Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta spolužáků a přátel se chystá na maturitní ples a snad nejvíc se na něj těší Donna (Brittany Snowová), která před třemi lety prožila děsivou tragédii. Netuší ovšem, že psychopat, jenž vyvraždil její rodinu, utekl z ústavu a chce si definitivně vyřídit účty...  Před třemi lety se Donna Keppelová (Brittany Snowová) stala svědkyní toho, jak zběsilý zabiják (Johnathon Schaech) vyvraždil její rodinu. Dnes večer se koná její maturitní ples, a přestože scény z minulosti dívku stále děsí, těší se, že slavnostní večer prožije s přáteli, mezi nimiž se cítí v bezpečí. Je tu však něco, co Donna neví…Vyšinutý psychopat unikl z ústavu a vrací se, aby ji dostihl. Navíc je odhodlán zabít každého, kdo se mu připlete do cesty. Noc se blíží k napínavému finále a otázkou už není, která z dívek se stane královnou plesu, ale kdo unikne vražednému řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

iolaos 

všechny recenze uživatele

instruktazni film o tom, v jake bezbrehe brindě je soucasna americka horrorova produkce... vyretusovany madrfakr (pry vrah :) olala :)) nazene hruzu snad jen 200 poundove snobske teenagerce usmoulane od hamburgru,... a dalsi absurdity o kterych ani nema cenu psat... ja tyhle highsociety slashery nemel nikdy rad, vice k tomu nemam co dodat. --- snad jen dodatek, ze na takovou maturitni superkalbu by sli pouze ti, kterym se tento film libi... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Další zbytečný hororový remake a snůška všech myslitelných vyvražďovacích klišé (především falešných poplachů a nefunkčních lekaček) kromě povinného ukázání koz, která děsí jen svou povážlivou prvoplánovostí. Asi takhle - dole je ples, nahoře vrah a vrah zoufale nenápaditě zabíjí každého, kdo k němu z plesu zabloudí. Tedy on ani originál nebyl nic složitého, ale aspoň nabídl tajemství obestírající identitu a motiv vraha, které tady ale od začátku známe a tak do poloviny filmu jsem odmítal věřit, že to je vše. Bylo to vše. Jednu hvězdu zato, že to i přesto rychle a víceméně bezbolestně uteklo a za luxusní plakát. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Oo, ted jsem Opravdu na vážkách zda dát 4* či 3*.. Velmi klišovitý námět.. Ale já mám pro Horory s psychouši slabost.. Záporná postava,byla chytrá,nekompromisná.. Perfektní předpoklady pro Vraha.. Ale po 40 minutách napětí vypršelo.. Přišlo mi, že se na to McCormick pěkně vybodl a odflákl to..! Což je škoda! Věřil jsem tomu! ()

Antek 

všechny recenze uživatele

Vymydlená vyvražďovačka, v níž roli záporáka ztvárňuje hezounek, který by svým prázdným pohledem vyděsil leda tak módní návrháře. Minuty utíkají, vraždy (s minimem krve) postupně vybíjejí z plátna postavy s opravdu nízkým IQ, po chodbách hotelu pobíhá policista s IQ ještě nižsím a atmosféra se šla schovat někde do šatníku. Horror? Určitě. Když Vás více zajímá, kdo vyhraje Nejkrásnější pár maturitního plesu, místo toho, abyste řešili jak celé to nudné vraždění dopadne (natož jak to dopadne s tou nesympatickou husičkou v hlavní roli) tak to rozhodně horror je. A s velkým H. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Úplně v pohodě koukatelný thriller, který má od začátku do konce slušný tempo a hlavně si nehraje na nic víc než ve skutečnosti je. Od začátku nás seznámí s vrahem a celou dobu už člověk jen odhaduje, kolik nevinných maturantů a policajtů to nakonec schytá. Je to jednoduchá a svižná oddechovka, která náročného diváka asi dost zklame, pro člověka méně náročného je to dobrá varianta, jak zabít 80 minut svýho života. :) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 13. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama