Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta spolužáků a přátel se chystá na maturitní ples a snad nejvíc se na něj těší Donna (Brittany Snowová), která před třemi lety prožila děsivou tragédii. Netuší ovšem, že psychopat, jenž vyvraždil její rodinu, utekl z ústavu a chce si definitivně vyřídit účty...  Před třemi lety se Donna Keppelová (Brittany Snowová) stala svědkyní toho, jak zběsilý zabiják (Johnathon Schaech) vyvraždil její rodinu. Dnes večer se koná její maturitní ples, a přestože scény z minulosti dívku stále děsí, těší se, že slavnostní večer prožije s přáteli, mezi nimiž se cítí v bezpečí. Je tu však něco, co Donna neví…Vyšinutý psychopat unikl z ústavu a vrací se, aby ji dostihl. Navíc je odhodlán zabít každého, kdo se mu připlete do cesty. Noc se blíží k napínavému finále a otázkou už není, která z dívek se stane královnou plesu, ale kdo unikne vražednému řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Odhliadnúc od toho, že mi nebolo jasné, prečo bol psychopatický vrah až tak zaťažený na hlúpu blondínu, som sa celkom bavil...prvé dve tretiny filmu, v ktorých sa síce vraždí poskromne, hlavní hrdinovia tradične nepoužívajú mozog ale atmosféra maturitného plesu ma dokázala príjemne naladiť. Počnúc evakuáciou hotelu však išiel scenár úplne do pekiel a nezachránil ho ani priehľadný záver, ktorý bol cítiť na míle ďaleko. Takže ďaľší nevydarený zástupca hororového žánru. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pokud vám stejně jako mně hučí v kládě při pohledu na Brittany Snow a Jessicu Stroup, tak máte alespoň dva dost pochybné důvody jít do něčeho tak zbytečného, jakým je tento zástupce jalového subžánru nejzbytečnějšího filmového žánru. Otázkou však zůstává, co dělá Idris Elba v teen vyvražďovačce. V té době už měl slušnou reputaci. Za plus se dá označit i to, že scenáristická křeč byla doprovázena tvůrčí impotencí, takže film má velice příjemnou stopáž. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jediné klady tohoto filmu jsou: pěkné herečky, hluboké výstřihy a pěkný maturitní večírek (prostředí). Jinak jde ovšem o směsici laciné kopie podprůměrných slasherů a přehlídku nelogických scén i chování jednotlivých postav. Docela mě překvapuje, že se k natočení takové paskvilu snížili i takové herečky jako Jessica Stroup a Brittany Snow. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

V žádném případě se nejedná o remake v pravém slova smyslu. Kromě společného názvu a tématického zasazení, nenajdeme téměř žádné další souvislosti. Horší ale je, že tahle vyvražďovačka dojíždí na absenci zajímavého vraha, což je obyčejnej týpek v kšiltovce, přičemž vraždy samotné jsou většinou offscreen. Škoda, likvidace teenagerů může být pěkná zábava, ne však na maturitním plese s ratingem PG-13. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Pomerne veľké fiasko. Miestami komédia, miestami paródia, pár ľakačiek, naivný scénar, skromné prevedenie - proste priemerná teenegerská "vyvraždovačka", ktorej nechýbaju sukne a ani uhladený mladíci. Lákavý plagát, 90min a daná téma (mimochodom premárnený potenciál) hrajú v prospech filmu. Osobne? veľké sklamanie... 3/10 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 13. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama