Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Do Klubu vás víta myšák Mickey a jeho kamarádi – Minnie, Donald, Daisy, Goofy a Pluto! Pomozte svým přátelům s jejich trablemi ve třech příbězích - Červená Karkulka Minnie, Zakletý princ Donald a Šípková Růženka Minnie. Použijte fantazii a vyberte si vždy, jak se objeví Ouško, správnou pomůcku z Myškavěcí. Můžete se s Minnie naučit vařit její polévku Minnie-strone, osvobodit Donalda z jeho proměny v žabáka nebo si posvítit na šibalského Peteho. Pokaždé si však užijete spoustu legrace a z kouzelného Klubíku se vám nebude chtít odejít! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

honajz 

všechny recenze uživatele

I když je úroveň značně nevyrovnaná, u některých dílů se skvěle bavím i jako dospělý. K čemuž přispívá i velmi dobrý český dabing. Zvláště Pete je mi hodně sympatický, ačkoliv má představovat ty špatné vlastnosti. Ale nebojte, on se vždy napraví. Některé vynálezy v Mickeyho domku by mu záviděl i James Bond. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Klasické disneyovské postavy jako Myšák Mickey, Kačer Donald nebo Goofy tady co do úcty k původním kresleným filmům dostávají dost na prdel, ale Disney si prostě potřebuje vychovávat nové publikum. Eticky ne úplně čistá záležitost. Leckdo by to mohl označit za vymývání mozků a já bych možná uznale pokyvoval, fakt ale je, že děti to zabaví a nějaký ten vzdělávací motiv tu je – k čemu se dají použít různé nástroje, přemýšlení nad problémy atd. Animace je sice v duchu 3D, je ale poměrně prostá, což je nejspíš dáno zaměřením na cílovou skupinu. A koneckonců, když nechcete, mikinu s Mickeym těm capartům nakonec kupovat nemusíte – je to na vás. (1 362.) ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Vyšukej si svého Mickey Mouse. Maminko, podívej se, jak nám ten náš Danánek pěkně papá, a už vůbec nepláče. Bude to tím, že dávají v telce Mickeyho. Obrátíme toho našeho Nanánka k televizi, aby z toho taky něco měl. Táááák..no a koukej se dívat....Uáááááááááááááááá.....Proč si se rozplakal, co se ti nelíbí, broučku nehezký? Počkej, ještě jeden pokus....tááááák, a je to...Uáááááááááááááááá....ty zase řveš, ty ošklivý opičí potrate?! Co se ti, kurva, na tom nelíbí?!! Třetí pokus...táááák, pěkně pomalu...a je to....Uáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.....To snad není pravda, ani tomu ohyzdnému dítěti se to nelíbí. Ano, Mickeyho klubík se nelíbí ani dětem. Hrozí zdravotní újma na psychice. Mickeyho klubík své řady rozšiřuje o imbecilní děti, ale my máme našeho Papánka, z kterého roste génius a nechceme, aby se díval na hloupé, imbecilní myši a spol.. Pustíme ti Okna vesmíru dokořán. S Grygarem poznáš, co je Mickey Mouse. Synu náš, vzdělávej se, čerpej z naučných pořadů a obloukem se vyhni animovaným píčovinám. Co z toho plyne? Na tento ideologicky zabarvený seriál, který z vašich malých capartů udělá trosky, se rozhodně nedívejte. Nejedná se o rodinnou zábavu v kvalitním balení, ale o podřadný seriál z podřadné produkce, který je k vašim dětem na oko hodný a milý, ale ve skutečnosti je zlý a nenávistný, jako svého času strýček Jedlička. Pokud přece jen setrváte u tohoto nemožného seriálu, jsem žádostiv, jak svému dítěti vysvětlíte pojem "Myškavěc". A ne, rozhodně to není erotická pomůcka, s kterou vaší manželce děláte po večerech dobře, protože se jí přes její otylost nedostanete dál, než k jejím sloním nohám, abyste jí obdělal a uspokojil. Sledování je tedy na vaše riziko. Jo, a Božka, abych nezapomněl, ráno máš za úkol ten nepovedený plod naší lásky hodit do "bejby boxu", a hned potom na televizi odladit Disney Channel. Mé hodnocení: 0% ()

Falco.araea 

všechny recenze uživatele

Už chápu ty ty hlášky "Hej Ouško" a "Máme použít na rizoto použít kroupy, hrách, kuskus nebo tajnou myškavěc." Něco takového se u nás v rodině používá tak desetkrát denně, ale mě tento kulturní skvost osobně minul, takže jsem musela dohánět už jako větší. A přes nechutný dabing a kýč kýč hnusný kýč je to prostě super! ()

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Kdybych tohle měla hodnoit jen sama za sebe, tak to odpad nemine. Ale moje dvouletá dcera je doslova přišpendlená k obrazovce a hltá to od začátku do konce. Líbí se jí přesně to, co mě na tom odpuzuje. Jsou to příšerné hlasy postaviček, neustále se opakující fráze, ta přemrštěná barevnost. Ale na druhou stranu musím uznat, že děti se u toho učí barvy, počítat, pojmenovat různé předměty, atd. velmi hravou a pro ně zábavnou formou. Takže účel to plní. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (1)

  • I v originálním znění říká Mickey úvodní větu v češtině. Tato věta zní: „Myška, muška, Mickey mouse.“ (Standey)

Reklama

Reklama