Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Do Klubu vás víta myšák Mickey a jeho kamarádi – Minnie, Donald, Daisy, Goofy a Pluto! Pomozte svým přátelům s jejich trablemi ve třech příbězích - Červená Karkulka Minnie, Zakletý princ Donald a Šípková Růženka Minnie. Použijte fantazii a vyberte si vždy, jak se objeví Ouško, správnou pomůcku z Myškavěcí. Můžete se s Minnie naučit vařit její polévku Minnie-strone, osvobodit Donalda z jeho proměny v žabáka nebo si posvítit na šibalského Peteho. Pokaždé si však užijete spoustu legrace a z kouzelného Klubíku se vám nebude chtít odejít! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

chrispe 

všechny recenze uživatele

My dospělí si o tom můžeme myslet co chceme. Pravda ale je, že děti to v určitém věku mají moc rády a je zde předpoklad, že i něco pochytí, nebo si to zopakují. Přeci jen mám za to, že věci které postavičky v klubu ukazují, je větší legrace představovat dětem sám. Ale dnes jsem díky této partě v klidu umyla okna. A to se počítá! ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Tvl to jsem zase na malý okamžik postil omylem ČT:D a vyskočil na mě tenhleten děs.. jasný je to seriál cílený na děti, ale stejně? Co to má jako být? Tohle fakt musí dělat z těch dětí retardy.. Za mých mladých let podobné sračky nebyly a přežili jsme to, uvidíme co podobné shity nevalné kvality udělají z další generace, ale asi nás nic pozitiního nečeká.. 5% ()

Reklama

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Není to ono, co to bývalo. Když jsem to shlédl poprvé, sršelo to u mně až velkou trapností, ale jelikož bych jako správný strýc měl svému ani ne dvouletému synovci vyhovět, dívám se na to s ním a nakonec to není až tak zlé. Seriál zdánlivě připomínající prostředí modernejších videohet pro děti s vyzýváním, aby děti spolupracovaly a něco se naučily mi poté přišlo celkem přínosné, když vidím že se snaží spolupracovat a odpovídat i synovec, který ještě až na pár základních slov nedokáže mluvit. Za tohle mají tvůrci ode mně palec nahoru a český dabing je velice příjemný, zvlášť kachní hlas Donalda, jenž je skvělý i po letech a mnoha adaptacích. 65%. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Klasické disneyovské postavy jako Myšák Mickey, Kačer Donald nebo Goofy tady co do úcty k původním kresleným filmům dostávají dost na prdel, ale Disney si prostě potřebuje vychovávat nové publikum. Eticky ne úplně čistá záležitost. Leckdo by to mohl označit za vymývání mozků a já bych možná uznale pokyvoval, fakt ale je, že děti to zabaví a nějaký ten vzdělávací motiv tu je – k čemu se dají použít různé nástroje, přemýšlení nad problémy atd. Animace je sice v duchu 3D, je ale poměrně prostá, což je nejspíš dáno zaměřením na cílovou skupinu. A koneckonců, když nechcete, mikinu s Mickeym těm capartům nakonec kupovat nemusíte – je to na vás. (1 362.) ()

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Výplach mozku srovnatelný snad jen s Teletubbies. Vzpomenu-li si ale na původní kratké animáky s Mickey Mousem, které dělal Walt Disney v 30. letech, přijdou mi v podstatě stejně debilní, tzn. jsme zde svědky pozoruhodné kontinuity estetiky, která definovala západní pojetí roztomilosti, v kombinaci s idiotskou komikou, trvající přes 70 let - fascinující! Díkybohu za Bukowského a jeho pokus o de-disneyfikaci. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (1)

  • I v originálním znění říká Mickey úvodní větu v češtině. Tato věta zní: „Myška, muška, Mickey mouse.“ (Standey)

Reklama

Reklama