Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cintoríny a pohrebiská sú posvätné a nedotknuteľné miesta. Práve na pôde, kde kedysi stávalo indiánske pohrebisko sa reťazec fast-foodov rozhodne vybudovať nový stánok na ukojenie, hneď po sexe najzákladnejšieho pudu typického američana: hladu po kuracích krídelkách a stehienkach. Lenže dovtedy sa chodí s krígľom po pivo, dokiaľ sa nerozbije... a usmrtené a skonzumované sliepky sa vracajú na tento svet aby rozpútali najväčší gore masaker, aký kedy Tromaville zažil. Grill-boyom a hosteskám neostáva nič iné ako poslať pápernatce späť na onen svet, skôr ako všetkým vydzobú oči a genitálie, čím zasýtia hlad po pomste. (Slavomír)

(více)

Recenze (142)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Strašná šílenost, která mohla být dokonalá, ale bohužel zůstala jen někde na půl cesty. Obsazení je dost bída, ty muzikálové scény bych úplně vypustil, místy je to dost nudné nebo pro změnu krajně nechutné, a ne vše mi tam přišlo vtipné. Na druhou stranu - hromada scén tam je zcela geniálních a málem jsem u toho umřel smíchy. Už pro tu neskutečnou srandu bych tomu filmu hodně věcí odpustil, jen tu nudu prostě ně, takže za mě nakonec spíš jen průměrný, či spíše rozporuplný dojem. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

"That chicken has declared jihad on us all!" Dlouho jsem se filmu vyhýbal, ale řekl jsem si, že mu nakonec šanci dám. Je to Ultra brutální WTF úlet od Tromy, který je za hranicí běžného diváckého vkusu, tady se opravdu dá pochopit plný počet i odpad, ale ikdyž je to v jádru stupidní kravina, tak tvůrci, kteří film vymysleli rozhodně hloupí nejsou. Ten námět je hodně originální, dialogy byly překvapivě super a ty všelijaké nekorektní narážky a odkazy na starší horory byly podány pečlivě, že talent a láska k žánru tam rozhodně cítit jde. 65% je na takový druh filmu opravdu pěkný nadprůměr. Prvních 40 minut mi připomínalo buranské americké komedie 20 let zpět, kde jsem se opravdu slušně nasmál, a jakmile začne Zombie-Chicken masakr, tak je to slušný gore zvěrstvo, kde se dějí takový věci, co jsem jinde ještě neviděl ( tady stříkají všelijaký různý tekutiny od krve,slizu,hoven,zvratek!), film se nebojí nahoty, tolik koziček v dnešních hororech už neuvidíte.Ten film je víceméně satirou a bere si na paškál fastfood řetězce, lesbičky, tlusťochy, vegetariány,velké korporáty, filmová klišé, mexikáncea muslimy ( ta arabka v džihábu mě fakt dostávala do kolen!!). K mému překvapení i ty zvrácené muzikálové čísla měly zajímavé texty, které se rýmovaly, to prostě blbec nedokáže vymyslet. Je to tak dokonale zvrácené, nekorektní a brutální, že si to mé srdce získalo. Ps- Odkazy nejvíc potěší na Day of the Dead,Aliens,The Thing, Braindead. 80% ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Lloyd Kaufman se tímto filmem pasoval na odborníka přes mužské zadky. Už teď si troufám říct, že tohle nebylo moje poslední setkání s žánrem Troma. Rozhodně mezi předchozími dvěmi větami nehledejte jakoukoliv souvislost. Nerad bych se totiž pasoval do role podobného odborníka. Tento film je zajímavý. Jsem tak přeplněn dojmy, že ani nevím zda mám začít u vtipných muzikálových čísel, která jakoby umožňují divákům odreagování od totálně ujetého zbytku, nebo třeba u takového jemného humoru, který si pohrává s vtipnou záměnou běžných anglických frází a nebo třeba u něčeho úplně jiného. Je tady skutečně o čem psát a na co se dívat. Slovo nahota pro tento žánr rozhodně není žádné tabu. Samozřejmě bobříka ani jeho mužskou verzi zde skutečně neuvidíte, všechno ostatní v míře vrchovaté ovšem ano. Pan režisér si hlavně vychutnává detailní záběry mužského vývodu nezpracovaných zbytků potravy, který je vidět asi tak v každém desátém záběru a censurovaný je pouze jednou. Totální demence zůčastněných postav je samozřejmě samozřejmostí. A je to zde prezentováno znamenitě cestou toho nejpřízemnějšího humoru, který si vůbec dovedu představit. Film je hrozně energetický a všechny postavy si svoje minuty slávy vyloženě užívají. Dá se dokonce předpokládat, že těch hereckých minut v jejich kariéře příliš mnoho nebude. Dost chvály. Teď si troufnu vytáhnout i něco z toho ošklivého soudku horších věcí. Koukání na moje milá kuřátka se velmi brzy stalo koukáním nepříjemným, protože se ani náhodou nejedná o kuřátka, která by s kuřátky měla společného více než zobák. Tím chci říct, že kostýmy jsou hnusné a nepříjemně se na ně kouká. Při pohledu na žánr je jasné, že je tomu tak schválně. Na tom, že se mi nelíbily to však nezmění vůbec nic. Klidně bych snesl více tělních tekutin na stěnách a méně kuřat v místnosti. Bohužel se jedná o film, který je převážně o kuřatech. Bystřejší jedinci tak možná zvládnou usoudit i po přečtení názvu filmu. Možná při hlubším pohledu lze zahlédnout i takovou režisérovu skrytou averzi vůči fast-foodům, protože si s celým jejich fungováním a především personálem dost vyhrál. Svoje hodnocení bych situoval někam kolem takových hodně pěkných 3*. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nehorázná kokotina, ale celý film jsem se tomu tlemil jak blázen. Film je hodně levnej, efekty jsou fakt k smíchu, ale má to luxusní hlášky a spoustu vtipných scén. Filmek je i místy hodně nechutnej a každej ho nemusí pobrat. Já se u toho královsky bavil i když mě nebavili místa, kdy se zpívalo. Dlouho jsem neviděl větší úchyláznu. Z mě 90% :) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Snad největší tromácká prasárna, se kterou sem měl tu čest se potkat, všude tečou, potažmo lítaj nebo se rozmátlávaj sračky, střeva, hnis, do toho šílená mutace všech lidí na kuřata, opíchávání mrtvýho kuřete a na oddech tu máme nějaký ty muzikálový čísla s hromadou holek s kozama ven, fakt neskutčný, prostě správná mňamozní chuťovka po který sem dostal chuť si zajít do KFC, i když sem během filmu spořádal řižek, Peter Jackson může jen tiše závidět, akorát škoda, že je to celkem nuda a kvůli tomu jen průměrný tři, ale jestli bych měl hlasovat o nejprasáčtější film všech dob, tak tohle je jasná volba ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Scény odehrávající se v restauraci se natáčely v prázdné prodejně McDonald's. Vše ostatní se natáčelo ve starém kostele, kde také sídlil štáb. (HellFire)
  • V pokoji Wendy, když si to rozdává se svou novou přitelkyní a sledují je při tom ostatní děvčata, je vzadu vidět plakát Tromeo a Julie (1996). (Sticks)
  • Hlavní hrdinové procházejí celým filmem prakticky nezašpiněni. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama