• Malarkey

Ze začátku mi to přišlo jako nechtěná parodie na Fotr je lotr, ale časem se to změnilo a trošičku to jelo v jiném duchu. Každopádně i tak to byl jeden trapas vedle druhýho a při představě jak vypadá skutečná komedie se mi při sledování téhle chtělo fakt blejt. Martina Lawrence mám sice fakt docela rád, ale poslední dobou točí tyhle průměrný komedie a s takovým Modrým bleskem už to asi nikdy nevyrovná...(30.6.2009)

• AngelAngie

Vcelku příjemná a zcela typická black komedie, která využívá komediálního talentu Martina, stojí na tom celý film a stejně tak padá. Bohužel tohle už jsme viděli tolikrát, že jinde než zahrabáno v DVD půjčovně a vyloveno milovníky TV zábavy to nevidím...(21.5.2009)

Rozpočet $35miliónovTržby USA $42,436,517Tržby Celosvetovo $43,650,785Tržby za predaj DVD v USA $16,968,031 //počet predaných kusov 961,443(10.5.2010)

Soundtrack David Newman: 1. We're Family - Joe Thomas [3:51] ,2. Meant To Be - Kindred The Family Soul [4:24] ,3. Thinkuboutmi - Keite Young [4:14] ,4. Roots - Carlton Thompson [3:46] ,5. It's Love - Jill Scott [5:54] ,6. At This Time - Algebra [5:12] ,7. Snow Hill - Cliff Lee [5:02] ,8. Before I Let Go - Maze [5:05] ,9. Super Freak - Rick James [3:23] ,10. Ain't Gonna Hurt Nobody - Brick [3:56] ,11. U Do It For Me/Halfway/What Happened/Run And Hide - Algebra [6:06],(13.5.2011)

• Smok

Ak budem mať zase nabudúce chuť na dobrú komédiu, tak Martinovi Lawrencovi a jeho ťažkotonážnym afroamerickým spoluhercom sa vyhnem širokým oblúkom.(13.3.2010)

• predators

Absolutní totální kravina, kde jediným námětem filmu jsou uječené paštiky celé rodiny Jenkinsových. Vyhněte se tomu míle daleko, je to pěkná sračka. PS: Omlouvám se za své výrazy, ale na to se fak nedá dívat:-)za souložící psy 5%(5.9.2008)

Sebral jsem odvahu a po Collage Road Trip jsem si pustil další komedii s mým oblíbencem Martinem Lawrencem. A byl jsem překvapen, protože to docela ušlo. Je to taková ta typická rodinná komedie plná vtipných a rádoby vtipných scén. Navíc je to černošská komedie a kupodivu je tam jen jeden gangster, který ani vlastně moc gangster není, ale zase je s ním sranda. Příběh je ovšem ohraný. Někdo z rodiny je černá ovečka, která toho dokázala moc a má moc peněz, takže mu každý zavidí. A na finish dokáže všechny dojmout, až z toho brečej. Těch vtipných scén je ve filmu opravdu jen pár, které stojí za to. Ale z 90% za ně může komik Mike Epps. On je vážně vtipálek. Martin Lawrence je zase nehorázně cool (scéna na letišti v bílých hadrech), ale bohužel potvrzuje, že má jen na komedie typu B. Potěšil určitě "steroid" Michael Clarke Duncan a James Earl Jones. Dokonce zazněla i nějaká ta hip hopová hudba, což je něco pro mně! Ale i tak jde o další průměrnou rodinnou komedie na kterou nevím, jestli se po druhé ještě podívám. Necelé dvě hodiny na ne zrovna moc vtipnou komedii je docela hodně!(23.8.2008)

• Chrustyn

Sentimentální kýč o tom, že rodina je ta nejdůležitější věc. Nejedná se o nějakou trapnou komedii ale i tak nemohu dát vyšší hodnocení jelikož je film hodně nudný a vtipných scén je v něm pomálu. Což je škoda jelikož se zde sešla spousta opravdu dobrých herců.(14.9.2008)

• SeBig

nic moc rodinná komedie já jsem se nudil(27.6.2010)

• Dubro

Po vzhliadnutí tejo americkoafrickej obéznej a uziapanej komédii vhodnej akurát tak pre afroamerických obéznych a uziapaných američanov som si bol žiadať Prozac vo svojej lekárni. Na smiech som si bol akurát ja. A to celých 114 minút!(25.6.2008)

