Reklama

Reklama

Po letech přelétavých vztahů a pohodlného života bez závazků žijí čtyři kamarádky ve vztazích, které se zdají vážné a trvalé. Spisovatelka Carrie Bradshawová si našla se svým "Panem Božským", bohatým elegánem Johnem Jamesem Prestonem, nový byt a chtějí se vzít. Právnička Miranda Hobbesová se provdala za Stevea Bradyho, obchodnice s uměním Charlotte Yorková si vzala právníka Harryho Goldenblatta a společně vychovávají adoptovanou čínskou holčičku Lily. Přelétavá manažerka Samantha Jonesová žije s televizní hvězdou Smithem Jerrodem. Zdá se však, že jejich životy zdaleka nejsou tak spokojené, jak by se mohlo zdát. Zatímco Miranda se vyrovnává s manželovou nevěrou, na níž má vinou své pracovní vytíženosti také podíl, náruživá Samantha zjišťuje, zejména při pohledu na potentního souseda, že jí v životě něco chybí. Charlotte, toužící po vlastním dítěti, sice otěhotní, ale bojí se, že o dítě přijde. A Carrie, jejíž svatba se vlivem okolí začíná měnit ve velkolepou společenskou událost, se vinou nedorozumění rozejde ve svatební den se svým vyvoleným. Těžkosti sice kamarádkám pomáhají ulehčit chvíle společně trávené na nákupech, módních přehlídkách a klábosením v luxusních restauracích, časem se však ukáže, že jim sice spraví náladu, ale potíže nevyřeší. (TV Nova)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Zajímavost která nvm jestli patří do zajímavostí... Kim Cattrall ukázala prsa až v 6 serii a to ve 4. dílu. :-) Při sexystické scénce s dlouhovlasatým blonďákem.

na příspěvěk reagoval Šáry

rencica

rencica (hodnocení, recenze)

nevie niekto ako sa volala ta kniha zbierok milostných básní, ktorú čítala Carrie a neskor jej ich božský prepísal do mailov?????

Alfie84

Alfie84 (hodnocení, recenze)

Nevíte prosím někdo, od koho je a jak se jmenuje písnička, která je ve filmu v části, kdy Carrie fotí svatební šaty pro časopis Vogue???

Axineya

Axineya (hodnocení, recenze)

Brečím, směju se, zírám na hadry a slintám nad chlapy. Babskej film, ale vzbudil hodně emocí a zanechal velmi příjemný dojem;)

Hannah1234

Hannah1234 (hodnocení, recenze)

Už při sledování seriálu jsem měla trochu problém s charaktery jednotlivých postav. Nenašla jsem tam jedinou, která by mi byla sympatická, řečeno jinak - které bych alespoň trochu rozuměla. Nakonec jsem si "jakože" oblíbila Samanthu, která - byť v podstatě nejotřesnější - alespoň v něčem připomínala lidskou bytost. To, co mi na seriálu vadilo nejvíc - a sice umělohmotnost postav -, pak naplno vyhřezlo při sledování filmu. Vše, co se ve filmu odehrává od první do poslední minuty je zcela předvídatelné, samoúčelné a blbé. Postavy se tam mátožně přesouvají z místa na místo, do toho si střihnou nějaký ten nákup a piští, kdykoliv vidí novou "kabelačku". Věčně ubulená Carrie a její vnitřní monology mi lezly na nervy. Mimochodem: najde se někdo, kdo pochyboval o tom, že to znova nedá dohromady s tím svým hňupem?

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

Davson: Jestli máš něco k věci, sem s tim, jinak mlč prosím ty, když dospělý hovořej. BTW tuhle někdo psal u Vicky Christina Barcelona "Chtěl bych mít problémy těch zazobanců." Nebyls to náhodou ty? Jseš trochu pokrytec.

Smok

Smok (hodnocení, recenze)

Ernesto: Mňa hlavne serie, že všetky materiály na tie handry a botičky boli určite vyrobené kdesi v chudobných ázijských štátoch (nedajboh latinskoamerických :)) za pár šupov a predávajú sa za ťažké $, a kupujú ich ľudia aby dali najavo príslušnosť k istej vrstve, pričom tí ľudia, čo ich vyrobili majú z toho hovno. To ty ale určite vieš a s týmto paradoxom by si s tvojim nickom s určite nemal súhlasiť. To je napríklad jedna z vecí, ktorá mi na filme vadila až tak, že mi kazila akýkoľvek potenciálny umelecký dojem z týchto dizajnérskych kúskov.

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

CheGuevara: "Pokud vnímáš módu jako záležitost peněz..." Především módu (alespoň ve smyslu značek a rádoby trendů) moc nevnímám (vlastně vůbec), jestli jsi to nepochopil. Vnímám co se mi líbí a co nelíbí. Je to s dovolením jako u filmů. Je mi u řiti, jestli slovutní akademici vynášejí daný film do nebes, pokud se mi nelíbí. Obdiv k těmhle přeplácanejm dle mýho estetickýho cítění naprosto nevklusnejm věcem nechápu (jako chlapovi se mi na ženskejch líběj mnohem prostší věci), jejich cena s tím nemá co dělat, to je spíš sociální hledisko. Ale pokud máš za to, že takovej odpor k naprosto nepochopitelně drahejm hadrům (který prostě takovou hodnotu nemaj v porovnání s vlastní důležitostí) je omezenost, pak se k tomu hrdě hlásím a pevně doufám, že nikdy neprozřu.

