Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naivní Leo neuspěje ve snaze stát se hercem, jako na zavolanou se však objeví strýc Ivan s lákavou nabídkou. Hodlá kandidovat do europarlamentu a potřebuje do své úspěšně rozjeté reklamní agentury náhradu za ředitelku, která ho podrazila a odešla ke konkurenci. Leo zpočátku netuší, že strýc chce nechat firmu zkrachovat, a proto najal neschopné outsidery - účetní v důchodu Karličku, pubertálního textaře Mikiho, grafika Kamila a mladou manažerku. Ti vůbec nemají tušení, jak to v takové reklamce vlastně chodí. Jejich snažení se sice projevuje vytrvalým odlivem zákazníků, potom však má jedna z hloupých kampaní nečekaný úspěch a zakázky se jen hrnou. Když navíc Leo s ostatními zjistí, oč strýci opravdu jde, rozhodnou se převzít iniciativu, a to s pomocí nečekaného spojence... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (354)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Vždyť před nima budu vypadat jak úplnej idiot !!" - "No, tak tohle komentovat nebudu.." Ono to snad ani není třeba.. Nicméně mi to nedá..;) Zejména je třeba říci, že ačkoliv Pánská jízda v jistém smyslu slova fungovala coby sitcomová série scének a nesnažila se nic zásadního satirizovat či dokonce kritizovat, zde už tvůrci jen dokazují své naprosté neumětelství a šokují mimo svůj původní záměr soudného vůči televiznímu a bulvárnímu mytí mozků imunního diváka snad jedině tou nechutnou skutečností, co všechno lze dostat na plátna kin.. Odpudivá pohádková ko(ko)tí(kov)ina nabere hned po startu ten podbízivý novácký rozjuchaně populistický směr, z něhož nesleví ani na chvíli, a tak je jeden ve finále šťastný, že se režisérovi bůhvíproč stále daří do svých projektů zlanařit tolik herecky způsobilých, díky nimž se tahle obludnost jeví alespoň částečně koukatelnou bez nějaké větší újmy na zdraví.. Martin Kotík sice stále ještě není nesoudný Magnusek, byť ten až dětinský zápal, nadšení a chuť jim mohou ostatní jen závidět, znovu ovšem ukazuje na sílu kvalitního scénáře, který zkrátka nejsou schopni napsat ani za zlatý prase.. Ale proč u nás dnes již v podstatě nemáme dobré, natož mladé, scénáristy, až na pár čestných výjimek, to vám zkrátka Nepovím.. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hodně bezradný snímek, který nijak zvlášť novátorský námět nejenomže nedokáže zajímavě rozvinout, ale navíc ho neumí ani pořádně vyprávět. Působí chaoticky a lacině, spíš jako by byl natočený na vlně nevtipných komedií o podnikání, jaké byly v módě v začátcích 90.tých let. Ve vtíravém proudu product placementu se odehrávají nezajímavé epizodky o lidech s podivným zmatečným jednáním i pocity. /3. 8. 12./ ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Typický současný filmový polotovar. Námět je akceptovatelný, dokonce aktuální. Někteří herci mají své za sebou, takže by nemuseli vyloženě tápat. Žel, celé to stojí na těch méně zdatných a vizuál to má vyloženě směšný. De facto mě jen těší, že je to lepší, než Chyťte doktora. Ten Xindl byl ovšem řádně WTF, to nabrali praxi ve Zlatý mříži? ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 9/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 6/10/// +příjemní herci, odpočinková zábava, dobrá hudba, zápletka, reklama mi nevadila -možná až příliš jednoduché, docela nepovedené erotické scény/// Tak tohle mě bavilo, vážně. Takový oddechový film jsem potřeboval vidět. Je to občas potrhlý, někteří herci hrají jakoby to bylo jejich poprvé, ale nevadí. Dobře jsem se bavil. Potěší Sandra Nováková, Dominika Kadčáková a další herci./// Celkem 73%/// ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

film o reklamách plný reklam, vlastně taková devadesátiminutová reklama na reklamy, paradoxně snad ještě horší, než jakým se snaží ve snímku být... no, trochu jsem se do toho zamotal :) a to jsem doufal, že to na mě nezanechá následky... komerce a ošklivkokatkoidně-křehkovztahoidně-ulicoidní look čišící z každé vteřiny, no brrr!!! (opět) naprostá sra*ka, pane kotíku... 20% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Václav Vydra, který ve snímku hraje kandidáta do Evropského parlamentu, obléká ve filmu módní značku Blažek. Ta shodou okolností nedávno zvítězila ve výběrovém řízení, po kterém se stala hlavním dodavatelem kravat a šátků v Radě EU v době českého předsednictví. (suicide)
  • Film se natáčel v Praze. [Zdroj: filmovamista.cz] (SONY_)
  • V závěru filmu, kdy zaměstnanci oslavují výhru nad Mrázem, má Tereza (Sandra Nováková) rasta copánky a na sobě tričko a džíny. V předchozím a následujícím záběru copánky nemá a oblečení má také jiné. (Rutt)

Reklama

Reklama