Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta spolužáků a přátel se chystá na maturitní ples a snad nejvíc se na něj těší Donna (Brittany Snowová), která před třemi lety prožila děsivou tragédii. Netuší ovšem, že psychopat, jenž vyvraždil její rodinu, utekl z ústavu a chce si definitivně vyřídit účty...  Před třemi lety se Donna Keppelová (Brittany Snowová) stala svědkyní toho, jak zběsilý zabiják (Johnathon Schaech) vyvraždil její rodinu. Dnes večer se koná její maturitní ples, a přestože scény z minulosti dívku stále děsí, těší se, že slavnostní večer prožije s přáteli, mezi nimiž se cítí v bezpečí. Je tu však něco, co Donna neví…Vyšinutý psychopat unikl z ústavu a vrací se, aby ji dostihl. Navíc je odhodlán zabít každého, kdo se mu připlete do cesty. Noc se blíží k napínavému finále a otázkou už není, která z dívek se stane královnou plesu, ale kdo unikne vražednému řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Reklama na nenápaditost a průměrnost. Vemte si všechna slasherová klišé, přidejte hloupě se chovající policajty, necharismatického padoucha a průměrné herce a máte Prom Night. Upřímně řečeno jsem se těšil na remake klasiky z 80tých let Hello Mary Lou: Prom Night a o to bylo zklamání větší. Někdo, kdo vidí slasher jednou za pět let, to možná ocení. já ne. 30% ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Taková blbost. Nápad nebyl nehorší, ale provedení se rovná naprostému béčku. Logika se ztratila nevím kam. Postavy se chovaly tak stupidně, až jsem měla dojem, že se dívám na Scary Movie. Aspoň, že herci byli povětšinou ucházjící, ale o hudbě se to moc říct nedá. Za to, že jsem byla schopná dodivat se až do konce, dávám jednu hvězdu k dobru. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Další zbytečný hororový remake a snůška všech myslitelných vyvražďovacích klišé (především falešných poplachů a nefunkčních lekaček) kromě povinného ukázání koz, která děsí jen svou povážlivou prvoplánovostí. Asi takhle - dole je ples, nahoře vrah a vrah zoufale nenápaditě zabíjí každého, kdo k němu z plesu zabloudí. Tedy on ani originál nebyl nic složitého, ale aspoň nabídl tajemství obestírající identitu a motiv vraha, které tady ale od začátku známe a tak do poloviny filmu jsem odmítal věřit, že to je vše. Bylo to vše. Jednu hvězdu zato, že to i přesto rychle a víceméně bezbolestně uteklo a za luxusní plakát. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Příběh je neoriginální. Donna měla strašlivý osud. Její učitel se do ní před lety zamiloval, na tom by zase nebylo nic zajímavého, jenže se z něho stal magor, který vyvraždil její rodinu. Teď se přesuneme do současnosti. Donna se chystá na maturitní ples se svými přáteli. Občas má sice nějakou tu noční můru, ale přiznejme si to, kdo by ji neměl po tom všem. Jinak je úplně v pohodě. Má přátele, je zamilovaná, konec studia před sebou, co víc si může přát. Já vím, ta zavražděná rodina. Všechno se zdá být normální, jenže není. Stín minulosti se opět vynoří a začne řádit. Žádné brutální odchody na onen svět neočekávejte a krve bylo prolito taky poměrně málo. Na maturitní ples by se mělo vzpomínat v hezkém, ale tenhle radši hned zapomenete. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $43,869,350Tržby Celosvetovo $57,197,876Tržby za predaj DVD v USA $8,417,088 //počet predaných kusov 471,721║ Strašná alebo lepšie povedané samoúčelná pásová vyvraždovačka, bez nápadu, bez poriadnej atmosféry a každou pribúdajúcou vraždou to naberá skôr komický nádych než strašidelný či desivý. /35%/ ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama