Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Do Klubu vás víta myšák Mickey a jeho kamarádi – Minnie, Donald, Daisy, Goofy a Pluto! Pomozte svým přátelům s jejich trablemi ve třech příbězích - Červená Karkulka Minnie, Zakletý princ Donald a Šípková Růženka Minnie. Použijte fantazii a vyberte si vždy, jak se objeví Ouško, správnou pomůcku z Myškavěcí. Můžete se s Minnie naučit vařit její polévku Minnie-strone, osvobodit Donalda z jeho proměny v žabáka nebo si posvítit na šibalského Peteho. Pokaždé si však užijete spoustu legrace a z kouzelného Klubíku se vám nebude chtít odejít! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

drake31 

všechny recenze uživatele

S Mickeyho Klubíkom je to tak, že sami od seba si to nikto nepozrie ... myslím tých odrastených jedincov. Dôvod je jasný. Pretože všetko čo sa tam deje ovládate, a samozrejme všetko čo sa tam deje je pre vás/nás hlúpe. Ale kvôli svojim ratolestiam o ôsmej ráno vstanete a pozeráte to s nimi aj napriek tomu utrpeniu čo vám to spôsobuje (a to nehovorí o českom dabingu ktorý je naprosto hrozný !). Nepopieram že niektoré časti ma bavili, ale niektoré sú tak výsostne hlúpe že moja tvár sa zafarbí do červena a chrlím jednu uštipačnú poznámku za druhou, a ani vulgarizmy nie sú výnimkou. Pre deti je to fajn, niečomu sa určite priučia, len tvorcovia by sa mali zamyslieť nad používaním Myškanástroja nad každou prkotinou :) ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Šílené barvičky, odpudivá 3D animace, ale přeci jen to má něco do sebe. Podivuhodný seriál pro nejmenší, který má rozvíjet kreativitu a logické myšlení v mnohem připomíná videohru s jednou jedinou chybyčkou, nelze se do ní připojit. Mickey a jeho partička rozkošně žvatlají a vyprávější podivuhodné příběhy, roztomilý myšák občas rafinovaně použije magickou tabulku, která mu dává na výběr ze čtyř (resp. tří) předmětů, z nichž jeden se tajuplně skrývá za velkým červeným otazníkem. Díky těmto artefaktům se mu daří plnit úkoly (pokud vezmeme v potaz onu podobnost s herním světem) a dostávat se v ději dál. ()

Reklama

Rarity_MLP 

všechny recenze uživatele

Velice hloupý pseudoseriál pro děti, vhodný tak maximálně pro malé vygumované Američánky. Není zde nic co by mělo malého diváka naučit něčemu novému, poučit jej, přivést k zamyšlení se, nebo alespoň pobavit. Mickey Mouse a ostatně všechny postavy jsou zřejmě bývalými chovanci psychiatrické léčebny, jelikož tak velká míra sebezapření vlastního mozku se prostě nemůže u zdravého člověka/myši/psa/kachny vyvinout. Děj je samozřejmě minimální, většinou točící se okolo banality např. ztraceného hrníčku, který se postavy snaží řešit naprosto nesmyslným a zdlouhavým způsobem. Zakončení každého dílu poté probíhá retardovaným tanečkem a ukrytím celého Klubíku pod zem. Po grafické stránce se jedná o ubohost, takže ani zde nehledejte něco pěkného. Hodnotím jednou hvězdou, protože ačkoliv se jednoznačně jedná o odpad, přeci jen trocha té zábavy se dá najít, pokud pořad sjedujete se svými kamarády tak po šestém pivu. ()

matthew.17 odpad!

všechny recenze uživatele

Som strašne rád, že som bol odchovaný na šmolkoch, spidermanovy, princeznej sissi, xene, fantaghiro, malej morskej víle, káčerove... lebo keby som sa narodil neskôr a dožil som sa tohto, fakt neviem čo by zo mňa bolo. dnešná generácia hlúpne a nečudujme sa, keď takéto programy s nimi zachádzajú ako s debilmi. Toto je maximálne pre deti od jasličiek po prvý deň v škôlke. ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Tvl to jsem zase na malý okamžik postil omylem ČT:D a vyskočil na mě tenhleten děs.. jasný je to seriál cílený na děti, ale stejně? Co to má jako být? Tohle fakt musí dělat z těch dětí retardy.. Za mých mladých let podobné sračky nebyly a přežili jsme to, uvidíme co podobné shity nevalné kvality udělají z další generace, ale asi nás nic pozitiního nečeká.. 5% ()

Galerie (117)

Zajímavosti (1)

  • I v originálním znění říká Mickey úvodní větu v češtině. Tato věta zní: „Myška, muška, Mickey mouse.“ (Standey)

Reklama

Reklama