Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta spolužáků a přátel se chystá na maturitní ples a snad nejvíc se na něj těší Donna (Brittany Snowová), která před třemi lety prožila děsivou tragédii. Netuší ovšem, že psychopat, jenž vyvraždil její rodinu, utekl z ústavu a chce si definitivně vyřídit účty...  Před třemi lety se Donna Keppelová (Brittany Snowová) stala svědkyní toho, jak zběsilý zabiják (Johnathon Schaech) vyvraždil její rodinu. Dnes večer se koná její maturitní ples, a přestože scény z minulosti dívku stále děsí, těší se, že slavnostní večer prožije s přáteli, mezi nimiž se cítí v bezpečí. Je tu však něco, co Donna neví…Vyšinutý psychopat unikl z ústavu a vrací se, aby ji dostihl. Navíc je odhodlán zabít každého, kdo se mu připlete do cesty. Noc se blíží k napínavému finále a otázkou už není, která z dívek se stane královnou plesu, ale kdo unikne vražednému řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Hodně slušné! Když pominu/prominu některé "až moc" fakta typu: že se nám zabiják dostane s poldami napěchovaného hotelu, převlečený mezi personál, dále že se dostane až k domu dívce, kde přestříhne kabely elektrřiny, aby se detektiv nedovolal rodině, aby informoval, že zabiják už v hotelu není... Dále, že před domem zabije všechny hlídky kolem, dostane se až do domu, do pokoje dívky, zabije jejího kluka... Bylo toho co bylo nereálně více, ale i přesto velmi slušný Thriller/horor, kterému napětí rozhodně nechybělo a já s mojí holkou jsme si tento film perfektně užili..:-) Dávám 4*, kdybych dal 3, tak bych sám sobě lhal.. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nuda , nuda a bída. I tak by se to dalo nazvat. Klasická vyvraždovačka na jedno brdo. Donna je svědkem vraždy své rodiny a samozřejmě jí to poznamená. Na maturáku se , ale ukáže ten vrah co uteče z báně. Poldové to samozejmě ví a tak celý maturák sledují, jenže stejně uhlídají pendrek a vrah má možnost pár studentíků zabít. Jde mu hlavně o Donnu, ale tu chrání poldové (moc dobře né). Je to obehrané kliše a nic nového to nepřináší. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale tak celkem to šlo. Přijde mi trochu nespravedlivé tohle házet a srovnávat s filemem s roku 1980, je to úplně o ničem jiném. Film je poměrně rychlý, a přesto dokáže nudit, nicméně scény v hotelu mě i bavily, jen škoda že režisér neudělal nějakou více nápaditou vraždu. Film sám o sobě za moc nestojí ale v té záplavě remaků a hlavně sraček typu Halloween 2 se dá říct že je to klenot(pozor na význam slova). Jiank je to další podprůměrný film z mnoha, ale i tak jsem se občas bavil. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

instruktazni film o tom, v jake bezbrehe brindě je soucasna americka horrorova produkce... vyretusovany madrfakr (pry vrah :) olala :)) nazene hruzu snad jen 200 poundove snobske teenagerce usmoulane od hamburgru,... a dalsi absurdity o kterych ani nema cenu psat... ja tyhle highsociety slashery nemel nikdy rad, vice k tomu nemam co dodat. --- snad jen dodatek, ze na takovou maturitni superkalbu by sli pouze ti, kterym se tento film libi... ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Pomerne veľké fiasko. Miestami komédia, miestami paródia, pár ľakačiek, naivný scénar, skromné prevedenie - proste priemerná teenegerská "vyvraždovačka", ktorej nechýbaju sukne a ani uhladený mladíci. Lákavý plagát, 90min a daná téma (mimochodom premárnený potenciál) hrajú v prospech filmu. Osobne? veľké sklamanie... 3/10 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama