Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Recenze (209)

POMO 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od Prcičiek a im podobných komédií sa táto – skôr exkurzia než komédia – zaoberá čisto aktom – od úvodného „poďme na to“ až po post-coitum cigaretku. Tým sa orezáva zbytočné a ostáva iba to podstatné, navyše podané v piatich rozdielnych podobách, medzi ktorými si každý (sexuálne aktívny) divák nájde niečo jemu blízke – či už v jednej konkrétnej epizódke, alebo v drobnostiach viacerých z nich (záleží na tom, koľko toho už máte za sebou). Film dané situácie vystihuje trefne, neberie si servítky na ústa, ale nie je ani prvoplánový či hlúpy, týpci sú vtipní a kočky HOT. Pohodová oddychovka, stimulujúca k relaxačnej šukačke. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

4 páry, jedna divoká noc a spousta sexu po každé z jiného úhlu. No proč ne ? Originální nápad, pěkné ženské, obstojný humor a především kvalitní zábava. Bavil jsem se hezky. Je až překvapivé kolik má film s realitou společné. 75% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Oba víme, že když si nezašukám, skončím v posteli s nějakým kreténem z práce a navíc jsi v tuhle chvíli jedinej chlap, z kterýho se mi nezvedá žaludek." Tak kdyby mi tohle řekla nádherná Kirsten, tak bych jí asi půjčil zasouložit a neměl bych nic proti tomu, kdyby mi to párkrát vrátila. Soulož kamarádů mě prostě bavila. Pak se mi hodně líbila "naivka" Jamie, ale tím pozitiva končí. Partnerský sex mě svým vyvrcholením poněkud zaskočil, z toho expartnerského šlo určitě vystříkat víc a trojúhelník se spolubydlícím jsem radši moc nepobral. Nicméně konstatování, že já jsem kláda s ksichtem a ty jsi díra mezi nohama, mě hodně pobavilo. ()

