Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pripravte sa na horúce peklo. Nikto si ešte nevie predstaviť, aká veľká panika môže vypuknúť v tak veľkom meste ako je New York práve vo cjvíli, keď sa mestom začne šíriť poplašná správa. A už naozaj nikto si nevie predstaviť, čo sa stane vtedy, ak sa správa potvrdí. Len náhodou objavia kopači tunela nový vulkán, o ktorom nikto dovtedy nevedel. A možno by sa ani nikdy nedozvedel, ak by ho ilegálne pokusy neprebudili k životu. Zdá sa, že vulkán je čoraz aktívnejší. Vec je však o to horšia, že jeho najväčšia sila je uprostred Manhattanu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

dexempa 

všechny recenze uživatele

Scénář je docela dobrý a ničím se neliší od jiných béčkových filmů s katastrofickou tématikou. Hlavní hrdinové hrajou kupodivu opravdově, co bylo ale trapné - ojedinělé záběry na nechutnosti typu vyteklá střeva a hrozná kamera. Také snaha o dobré efekty byla opravdu jen snaha. No co, aspoň se občas zasmějete. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, proč jsem se na to díval, asi proto, že jsem něco dělal na počítači a potřeboval jsem jen český zvuk jako kulisu. Pak jsem zvednul oči právě, když nějaký dědek, který křičel na psa, otevřel dveře do kůlny a hopla na něj láva. Poprskal jsem si celý notebook, stůl, župan, knihovnu, koberec, skoro i televizi...strašná sračka ()

Reklama

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Pod New Yorkem se objevila sopečná činnost. No, nakonec v rámci fantazie proč ne? Jenom ale kdyby veškeré odehrávající se události v rámci tohoto faktu měli alespoň nějakou logiku. To, co nám tvůrci prostřednictvím tohoto snímku předvádějí, je něco naprosto nepředstavitelného. Živá kamera a neustálý dějový tah na dramatičnost velice špatný scénář prostě nezakryje. Špatné digitální efekty jsou na TV produkci už takřka samozřejmostí, takže nijak nepřekvapí. Zkrátka, tento rádoby katastrofický filmový počin je se vším všudy tak špatný, že nestojí ani za řeč. ()

tatka 

všechny recenze uživatele

Kopači tunela. objavili meter pod povrchom vulkán, o ktorom nikto nevedel. A to len náhodou, keby nekopali kopačkami ten tunel, tak ňujorčania dodnes sedia na sopke a pomaly sa im varia vajcia na tvrdo. Mali to šťastie zas raz, tí amíci. Je to tak neskutočne blbé, až je to nechtiac milé. 1 hviezdička za digitálnu lávu. ()

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Tenhle rádoby katastrofický snímek vám nenabídne nic víc, než je pouhá hodina a půl nudy a ztraceného času. Myšlenka nebyla vůbec špatná, ale to zpracování bylo téměř nekoukatelné. Nulová atmosféra, předvídatelný děj a ty opět rádoby nechutné scény by si mohl film odpustit, protože působily až dost směšně. Vůbec se divím, že jsem se na to dokoukal, ale vydržel jsem to - takže tu jednu hvězdičku tomu dám, alespoň za tu myšlenku filmu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama