Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta spolužáků a přátel se chystá na maturitní ples a snad nejvíc se na něj těší Donna (Brittany Snowová), která před třemi lety prožila děsivou tragédii. Netuší ovšem, že psychopat, jenž vyvraždil její rodinu, utekl z ústavu a chce si definitivně vyřídit účty...  Před třemi lety se Donna Keppelová (Brittany Snowová) stala svědkyní toho, jak zběsilý zabiják (Johnathon Schaech) vyvraždil její rodinu. Dnes večer se koná její maturitní ples, a přestože scény z minulosti dívku stále děsí, těší se, že slavnostní večer prožije s přáteli, mezi nimiž se cítí v bezpečí. Je tu však něco, co Donna neví…Vyšinutý psychopat unikl z ústavu a vrací se, aby ji dostihl. Navíc je odhodlán zabít každého, kdo se mu připlete do cesty. Noc se blíží k napínavému finále a otázkou už není, která z dívek se stane královnou plesu, ale kdo unikne vražednému řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

SidVicious

SidVicious (hodnocení, recenze)

Další remake který ponížil dobrý horor.Sice jsem viděl Hru na vraha až poté co jsem shlédl tohle.A musím říct že i když Hra na vraha byl průměr tak tohle je otřesné.

TheHelper

TheHelper (hodnocení, recenze)

Všichni vokolo museli bejt idioti a ten vrah musel bejt ale zasranej génius. A doufám že té holce z toho konečně pořádně hráblo, když jí ten kretén stihl všechny okolo vyvraždit.

_aandyy_

_aandyy_ (hodnocení, recenze)

docela blbost to je fakt.. ale ten co hrál toho vraha byl docela sympaták :D

MikaelSVK

MikaelSVK (hodnocení, recenze)

No takisto ma udivuje hore napísaný žáner, no ešte viac tie udané obsahy k filmu... Asi sa niekde stala chyba alebo len ja som videl nejaký iný film?!

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Horor / Mysteriózní / Thriller ? Tak to ani náhodou. Céčkovej thriller, ve kterým byly pěkný jenom holky a závěrečný titulky. Film, kterej nasadil vražedně uspávající tempo a posledních patnáct minut jsem se modlil, aby to už skončilo. Film, který jsem stáhnul, shlédnul a smazal. 5-

lucynka

lucynka (hodnocení, recenze)

tupý americký brak, tak tupý a americký, že sa to nedalo dopozerať. Úsmevy, našpúlené pery, všetko v závoji USA rulezz!

klokyn

klokyn (hodnocení, recenze)

Skutočne hororový názov :) "Stužková" každému naháňa strach...

Blackberry

Blackberry (hodnocení, recenze)

Tie tradične nič netušiace začiatky sú vždy originalne...no ale to potom..vzdy rovnake..ale namet urobit z promocie (or maturity) Night for a die je zaujimave...

Reklama

Reklama