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipná konverzačka pojednávající o různejch sexuálních stereotypech, není to sice nic převratnýho, ale je to příjemná změna oproti většině současnejch komedií. 3,5* ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Príde mi až neskutočné, koľko právd a (menej, či viac) bežných situácií z intímneho života dvoch ľudí dokázali tvorcovia vopchať do tejto spleti príbehov. Vtipný, nápaditý, miestami aj trošku jednoduchý, ale určite výrazne vyčnievajúci snímok, ktorý ale aj napriek tomuto všetkému zostáva len obyčajnou komédiou na jedno použitie. Škoda, že tvorcovia do jednotlivých častí nevložili viac príbehovej stránky a nevyvodili z nich nejaké dôsledky, či závery. 70%. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Sice upřímné a bez zbytečných dějových odboček, ale pořád stejně v drtivé většine momentek mimo realitu i s přimhouřeným okem. Pět provařených příběhů, které vás nechytnou za srdce, jen se občas zasmějete - možná. Někdy nechtěně, někdy záměrně. Ve finále mám snad raději ty více filmové záležitosti, protože když vidím nastříhané minipříběhy ala Kill Bill (akorát v noci, čínsky a pozpátku), tak ty romantické průpovídky kolem jsou v ostatních případech stále docela fajn, sem tam totiž mají i něco do sebe. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavné to tedy zrovna moc nebylo, ale nudit se člověk taky nebude. Skončilo to někde mezi, film je jistě zajímavý. Navíc nám poskytuje jakousi sondu do intimního života různých milostných párů. Kdo se stydí raději nepouštět, kdo má vedle sebe přítele(kyni) určitě pouštět, film ve kterém jde jen o TO jedno totiž spolehlivě nabudí. 50% PS: Nejvíce mě zaujala Diora Baird. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, čekal jsem inteligentí komedii, ale nějak se mi jí nedostalo. Neřadím se mezi puritány, ale koncentrace slova ,,šukat'' tam na těch pár vtipů byla drtivá - což nejednoho otráví. Námět byl zajímavý. Ukázat jak je to se sexem a vším kolem něj u u páru, starých přátel, páru na prvním rande, u znovu se se sešlých partnerů a tak trochu podivné trojky... Děj je navíc je rozdělen na jednotlivé kapitoly, kde v rámci úvodu, předehry, aktu samého, přestávky, orgasmu a závěrečného rozuzlení máme možnost sledovat jednotlivé páry. Bohužel ve filmu se hodně kecá, řada věcí mi přišla přitažená za vlasy. Jediné co je nutno ocenit bylo nasazení sympatických herců a velmi krásných žen. Zejména Carly Pope je fakt kus a za ní dávám třetí hvězdu (asi bych se od ní nechal překecat k přátelskému pomilování :-).... I když to nebylo nic světoborného, jsem si jist, že vám některé scénky nebo i dialogy mohou přijít povědomé. Pár jich je ze života. Jako komedie však spíše podprůměr. ... * * * ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Překvapivě chytlavá a trefná komedie, která staví na velmi dobrých dialozích a zajímavých párech, které byly opravdu chytře vybrány. Jsou to nejčastější dvojice, ať už kamarádi nebo pár nebo ex a další. Je tam spousta zajímavých scének a situací, pro někoho normální, pro někoho ne. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film o sexu, který ukazuje pět párů od předehry až po vyvrcholení. Pár scén, u kterých se lze zasmát, ale nic víc než lehký nadprůměr nenabídne... 5/10 = 55% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 10/10/// +celý film (děj, dialogy) se odehrávají v posteli, většina postav zaujme, každá je jiná, každá má jiné problémy, dialogy jsou zábavné, některé situace komicky trapné -žádný zásadní nedostatek nevidím, možná mohli do filmu víc investovat a vybrat známější herce, i když ono by to možná kazilo atmosféru/// Zajímavý film. Takový už jsem dlouho neviděl. Je to taková studie partnerských, mileneckých, přátelských a sousedských sexuálních vztahů. Celé je to dost odlehčené různými neshodami, peprnými dialogy a faux pas scénami, kdy si zaručeně říkáte, tak na jeho místě bych opravdu být nechtěl. Z pozice diváka se na to ale dobře kouká, což není k zahození./// Celkem 73%/// ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Dostatečně zábavná a dostatečně chytrá komedie o sexu... s dostatečně krátkou stopáží aby nestihla začít nudit. Nic nechutného nebo přespříliš perverzního se v ní nepředvede, je jen o normálních sexuálních zážitcích a v jejich rozboru jen jednouše klouže po povrchu tak aby byla vtipná a romantická... do hloubky a nebo na okraje už se ale nepouští. 7/10 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ale ano, poměrně vtipná taškařice. Nazval bych ji "sexuální stereotypy v kostce". Film, řekl bych, takřka dokonale shrnuje všechny fáze vztahu a současně i stíhá prezentovat více typů lidí. Na to, že má snímek necelých 90 minut, tak se do něj vešlo dost. Začínající režisér je poměrně šikovný. Klidně bych se v budoucnu nechal pozvat na něco dalšího. V mých očích, co se týče vtipnosti, zvítězila jednoznačně jediná trojce, která vždy dané fázi nasadila korunu. Na pobavení super záležitost. Nebojím se doporučit. Ideální ve dvou. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odradit názvem, který evokuje filmy ne nepodobné American pie etc. Jedná se však o povídkovou svěží komedii s erotickým nábojem. Vůbec to není hovadina a hlavně, nebudeme si nalhávat, že některé z těch věcí se běžně nedějí..ony se přeci DĚJÍ! :D ()

predators 

všechny recenze uživatele

Něco jako Láska nebeská, jen s tím rozdílem, že tady se jen šuká...nebo se o to snaží. Všechny city stranou a nechte si to udělat do zadku... No jo, tady se šlo fakt do extrémů a zapomnělo se na to, že se má divák bavit... 50% ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Šukacím filmom nemôžem nejako nikdy odolať :). Treba však priznať, že tej kopulácie tu je síce dosť, ale vzrušenie si predstavujem trošku ináč. Tri však dávam za to, že pri tých posteľných scénach aktérom z huby občas vypadne celkom trefná myšlienka alebo zaujímavý dialóg. Je vidieť, že scenárista žije na tomto svete a vie proste, ako to sem tam chodí. Film je inak sračka. Tentoraz, ale na jeden krát v celku pozerateľná sračka. Nič viac, ani nič menej. ()

Reklama

Reklama