Rover

Rover (hodnocení, recenze)

když tak jdu po ulici, tak málokdy ve výlohách nebo na lidech vidím umění... mi přijde, že oblíkat se umí jen lidi s výtvarným talentem, umělci apod. Ostatní jsou jako přes kopírák, protože chtějí být módní...

Ellesime

Ellesime (hodnocení, recenze)

Páni, to mě ani nenapadlo, co ten můj příspěvěk rozpoutá :))
Já film beru jako takovou moderní ,,pohádku", kterou nikdy neprožiju, a možná proto se mi líbí. Lidi vždycky měli rádi příběhy o těch z ,,vyšší" společnosti :)) Ten film (seriál) je založený na módě, ulítlých modelech a botách a komu se to nelíbí, ten ať se na to nedívá :)

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

flanker.27: Pokud vnímáš módu jako záležitost peněz, tak je to poněkud smutné. Je to stejné jako rýpat se v rozpočtu Fight Clubu a vidět za uměním jenom peníze. Ale pokud se ti takový pohled vyhovuje, jako že jo, tak jsi poněkud omezený. PS: To, že jsem ochotný posuzovat věci pouze z estetického hlediska, neznamená, že nemůžu mít tenhle nick. Z pohledu snobismu, tříd, elitářství a ideologie jsem samozřejmě proti, ale tady jde o umění, estetiku a design.

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

CheGuevara: "Já jen nemám rád, když tu někdo z principu odsuzuje módu" Odsuzuju drahej nevkus propagovanej jenom kvůli značce. A s tvym nickem nechápat odsuzování konzumu spočívajícího v nošení věcí v ceně, za kterou by jinde měli jídlo na x let? Ruku na srdce, měl by sis nick změnit.
Módu neberu jako záležitost značek a trendů, maximálně jako šikovnost holky se pěkně oblíknout. Což, jak správně poznamenává canakja, neni záležitost nemravně drahejch hadrů na podlahu.

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

polarka: jo, jasně, stejně jako třeba Stalker.. Protože když ho tolik uživatelů nepovažuje za potřebné ani jen vidět, tak je pro většinu asi nezajímavý...

polarka

polarka (hodnocení, recenze)

v sekaci sa nepredava oblecenie? kazde saty su predsa ovplyvnene nejakou modnou vlnou/sezonou/stylom... ludia si nakupuju saty podla toho na co ich potrebuju, ci im pristanu a ci su moderne. to je vsetko. a pochybujem ze ta holka ktora tak velmi kasle na modu by bola ochotna nosit saty po svojej babke...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

polarka

polarka (hodnocení, recenze)

flanker: fajn... je to teda vec zaujmov, potrieb a priorit. to iste teda plati napriklad o muzoch co si kazdeho pol roka kupuju novy mobil (alebo ine technicke hracicky) a dokazu stravit hodiny obdivovanim uzasne zbytocnych vychytavok. to ze takej potrebe nerozumiem a pride mi smiesna, neznamena ze si o nich budem automaticky mysliet ze su to nafukani idioti.

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

canakja: Já jen nemám rád, když tu někdo z principu odsuzuje módu. I móda je přeci umělecká disciplína jako každá jiná. Je to jako odsuzovat film a mít namysli pouze hollywoodské pecky typu "disaster movie". :-/

Příspěvek byl smazán administrátorem.

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

flanker.27: Tak to bude asi chyba statistiky, ale mě se ty modely ukrutně líbily. Mohl jsem na nich oči nechat. Ale tak odsuzovat něco jen z principu, že je to drahé, je z přinejmenším omezené. Ale což, dobře ti tak.

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

Polarka: No a to je ten rozdíl v pohledu, jak jsem to psal v 9:52 Tohle sou hadry, který se líběj předevšim ženskejm, zpravidla obdobně orientovanejm. Vzájemně si to pak vychvalujou a potají záviděj, že ta druhá má něco o tejden novějšího a víc in (co ovšem za měsíc bude beznadějně out).

polarka

polarka (hodnocení, recenze)

nehodlam obhajovat neskutocne drahe dizajnerske saty, zbytocne plasticke operacie a reklamu na predrazenu kozmetiku. len hovorim, ze je rozdiel ked clovek v tom co ma na sebe vyzera dobre alebo nie. a je uplne jedno kde a za aku cenu si to oblecenie kupil. a zeny v tomto filme vyzerali extremne dobre v tom co mali oblecene.
tom:  myslim ze ked 98% registrovanych uzivatelov nepovazovalo za potrebne ani len vidiet alebo ohodnotit tento film, tak kludne mozem hovorit o vacsine. ale mas pravdu, asi si len vacsina mysli ze je proste nazaujimavy.

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

Smok+canakja: Ste mi připoměli fór: Přijde chlápek za sexuologem a povídá: "Pane doktore, já mám pocit že jsem asi gay." A doktor na to: "A máte kabát Hugo Boss?" - ¨"Ne, normální šumavan." - "A košili od Armaniho?" - "Ne, jen tuto flanelku" - A jeansy Levi Strauss?" - "Ne, jen od Vietnamců" - "Tak vás můžu uklidnit. Vy nejste žádnej gay, jste docela obyčejnej buzerant."

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama