Kde jsi? (TV film)

Kde si?

Drama / Mysteriózní

Kanada, 2007, 89 min

• Arkos

Nebylo to ani drama ani mysteriozní, byl to prostě béčkovej televizní thriller. Ještě k tomu dost nezáživný, nenapínavý a nic moc natočený.(23.7.2009)

• Terva

40%(30.4.2011)

Hlavný problém filmu je, že TV je až po uši prepchatá kriminálkami a už podobný jednodielový film s kriminálnou zápletkou, nemá šancu priniesť niečo nové, čo sme doposiaľ nevideli.(28.5.2010)

• zdenur

Místo filmu si stačí přečíst popis na zadní straně DVD. Pokud se překonáte a vložíte disk do přehrávače, bohatě si vystačíte s upoutávkou v hlavním menu. V krajním případě spusťte film a dejte všanc 89 minut svého života. Storyline je klasická, stejně jako u všech podprůměrných dramat na podobné téma. A to finále? Přiblblý úsměv mě jen tak nepřejde.(28.5.2011)

• regin

Béčkový céčko... Ze začátku jsem se bál, že půjde o porno (to když se Will Moses bavil se studentkou Emily v kabinetu a pak si k ní přisedl na gauč - jen jsem čekal, až z něj spadnou kalhoty), pak jsem si přál, aby to bylo aspoň to porno... No a korunu tomu dal konec. Uf.(30.8.2008)

• schindler

Na zadní straně dvd je stručně odvyprávěn obsah filmu, podle něhož zjistíme o čem to bude a odtušíme jak to asi skončí. Takže kdo se chce na film kouknout, může, ale předem zdůraznňuji, že to je úplně zbytečné, protože v samotném snímku nás už nic nepřekvapí.(22.8.2010)

Kde jsi chytrá pointo? Kde jsi chytrý scénáři? Kde jsi? Celý film? Kde jsi? Čekám s ovládačem na gauči, čím mě ještě zaskočí? Kde jsi? Už se vaří voda na kávu Robert už nemá eso v rukávu..Kde jsi?(10.9.2008)