Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Do Klubu vás víta myšák Mickey a jeho kamarádi – Minnie, Donald, Daisy, Goofy a Pluto! Pomozte svým přátelům s jejich trablemi ve třech příbězích - Červená Karkulka Minnie, Zakletý princ Donald a Šípková Růženka Minnie. Použijte fantazii a vyberte si vždy, jak se objeví Ouško, správnou pomůcku z Myškavěcí. Můžete se s Minnie naučit vařit její polévku Minnie-strone, osvobodit Donalda z jeho proměny v žabáka nebo si posvítit na šibalského Peteho. Pokaždé si však užijete spoustu legrace a z kouzelného Klubíku se vám nebude chtít odejít! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

honajz 

všechny recenze uživatele

I když je úroveň značně nevyrovnaná, u některých dílů se skvěle bavím i jako dospělý. K čemuž přispívá i velmi dobrý český dabing. Zvláště Pete je mi hodně sympatický, ačkoliv má představovat ty špatné vlastnosti. Ale nebojte, on se vždy napraví. Některé vynálezy v Mickeyho domku by mu záviděl i James Bond. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Vyšukej si svého Mickey Mouse. Maminko, podívej se, jak nám ten náš Danánek pěkně papá, a už vůbec nepláče. Bude to tím, že dávají v telce Mickeyho. Obrátíme toho našeho Nanánka k televizi, aby z toho taky něco měl. Táááák..no a koukej se dívat....Uáááááááááááááááá.....Proč si se rozplakal, co se ti nelíbí, broučku nehezký? Počkej, ještě jeden pokus....tááááák, a je to...Uáááááááááááááááá....ty zase řveš, ty ošklivý opičí potrate?! Co se ti, kurva, na tom nelíbí?!! Třetí pokus...táááák, pěkně pomalu...a je to....Uáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.....To snad není pravda, ani tomu ohyzdnému dítěti se to nelíbí. Ano, Mickeyho klubík se nelíbí ani dětem. Hrozí zdravotní újma na psychice. Mickeyho klubík své řady rozšiřuje o imbecilní děti, ale my máme našeho Papánka, z kterého roste génius a nechceme, aby se díval na hloupé, imbecilní myši a spol.. Pustíme ti Okna vesmíru dokořán. S Grygarem poznáš, co je Mickey Mouse. Synu náš, vzdělávej se, čerpej z naučných pořadů a obloukem se vyhni animovaným píčovinám. Co z toho plyne? Na tento ideologicky zabarvený seriál, který z vašich malých capartů udělá trosky, se rozhodně nedívejte. Nejedná se o rodinnou zábavu v kvalitním balení, ale o podřadný seriál z podřadné produkce, který je k vašim dětem na oko hodný a milý, ale ve skutečnosti je zlý a nenávistný, jako svého času strýček Jedlička. Pokud přece jen setrváte u tohoto nemožného seriálu, jsem žádostiv, jak svému dítěti vysvětlíte pojem "Myškavěc". A ne, rozhodně to není erotická pomůcka, s kterou vaší manželce děláte po večerech dobře, protože se jí přes její otylost nedostanete dál, než k jejím sloním nohám, abyste jí obdělal a uspokojil. Sledování je tedy na vaše riziko. Jo, a Božka, abych nezapomněl, ráno máš za úkol ten nepovedený plod naší lásky hodit do "bejby boxu", a hned potom na televizi odladit Disney Channel. Mé hodnocení: 0% ()

Reklama

Mahalo odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nevím u čeho začít, začnu asi u toho, že by se tento seriál měl radši zakázat, a veškeré info o něm zakopat hluboko pod zem, jestli je tohle pro děti tak nevím co z nich vyroste, ale asi to bude tak, že až budou mít problém tak zavolají "Hééj ouuuškoooo", až zjistí, že přiletí akorát šutr, kterým jim chce někdo rozmlátit hlavu, asi si hodí mašli, logika seriálu je asi jako u pravé blondýnky, seriálu dávám "Odpad!" nerad, radši bych vzal totiž toho kdo to daboval lopatou po hlavě. ()

Tongo 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si jak jsem se na pár dílů díval když jsem byl malý, avšak u mě tento dětský seriál který má děti "učit" moc nebaví a ani se mi nelíbí .Jo a z Mickyho se stal učitel který vám kouká do duše když se vás ptá na otázku : Chtěly by jste se podívat do mého klubíku ?! VIDÍM ŽE ANO !!! . No ale i přes to všechno to furt není žádná hrůza(narozdíl od jiných dětských seriálů), takže za mě to jsou 3 hvězdy . ()

wolverine odpad!

všechny recenze uživatele

Domů uvítá nás myšák Mickey Mouse, Domů uvítá nás myšák Mickey Mouse. Zde má Mickey Mouse klubík podlerázní tvoří sál, Zde má Mickey Mouse klubík. Zde má Mickey Mouse klubík podlerázní tvoří sál, Domů uvítá nás myšák Mickey Mouse. Nejdebilnější seriál vůbec. Kdyby tohle Dysney viděl. Na závěr si zaspíváme Hot dog song. Hop, hop, Hop, hop Hop, hop, hop, hop, hop, hopity hop Pryč se smutkem, teď řádit jdem Hop, hop, hop, hop, Smrt problémům Hop, hop, hop, hop, hop, hopity hop Dík že jste nám dnes pomáhaly v klubíku, já si to teda užil a doufám, že vy taky A díky, že tančíte náš Myštanec Jo, to byl ale prima den Hop, hop, hop, hop,hop, hopity hop Je tu hezký den, nikde žádný spor Tak vstaň, buď fit a samý fór Hop, hop, hop, hop, hop, hopity hop Hop, hop, hop, hop, hop, hopity hop Teď zavřeme krám, zas příjdem k vám Dnes loučí se váš Mickey mouse A s ním i ten váš klubíkHop, hop, Hop, hop Hop, hop, hop, hop, hop, hopity hop Pryč se smutkem, teď řádit jdem Hop, hop, hop, hop, Smrt problémům Hop, hop, hop, hop, hop, hopity hop Dík že jste nám dnes pomáhaly v klubíku, já si to teda užil a doufám, že vy taky A díky, že tančíte náš Myštanec Jo, to byl ale prima den Hop, hop, hop, hop,hop, hopity hop Je tu hezký den, nikde žádný spor Tak vstaň, buď fit a samý fór Hop, hop, hop, hop, hop, hopity hop Hop, hop, hop, hop, hop, hopity hop Teď zavřeme krám, zas příjdem k vám Dnes loučí se váš Mickey mouse A s ním i ten váš klubík ()

Galerie (117)

Zajímavosti (1)

  • I v originálním znění říká Mickey úvodní větu v češtině. Tato věta zní: „Myška, muška, Mickey mouse.“ (Standey)

Reklama

Reklama