Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Do Klubu vás víta myšák Mickey a jeho kamarádi – Minnie, Donald, Daisy, Goofy a Pluto! Pomozte svým přátelům s jejich trablemi ve třech příbězích - Červená Karkulka Minnie, Zakletý princ Donald a Šípková Růženka Minnie. Použijte fantazii a vyberte si vždy, jak se objeví Ouško, správnou pomůcku z Myškavěcí. Můžete se s Minnie naučit vařit její polévku Minnie-strone, osvobodit Donalda z jeho proměny v žabáka nebo si posvítit na šibalského Peteho. Pokaždé si však užijete spoustu legrace a z kouzelného Klubíku se vám nebude chtít odejít! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Není to ono, co to bývalo. Když jsem to shlédl poprvé, sršelo to u mně až velkou trapností, ale jelikož bych jako správný strýc měl svému ani ne dvouletému synovci vyhovět, dívám se na to s ním a nakonec to není až tak zlé. Seriál zdánlivě připomínající prostředí modernejších videohet pro děti s vyzýváním, aby děti spolupracovaly a něco se naučily mi poté přišlo celkem přínosné, když vidím že se snaží spolupracovat a odpovídat i synovec, který ještě až na pár základních slov nedokáže mluvit. Za tohle mají tvůrci ode mně palec nahoru a český dabing je velice příjemný, zvlášť kachní hlas Donalda, jenž je skvělý i po letech a mnoha adaptacích. 65%. ()

Xmarc 

všechny recenze uživatele

Ze zkušenosti už vím, že pro děti předškolního věku ideál, i když ta relativně strohá 3D animace mě spíš odpuzovala, kačerovi s jeho přehnaně zastřeným hlasem je rozumět opravdu kulový a v tomto podání je hlas Mickeyho opravdu vypečeně vykleštěný. Ale děti jásají a aspoň trošku je to nutí k aktivitě a spolupráci, na rozdíl od jiných "3D čmáranic". A z tohoto úhlu pohledu taky hodnotím. ()

Reklama

Rarity_MLP 

všechny recenze uživatele

Velice hloupý pseudoseriál pro děti, vhodný tak maximálně pro malé vygumované Američánky. Není zde nic co by mělo malého diváka naučit něčemu novému, poučit jej, přivést k zamyšlení se, nebo alespoň pobavit. Mickey Mouse a ostatně všechny postavy jsou zřejmě bývalými chovanci psychiatrické léčebny, jelikož tak velká míra sebezapření vlastního mozku se prostě nemůže u zdravého člověka/myši/psa/kachny vyvinout. Děj je samozřejmě minimální, většinou točící se okolo banality např. ztraceného hrníčku, který se postavy snaží řešit naprosto nesmyslným a zdlouhavým způsobem. Zakončení každého dílu poté probíhá retardovaným tanečkem a ukrytím celého Klubíku pod zem. Po grafické stránce se jedná o ubohost, takže ani zde nehledejte něco pěkného. Hodnotím jednou hvězdou, protože ačkoliv se jednoznačně jedná o odpad, přeci jen trocha té zábavy se dá najít, pokud pořad sjedujete se svými kamarády tak po šestém pivu. ()

tuberatanka 

všechny recenze uživatele

solídny bizarný neoprimitivistický trash. odporúčam sledovať na drogách, posilní to dojem. je možné že keby som chcel zhliadnuť priveľa dielov naraz, vystrelí mi to mozog. ak chcete väčšie a bizarnejšie umčo, skúste duck tv, toto je príliš pop, ale rozhodne to má svoju dávku WTF momentov, ktoré vás prinútia prehodnotiť váš postoj k realite a fungovaniu sveta. keď už raz zistíte, že na pripojenie vagóna k vlakovej súprave je najlepšia stužka, život začne byť gombička. viete ako. roztomilo blbučký český dabing je čerešnička na torte a robí značnú časť dojmu. 3D vole. ()

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Výplach mozku srovnatelný snad jen s Teletubbies. Vzpomenu-li si ale na původní kratké animáky s Mickey Mousem, které dělal Walt Disney v 30. letech, přijdou mi v podstatě stejně debilní, tzn. jsme zde svědky pozoruhodné kontinuity estetiky, která definovala západní pojetí roztomilosti, v kombinaci s idiotskou komikou, trvající přes 70 let - fascinující! Díkybohu za Bukowského a jeho pokus o de-disneyfikaci. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (1)

  • I v originálním znění říká Mickey úvodní větu v češtině. Tato věta zní: „Myška, muška, Mickey mouse.“ (Standey)

Reklama

Reklama