Impyho zázračný ostrov
Animovaný
Německo, 2006, 87 min
Holger TappeHudba:
Jim DooleyObsah
Profesor Habakuk Tibatong žije na malém vzdáleném ostrově se skupinou zvířátek, která učí mluvit. Jednoho dne připluje k ostrovu ledovec a v něm obrovské zmrzlé vejce. Když se z něj vylíhne prehistorický tvor, Impy, profesorovo nadšení nezná mezí a hned dá vědět svým vzdělaným kolegům. O Impym se však dozví i bohatý lovec trofejí, který ho chce mít...živého nebo mrtvého. A tak zvířátka musí bojovat s časem, aby svého nového kamaráda schovali, dříve než bude pozdě. (oficiální text distributora) -
Profesor Habakuk Tibatong žije na malém vzdáleném ostrově se skupinou zvířátek, která učí mluvit. Jednoho dne připluje k ostrovu ledovec a v něm obrovské zmrzlé vejce. Když se z něj vylíhne prehistorický tvor, Impy, profesorovo nadšení nezná mezí a hned dá vědět svým vzdělaným kolegům. O Impym se však dozví i bohatý lovec trofejí, který ho chce mít... živého, nebo mrtvého. A tak zvířátka musí bojovat s časem, aby svého nového kamaráda schovala dříve, než bude pozdě. (Jirka1111)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby Celosvetovo $11,631,534║(5.7.2010)
hippyman
povětšinou roztomilý a neškodný snímek, ve kterém naši západní sousedi ukázali, že taky umí kreslit, přestože u nich není animovaný film zrovna silným žánrem... cílovou skupinou jsou tu samozřejmě ti nejmenší, ale rodiče se taky rozhodně nebudou nudit... musím pochválit český dabing, vtip a relativní nepřítomnost mnou tak neoblíbených písní, pro tento žánr jindy mnohem početnějších... celkem spokojenost. 60%(18.8.2011)
baaaja
Neuvěřitelně nudná a naivní pohádka, u které jsem si kvůli přihlouplým, prázdným dialogům místy připadala, jako kdybych se dívala ne teletubbies. Za nadabování impyho a tučňáka bych s chutí někomu nafackovala, páč to tučňákovo šišlání bylo víc otravný, než vtipný a impyho hekání a kňourání a vydávání zvuků při sebemenším pohybu leze spíš na nervy, než abyste se při tom rozplávali nad jeho roztomilostí.(29.4.2009)
Terva
39,5%(1.5.2011)
eagle-eye
U sebe to mám něco mezi odpadem a jednou hvězdičkou, tohle je fakt šílená bejkárna, pro dospělýho absolutně nestravitelná, jenže na druhou stranu, moje 3-letá dcera z toho byla úplně paf, děsně to prožívala a mě to bavilo už jen z tohoto důvodu. Takže za ni plný počet, celkově tedy průměr.(3.6.2009)
DinoRaptor
Viděl jsem to už docela dávno a ještě ne celé ale docela mě to zaujalo. Teď jsem to konečně viděl celé - příběh je to hezký ale hlavní hrdina mi spíš připadá jako dráček než dinosaurus.(5.9.2009)
AngiS
Roztomilé.. a chvílema fakt vtipné :))(19.5.2009)
Hepy13
Tohle je ukázka jak by animovaný film neměl vypadat "kvík". Animace sice zas tak hrozná nebyla, ale ten příběh? Rozhovory mezi postavičkami a především český dabing byl příšerný "kvík". Hlavně to prase bylo nadabované že jsem nevěděl jestli se mám smát nebo brečet "kvík". Jedná se o německý produkt, takže vcelku očekávaný průser. Děti ale může pobavit "kvík".(14.4.2011)
Mephisto
Kdyby mi bylo méně jak 8 let, tak je to na plných pět. :o)(7.8.2008)
DjMetal
Super komedialna rozpravka...Hlavne ty suslavi dvaja...tj.jastericka a najlepsi bol tucniak....(2.10.2008)
DETTO1976
Kľudná, vtipná, poučná ale hlavne nádherná rozprávka. Prvá rozprávka , ktorá sa zapáčila môjmu synovi a musím napísať že mne tiež. Tučniak a jašterička vás musia rozosmiať no a Impyho si musí obľúbiť každý.(17.4.2011)
Bilky
Infantilné a blbé! Spojenie ľudí a zvierat absolútne nepochopiteľné a nelogické... Dúfam že to zaujme aspoň decká do 3 rokov, hádam preto sú tam samé pády a karamboly.(1.1.2010)
Špinič
Super komediálna rozprávka??? omg, čo je na tom komediálne, ved to bolo úplne trápne , nudné o ničom , absolútne pre deti do 2 rokov a aj to som ešte prehnal, strašná animácia, neuveriteľne blbý dej, nudné postavy. Najhorší animák aký som kedy videl, už len za to že sa s tým niekto trápil a animoval dám 1*, pokiaľ by to bolo hrané , tak = odpad.(21.3.2008)
Fawkes
Příliš strohé, jednoduché ničim zajímavé. Otřesný dabing a nic moc efekty. Ještě, že to bylo tak krátké. (35%)(17.3.2012)
Vala
Mám ráda animované pohádky a tahle byla místy opravdu fajn.Ale že by mě to strhlo se říct nedá-myslím že nápad by mohl mít i lepší zpracování.A až na to prasátko (ustavičné kvík bylo kapku otravné..) jsou postavičky roztomilé :)(17.7.2011)
teseth
Dvě hvězdy jen za tu animaci. Přiběh infantilní a postavičky stupidní. Šišlání a kvikání mi po pár minutách lezlo tak na nervy, že jsem to chtěl označit jako odpad. Jediné co mě na filmu zaujalo a trošku mě mírní v hodnocení je začátek s komárem, protože to je opravdu jediná vtipná postavička v celém filmu.(15.9.2011)
| Na DVD od: | 01.11.2007 Magic Box |
|---|---|
| Na levném DVD od: | 11.06.2010 Eusebius |
Související
- Impyho dobrodružství (2008)