A tak vezme spravedlnost do svých rukou. Což o to. Kdyby hrozilo potencionální píchání s Jennifer Esposito, tak proč jako ne. Ale že finální půl hodinka bude vypadat jako masakr z Moorhuhnu, tak to sem nečekal. Na to že měl jednu nohu opravdu smekám. Ale tak maximálně puntík dolů. Sorry Vale, Snad příště. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Mě tento film krom jiných již zmiňovaných připomínal Bouráka s Chuckem Norrisem. Samozřejmě, je to obehraná písnička a akční sekvence se dali natočit o poznání lépe (viz scény s noži), ale myšlenka je dobrá a bude vždy aktuální. Líbí se mi, když je ve filmech kritizováno horní 1% obyvatel, ať už spojených států nebo jinde, protože vždy ovládají celou zem a všechno jim projde. Například banky a investiční společnosti zapletené do současné krize si jednou pořád dál, zmrdi z Wall Streetu berou přehrštěný sumy. Každá mince má však dvě strany tak abych jen nehanil, chápu i myšlenku hlavního záporáka a většiny američanů, že nechtějí v zemi přistěhovalce a zvlášť ne hispánce a podobný, poněvadž většina z nich tam dělá hroznej bordel. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jedná se o takovou nízkorozpočtovou variaci na Ramba v kabátě moderního westernu a s poněkud jiným poselstvím. MacPherson stejně jako Rambo má deprese a trauma z válečných útrap a operací a stejně jako on jde navštívit svého přítele z jednotky, jen pro změnu do Arizony k mexickým hranicím. Ono městečko skutečně jakoby vypadlo z westernového filmu. Žádné asfaltové silnice, žádné chodníky se zámeckou dlažbou. Docela by mě zajímalo, jak to tam vypadá za deště. No a co se nestane, MacPherson není vítán a je mu to rázně dáno najevo. Když je po vyvolaném incidentu zatčen, přijde scéna přesně zkopírovaná z Ramba. Sprcha, bití. Když dostane nečekaně v cele nakládačku, uteče. V tuto chvíli už šli tvůrci opět svou cestou. Přesto k závěrečné tvrdé přestřelce dojde, kde MacPherson pochopitelně vítězí. Jeho hlavní nepřítel však není jako v případě Ramba šerif, ale zástupce společnosti „United Borders“ John Rhodes, který to tam celé vlastní a buduje. Val Kilmer se svou vizáží krapet budí rozpaky a skoro se divím, že si tuto roli nestřihl Steven Seagal. O drsnou akční eskapádu se však nejedná, a tak tedy budiž. Po počátečním představení co je MacPherson zač, se velmi pomalu rozjíždí hlavní dějová linka. A opravdu velmi pomalu, neboť nudou by se nejeden sežral. Když ale dojde na scénu v restauraci, kde je provokován, dostává to už konečně trochu švih. Opět ale jen opravdu trochu. Sice se říká ´co se vleče, neuteče´, ale v tomto případě je to spíše na škodu. Nízký rozpočet je setsakramentsky znát a tak nelze očekávat lecjaké dílo. ()

kvardis odpad!

všechny recenze uživatele

Fraska, kterou nestoji za to videt, nelogicke veci, nesmyslne dialogy, a predem znamy scenar.Nechapu , ze jsem u toho neusnul, asi jen kvuli V.Kilmerovi. ()

Reklama

Reklama