Prijemna rodinna komedie ktera nezklamala, ale ani nicim neprekvapila. Vcelku ohrany pribeh kdy prijede RJ jako ,,horší" člověk což se při šťastném happy endu změní. Nicmene jsem se pobavil, popravde se mi jeste nestalo ze bych se u komedie s Martinem Lawrencem nebavil. Ale je to vicemene o vasem vkusu zda se toto dilko bude libit, takze se nemuzete divit ze nekdo ho okamzite zavrhne.(4.8.2008)

• Pro-EaZzy

Další z jednohubkových komedií o dvou znesvářených bratrech, kteří se neustále snaží ukázat, kdo že z nich je ten lepší. Podle mě špatně využitý potenciál Martina Lewrence, mizerný scénář a předvídatelný happy end. Nedá se svítit, dobré to nebylo a nezachrání to ani herecké obsazení.(22.11.2008)

Vůbec jsem se nenudil Martin Lawrence je vynikající herec!!, fakt je libovej, mám ho rád a tady to jen potvrdil! :)))(27.6.2010)

• MATADOR

Příjemná rodinná komedie na jedno posezení. Pokud se chcete bavit, pusťte si to. Pokud chcete hledat chyby jako je mizerný scénář a dopředu předvídaný konec, tak se tomu radši vyhněte. S jinak slušným českým dabingem si zaručeně užijete.(30.8.2008)

Vcelku milá rodinná komédia so skvelým hereckým obsadením pri ktorej si príjemne oddýchne každý, kto nehľadá zmysel života. Aj keď každý, kto by ho hľadal vo filme s Lawrenceom by musel byť už riadny pacient... ;-)(23.11.2008)

• thommas

Martin Lawrence bude druhý Eddie Murphy - od vtipných a občas i chytrých komedií jistá cesta do přihlouplých spletenců nudných skečů. Vítej doma! měl asi navodit atmosféru velké černošské rodiny a to se mu dokonce občas chvílemi daří - rodičům hlavního hrdiny bych i dokonce uvěřil, že spolu strávili těch 50 společných let. Jenže ostatní postavy jsou stroze jednocharakterové a nevýrazné. Jestli jsou všechny černošské rodiny jako tahle, bůh nás chraň! Doufejme, že se Martin přichomýtne k rozdávání nějakých lepších rolí - rozhodně na to totiž ještě pořád má. Murphy se už z bahna asi nevyhrabe - důkazem budiž nové Meet Dave.(19.9.2008)

• IQ Tiqe

Typická černošská komedie s veškerou stupiditou, která k tomu patří. Na zabití odpoledne to neni špatný, děj to má, happy end taky, ale neumím si představit, že by se takhle někdo opravdu choval (jako ve většině černošských filmů je i nenhle dost přitažený za vlasy), proto jen 50%.(13.8.2008)

I když jsem moc dobře věděl, že toto má na svědomí Malcom Lee, který udělal mého zde vysoce podceněného Undercover Brother, této rodinné komedii jsem nedával moc šancí. Tento film mi ale poskytl plných 114 minut skvělé zábavy se všemi znaky rodinné komedie, ale předem varuji, děti bych k tomu radši nepouštěl, některé scény jsou poněkud ostřejší pro dětský zrak:-) Nejradši bych tu jednu hvězdičku sundal kvuli klasickému zakončení téměř všech černošských amerických komedií, ale protože jsem už dlouho neviděl nic tak zábavného, nechám jí tam.(9.6.2008)

Začátek vypadal hrůzostrašně, hlavně díky přehrávající a pitvořící se ústřední dvojici, ale od příjezdu k hrdinovým rodičům jsem se až do konce filmu celkem slušně bavil, na konci to teda s tim patosem těžce přepískli, ale budiž.(16.10.2008)

Další z řady černošských rodinných komedií s prozřením a happy endem. Kolikrát to tu už bylo. WHRJ je jedním z tuctu těchto kousků, není to špatná komedie, ale ani vyjímečná komedie. Nic na co by šel člověk s chutí do kina, ale na DVD zpříjemní večer.(30.7.2008)

<< předchozí 1 2 3