Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Do Klubu vás víta myšák Mickey a jeho kamarádi – Minnie, Donald, Daisy, Goofy a Pluto! Pomozte svým přátelům s jejich trablemi ve třech příbězích - Červená Karkulka Minnie, Zakletý princ Donald a Šípková Růženka Minnie. Použijte fantazii a vyberte si vždy, jak se objeví Ouško, správnou pomůcku z Myškavěcí. Můžete se s Minnie naučit vařit její polévku Minnie-strone, osvobodit Donalda z jeho proměny v žabáka nebo si posvítit na šibalského Peteho. Pokaždé si však užijete spoustu legrace a z kouzelného Klubíku se vám nebude chtít odejít! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Interaktivní jednoduchá a zábavná dvacetiminutovka, která malé prcky pobaví a trošku i naučí. Malé děti nehledají skrytá poselství či uměleckou hodnotu, mají rády barvy, smích, jednoduchý příběh a když se na ně Mickey ještě přímo obrací a vtahuje je tak do děje, jsou nadmíru spokojené. A zaujaté tváře třech mých nejmenších a občas i toho staršího mi stačí, abych klubík ocenil čtyřmi hvězdičkami. Pět nedám jen proto, že mě mé děti nutí dívat se na to s nimi. Asi jim taky začnu pouštět horory. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Vyšukej si svého Mickey Mouse. Maminko, podívej se, jak nám ten náš Danánek pěkně papá, a už vůbec nepláče. Bude to tím, že dávají v telce Mickeyho. Obrátíme toho našeho Nanánka k televizi, aby z toho taky něco měl. Táááák..no a koukej se dívat....Uáááááááááááááááá.....Proč si se rozplakal, co se ti nelíbí, broučku nehezký? Počkej, ještě jeden pokus....tááááák, a je to...Uáááááááááááááááá....ty zase řveš, ty ošklivý opičí potrate?! Co se ti, kurva, na tom nelíbí?!! Třetí pokus...táááák, pěkně pomalu...a je to....Uáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.....To snad není pravda, ani tomu ohyzdnému dítěti se to nelíbí. Ano, Mickeyho klubík se nelíbí ani dětem. Hrozí zdravotní újma na psychice. Mickeyho klubík své řady rozšiřuje o imbecilní děti, ale my máme našeho Papánka, z kterého roste génius a nechceme, aby se díval na hloupé, imbecilní myši a spol.. Pustíme ti Okna vesmíru dokořán. S Grygarem poznáš, co je Mickey Mouse. Synu náš, vzdělávej se, čerpej z naučných pořadů a obloukem se vyhni animovaným píčovinám. Co z toho plyne? Na tento ideologicky zabarvený seriál, který z vašich malých capartů udělá trosky, se rozhodně nedívejte. Nejedná se o rodinnou zábavu v kvalitním balení, ale o podřadný seriál z podřadné produkce, který je k vašim dětem na oko hodný a milý, ale ve skutečnosti je zlý a nenávistný, jako svého času strýček Jedlička. Pokud přece jen setrváte u tohoto nemožného seriálu, jsem žádostiv, jak svému dítěti vysvětlíte pojem "Myškavěc". A ne, rozhodně to není erotická pomůcka, s kterou vaší manželce děláte po večerech dobře, protože se jí přes její otylost nedostanete dál, než k jejím sloním nohám, abyste jí obdělal a uspokojil. Sledování je tedy na vaše riziko. Jo, a Božka, abych nezapomněl, ráno máš za úkol ten nepovedený plod naší lásky hodit do "bejby boxu", a hned potom na televizi odladit Disney Channel. Mé hodnocení: 0% ()

Reklama

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Není to ono, co to bývalo. Když jsem to shlédl poprvé, sršelo to u mně až velkou trapností, ale jelikož bych jako správný strýc měl svému ani ne dvouletému synovci vyhovět, dívám se na to s ním a nakonec to není až tak zlé. Seriál zdánlivě připomínající prostředí modernejších videohet pro děti s vyzýváním, aby děti spolupracovaly a něco se naučily mi poté přišlo celkem přínosné, když vidím že se snaží spolupracovat a odpovídat i synovec, který ještě až na pár základních slov nedokáže mluvit. Za tohle mají tvůrci ode mně palec nahoru a český dabing je velice příjemný, zvlášť kachní hlas Donalda, jenž je skvělý i po letech a mnoha adaptacích. 65%. ()

Redi 

všechny recenze uživatele

Pokuď vás váš přístroj neposlouchá, pořád zlobí a vydává divné zvuky, obraťte se na Mickeyho klubík aka Hypnožába. Spirálovité oční boule živočišného nemluvněte nejsou nic nezvyklého, netřeba obav!!! Samice tohoto živočišného druhu, nebo-li 'kojička', mohou začít selhávat na mysli, ale pro klid ve vašem rodinném zázemí je to ta nejmenší oběť. Závěrečný hudební doprovod zvaný 'Smrt problémům' má pro lidstvo asi hlubší význam, než jsme schopni pochopit.. Mimo tuhle nepochopitelnou anomálii má však Mickeyho klubík i nějakou vzdělávací hodnotu a rozvíjí logického myšlení. Testovaný subjekt: Lidské dítě; Muž, 8-12 měsíců (je pozorována brzká vyspělost tohoto lidského mláděte, doporučovaný věk se však nedoporučuje). ()

Mahalo odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nevím u čeho začít, začnu asi u toho, že by se tento seriál měl radši zakázat, a veškeré info o něm zakopat hluboko pod zem, jestli je tohle pro děti tak nevím co z nich vyroste, ale asi to bude tak, že až budou mít problém tak zavolají "Hééj ouuuškoooo", až zjistí, že přiletí akorát šutr, kterým jim chce někdo rozmlátit hlavu, asi si hodí mašli, logika seriálu je asi jako u pravé blondýnky, seriálu dávám "Odpad!" nerad, radši bych vzal totiž toho kdo to daboval lopatou po hlavě. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (1)

  • I v originálním znění říká Mickey úvodní větu v češtině. Tato věta zní: „Myška, muška, Mickey mouse.“ (Standey)

Reklama

Reklama