Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Do Klubu vás víta myšák Mickey a jeho kamarádi – Minnie, Donald, Daisy, Goofy a Pluto! Pomozte svým přátelům s jejich trablemi ve třech příbězích - Červená Karkulka Minnie, Zakletý princ Donald a Šípková Růženka Minnie. Použijte fantazii a vyberte si vždy, jak se objeví Ouško, správnou pomůcku z Myškavěcí. Můžete se s Minnie naučit vařit její polévku Minnie-strone, osvobodit Donalda z jeho proměny v žabáka nebo si posvítit na šibalského Peteho. Pokaždé si však užijete spoustu legrace a z kouzelného Klubíku se vám nebude chtít odejít! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Rarity_MLP 

všechny recenze uživatele

Velice hloupý pseudoseriál pro děti, vhodný tak maximálně pro malé vygumované Američánky. Není zde nic co by mělo malého diváka naučit něčemu novému, poučit jej, přivést k zamyšlení se, nebo alespoň pobavit. Mickey Mouse a ostatně všechny postavy jsou zřejmě bývalými chovanci psychiatrické léčebny, jelikož tak velká míra sebezapření vlastního mozku se prostě nemůže u zdravého člověka/myši/psa/kachny vyvinout. Děj je samozřejmě minimální, většinou točící se okolo banality např. ztraceného hrníčku, který se postavy snaží řešit naprosto nesmyslným a zdlouhavým způsobem. Zakončení každého dílu poté probíhá retardovaným tanečkem a ukrytím celého Klubíku pod zem. Po grafické stránce se jedná o ubohost, takže ani zde nehledejte něco pěkného. Hodnotím jednou hvězdou, protože ačkoliv se jednoznačně jedná o odpad, přeci jen trocha té zábavy se dá najít, pokud pořad sjedujete se svými kamarády tak po šestém pivu. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

I když je úroveň značně nevyrovnaná, u některých dílů se skvěle bavím i jako dospělý. K čemuž přispívá i velmi dobrý český dabing. Zvláště Pete je mi hodně sympatický, ačkoliv má představovat ty špatné vlastnosti. Ale nebojte, on se vždy napraví. Některé vynálezy v Mickeyho domku by mu záviděl i James Bond. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

S trojrozmernými počítačovými animáciami pre mňa všetky známe postavičky od Walta Disneyho - Mickey, Donald, Minnie, Goofy, Daisy a aj Pluto, stratili svoje kúzlo. Toto je ako keby som sa pozeral na demo nejakej infantilnej, detskej video hry. Je to veselé, poučné, farebné... pre tých najmenších divákov zrejme úplne vyhovujúce. Ale mne sa strátka tento typ animácie vôbec nepáči, zvlášť v spojení s disneyovskou klasikou. Takže túto televíznu "Klubovňu Mickeyho Mousa" už asi viac krát nenavštívim. * ()

duch 

všechny recenze uživatele

Čím jsem starší, tím se mi tento seriál začíná čím dál tím více líbit. Věta: ,,Hej ouško:" u mě doslova zdomácněla a vracejí se mi při ní vzpomínky na bezvadný tábor, na kterém jsme tento seriál párkrát zhlédli. A osobně si myslí, že rozvíjení tvořivosti u malých dětí je potřebné a může k tomu pomoci i rozverný myšák a jeho přátelé. Jednu hvězdičku strhávám na kačera Donalda, který se stále nenaučil mluvit tak, aby mu bylo rozumět (co pak musí říkat malé děti...). ()

DarkSikorski 

všechny recenze uživatele

Já beru, že je to seriál pro malé děti. Ale co tomuto a všem pořadům pro děti určené nedokážu odpustit je to, že postavičky "mluví" na děti tak, jako by všechny byly po mozkové mrtvici a trojité lobotomii. Mickeyho Mouse mám rád i všechny kolem něj. Ale pouze v té klasické podobě. Ne tyhle moderní vele kraviny. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (1)

  • I v originálním znění říká Mickey úvodní větu v češtině. Tato věta zní: „Myška, muška, Mickey mouse.“ (Standey)

Reklama

Reklama