Reklama

Reklama

Botched

  • Velká Británie Botched (více)

Obsahy(1)

Skupina zlodejov sa pre ruského zbohatlíka snaží ukradnúť veľké množstvo diamantov. Keď už akcia vyzerá byť úspešne prevedená, okolnosti pripravia tím o korisť. Jediný, kto prežije je Richie. Avšak to nemusí byť dlho pravda, pretože ruský sponzor nie je vôbec spokojný s výsledkom. A tak Richie dostáva poslednú možnosť odčiniť, čo pokazili. Musí ísť do Moskvy ukradnúť posvätný kríž. Akcia sa nevyvíja ako dúfal, jeho tým je složený z dvoch nešikovných Rusov. Jeden z nich hneď na začiatku zastrelí nevinnú ženu, po čom utečú aj s rukojemníkmi na záhadné 13. poschodie. A tam sa začnú diať zvláštne veci. (ethos)

(více)

Recenze (90)

Pishin 

všechny recenze uživatele

Totalne ujetej val odehravajici se v rusku. V tomhle filmu nejde nic brat vazne a proto je to proste ulet na N-tou. Takze pokud mate radi ulety z kterych vam hlava nebere tak smele dotoho Alfa-samci. PS: past, kdy se ze zeme vyjedou ostny a rozsviti se barevna blikajici svetla a zacne hrat 80´s disko rulez. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bizarní klání na uzavřeném patře moskevské výškové budovy má dva rozdílné poločasy. Ten první, kterému vévodí anglický Michel Galabru s upilovanou brokovnicí a tragikomickým ruským přízvukem, je kvůli své retardovanosti na předčasný odchod do šaten. Když ve 47. minutě Jaime Murray svlékne dres a hrozný vlasatec začne psát svou krvavou bylinu, trochu se to okysličí, ale to nic nemění na tom, že špílmachr Dorff prosebně vzhlíží směrem k lavičce, aby ho už stáhli z hřiště.. ()

Reklama

Trellíno 

všechny recenze uživatele

"Dimitriji, začínáš být hysterický. Asi ti budu muset dát facku." Krásná ukázka toho, že když se dá dohromady maximálně přestřelený, ale zábavný scénář, slušně obsazené absolutně bizarní postavičky (alfa samec SPECOPZ s plánem pro každou situaci, tři brokárnou ozbrojené náboženské fanatičky s vizáží šílených postarších matek, tupé ruské bratrské duo, vraždící fanoušek středověku, Stephen Dorff a Lyla!!), několik cisteren krve a kopa hlášek, tak že se může zrodit luxusní ptákovinka, která fanoušky ujetých hovadin nemůže nepotěšit. Mimózní a over the top až na půdu, ale pod 70% nejdu. ()

Pilgrimka 

všechny recenze uživatele

Wow. To si nechám líbit. Super záležitost, na kterou se klidně v budoucnu ještě ráda podívám. Proč taky ne, když je tam tak originálně vypadající a pohybující se zabiják, další vtipné postavy, hlášky, nápadité scény a v neposlední řadě dobře zde zapadající hudba. S klidným svědomím doporučuju.A LIVINGDEAD opět mluví o zelenině, když je řeč o mase. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Och, jsem na rozpacích jak ohodnotit tento poněkud nestandardní film. Největším kladem je Jaime Murray.. moc hezky se na ni kouká :-) to ostatní už není tak potěšující, nicméně ... jsem člověk s nadhledem a tak jsem ochoten sežrat tenhle "ruskej sendvič naplněnej krysím masem" a na důkaz mé dobré vůle si hlasitě odříhnout. Tím myslím vyjádřím přesně onen druh sympatíí, které chovám k tomuto kousku. A své osobní přání: "Vobtáhnout Jaime Murray" si zapisuju do svého deníčku těsně pod: "Založit šťastnou rodinu" ... pže toť neskutečně sexy kus masa... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Oceněno jako Nejlepší hraný film na Hororovém filmovém festivalu v New Yorku v roce 2007. (PußyMagnet)
  • Stephen Dorff byl za tento film oceněn na Hororovém filmovém festivalu v New Yorku v roce 2007 jako Nejlepší herec. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama