Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naivní Leo neuspěje ve snaze stát se hercem, jako na zavolanou se však objeví strýc Ivan s lákavou nabídkou. Hodlá kandidovat do europarlamentu a potřebuje do své úspěšně rozjeté reklamní agentury náhradu za ředitelku, která ho podrazila a odešla ke konkurenci. Leo zpočátku netuší, že strýc chce nechat firmu zkrachovat, a proto najal neschopné outsidery - účetní v důchodu Karličku, pubertálního textaře Mikiho, grafika Kamila a mladou manažerku. Ti vůbec nemají tušení, jak to v takové reklamce vlastně chodí. Jejich snažení se sice projevuje vytrvalým odlivem zákazníků, potom však má jedna z hloupých kampaní nečekaný úspěch a zakázky se jen hrnou. Když navíc Leo s ostatními zjistí, oč strýci opravdu jde, rozhodnou se převzít iniciativu, a to s pomocí nečekaného spojence... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (354)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Režisér Kotík zraje. 75 minut Pánské Jízdy bylo ryzím utrpením bez špetky vkusu a režijního záměru, kdežto jeho nynější počin je při dvacetiminutové nadstavbě už označitelný za film... sice nabízející divákovi opět typické trendy rekvizity a grandiózní dávku produktopisu, který tu bije do očí způsobem zřídka vídaným, a scénáristicky to pořád nestojí za žádnou pozitivní zmínku (byť ústřední nápad dává určitý smysl, realizuje se naprosto nepochopitelně komplikovanými prostředky), ale herecky je to vcelku slušné. Pokud ovšem přistoupíte na premisu, že všichni hrdinové mají být více či méně asociální lemplové, tudíž vaše pocity o různých tečkách a vyhazovech jsou naprosto v pořádku;) Sice tedy pořád nechápu, jaká chorá mysl vyprodukovala myšlenku, že Sandra Nováková je nadějí českého filmu, a byl bych navzdory osobním preferencím ochoten připustit maximálně to, že jde o jednu z našich atraktivnějších mladých "umělkyň", ale jinak jsou herecké výkony asi nejsilnější stránkou celého tohohle díla. Což vzato v globálním srovnání nevyžaduje žádné zvláštní úsilí, a nemusíme to s tím globálem ani brát doslovně, aby bylo vidět, jaké kvalitativní úrovně můžeme komparovat;) Filmařská bezradnost a neschopnost najít kvalitní scénář jsou v tomto případě jednoznačně nepřímo úměrné výslednému hodnocení. Mně rozhodně můžete taky, šéfe, protože vím jistě, že se už nikdy více neshledáme. Bohužel mám obavu, že to platí jen pro tento film, a ne pro tvorbu Martina Kotíka jako takovou - je přece ještě tak mladý a plný chuti točit:P Závěrem nutno podotknout, že mě vytáčí celkem slušně. 40% a hlavně za to proboha neutrácejte žádné peníze, podporujete tím genocidu dobrého filmového vkusu a pohřbíváte budoucnost české kinematografie. Howgh. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho jsem odolával, až jsem neodolal...a o nic bych býval nepřišel, kdybych tento skvost z domácích luhů a hájů neviděl. Vesměs strašlivé "herecké" výkony srovnatelné s jakýmkoliv Novou produkovaným televizním seriálem, kde občas zazáří sympatický Jan Zadražil v hlavní roli šéfa, který má firmu svého strýce (standartně dobrý Václav Vydra) přivést k bankrotu. Že jsem si tuto "komedii", která mě tak akorát hnula žlučí nebo čím, nenechal raději ujít... ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hodně bezradný snímek, který nijak zvlášť novátorský námět nejenomže nedokáže zajímavě rozvinout, ale navíc ho neumí ani pořádně vyprávět. Působí chaoticky a lacině, spíš jako by byl natočený na vlně nevtipných komedií o podnikání, jaké byly v módě v začátcích 90.tých let. Ve vtíravém proudu product placementu se odehrávají nezajímavé epizodky o lidech s podivným zmatečným jednáním i pocity. /3. 8. 12./ ()

WoWoW odpad!

všechny recenze uživatele

Já si myslel, že hloupých filmů jsem se u nás v Čechách s nástupem seriálů zbavily. Chyba je pravdou, pořád někdo dokáže zplodit film, který vypadá jak další díl VKVéček nebo Ordinace v růžové zahradě. Scénář bych napsal taky, režie podle mě skoro nebyla potřeba a herci, no všichni už mají za sebou určitě lepší role a výkony. Jednoduše odpad jako když tiskne. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Šéfové jsou nejen našimi nadřízenými, ale už se dostali i do názvu filmu. Asi se tedy začnu vzdělávat, aby ze mě jednoho dne byl taky nějaký šéf nějaké reklamní agentury. Nedávno mě už začalo doslova hrabat z reklamních upoutávek na tento film. Nejprve jsem si myslel, že NOVA poutá na sobotní megafilm, ale když jsem zjistil, že to je nový český film, který jde do kina, tak jsem doslova a do písmene strnul hrůzou. Ale nebyl bych to já, aby jsem nebyl zvědavý, jak se film povedl a po pár týdnech jsem se tedy vypravil do kina, ale s velikými obavami, protože jak jistě všichni moc dobře víme, tak česká kinematografie je na velikém ústupu. Nejsou prostě herci typu Menšíka, Sováka a dalších. Příběh vypadá na první pohled zajímavě. Vydra si najme partu blbců, aby mu zničili firmu. Herecké výkony jsou v tomto snímku absurdní. Je to míchanice dobrých herců (Vydra, Langmajer, Krbová) s těmi velmi špatnými (Nováková, Kadlčková, Novotný). K některým dialogům je zbytečné se vyjadřovat. To bych musel použít snůšku sprostých slov. Dále je pro mě veliké překvapení, že zde hraje herečka Janžurová, divím se jí, že se do toho nechala přemluvit. Kazí si tím pověst a myslím si, že u některých diváků klesla. Budí to dojem, že jde jen po penězích. Ale to mi u této skvělé herečky s výrazným projevem nesedí. Langoš zde mohl vyniknout, ale dostal malý prostor. Scénář je tak bezduchý až to bolí. Pak bych chtěl upozornit na hloupost českého národa, protože skoro všichni diváci, kteří seděli se mnou v sále, se asi dobře bavili, jelikož se skoro celou stopáž smáli a já pořád přemýšlel čemu. Já se akorát pobavil, jak Marek Vašut dělá reklamu na XBOX. Tenhle film se podle mě nikdy neměl dostat do kina a tahat z lidí prachy. Já teď přátelé naštván odcházím na hokej a doufám, že aspoň ta Dukla něco předvede. Tento film ode mě získává 15%, a kdo ho ještě neviděl, tak si může zatleskat. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Praze. [Zdroj: filmovamista.cz] (SONY_)
  • Herečky Bočanová a Kadlčková od narození trpí klaustrofobií a scéna ve výtahu byla zpočátku ohrožena. (ČSFD)
  • V závěru filmu, kdy zaměstnanci oslavují výhru nad Mrázem, má Tereza (Sandra Nováková) rasta copánky a na sobě tričko a džíny. V předchozím a následujícím záběru copánky nemá a oblečení má také jiné. (Rutt)

Reklama

Reklama