Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naivní Leo neuspěje ve snaze stát se hercem, jako na zavolanou se však objeví strýc Ivan s lákavou nabídkou. Hodlá kandidovat do europarlamentu a potřebuje do své úspěšně rozjeté reklamní agentury náhradu za ředitelku, která ho podrazila a odešla ke konkurenci. Leo zpočátku netuší, že strýc chce nechat firmu zkrachovat, a proto najal neschopné outsidery - účetní v důchodu Karličku, pubertálního textaře Mikiho, grafika Kamila a mladou manažerku. Ti vůbec nemají tušení, jak to v takové reklamce vlastně chodí. Jejich snažení se sice projevuje vytrvalým odlivem zákazníků, potom však má jedna z hloupých kampaní nečekaný úspěch a zakázky se jen hrnou. Když navíc Leo s ostatními zjistí, oč strýci opravdu jde, rozhodnou se převzít iniciativu, a to s pomocí nečekaného spojence... (TV Nova)

(více)

Diskuze

hero_bk

hero_bk (hodnocení, recenze)

Lidi, máte vůbec ještě trochu soudnosti?? Film se vám může nelíbit, filmu můžete dát odpad, ale psát petici proti režisérovi?? Kde to jsme? Na protest tohohle přístupu jsem si přidal Kotíka do oblíbených režisérů, a doufám, že ti, co souhlasí s tím, že váš přístup je přehnaný, udělají to stejné... Já taky nepíšu petici proti Marthě Issové nebo Janě Plodkové, ač ani jednu z nich nemůžu ani vidět...

kluzo

kluzo (hodnocení, recenze)

2* - viděl jsem to v pondělí odpoledne na PC a celkem jsem zabil nudu. Je to v celku hloupoučký film, podruhé ho už vidět nemusím, ale na odpad to není.

haack

haack (hodnocení, recenze)

Film uzpůsobený snad jenom proto, aby se do něj nacpaly všechny reklami. Trapné herecké výkony..., snad pouze výkon paní Janžurové mi byl sympatický, jenom se domnívám, že si tímto filmem spíše uškodila na svém renomé. Zatímco jinde se filmy točí proto, aby se prodával a lidé chodili do kin, tak u nás se točí filmy proto, aby se prodávala reklama, takový jsem z toho měl dojem, když film konečně skončil...

kohout08

kohout08 (hodnocení, recenze)

no tak tohle je kravina, doteď ltuju těch peněz pujčení tohodle "veledíla" naprostej ODPAD!!

separovac

separovac (hodnocení, recenze)

Milá mládeži, zkuste zaměřit své zraky na jinou stranu, neboť se projede jízdou přípomínající bývalý komunistický režim. V praxi se IQ (názorný příklad film) hodnotí nadprůměrnými lidmi s chopnostmi umět vést a prosazovat. Vylámete si všechny zuby.:-)

MiKee007

MiKee007 (hodnocení, recenze)

No, tak za vše vypovídá jeden názor z jedné diskuze: "ten film se menuej VY NAM TAKY SEFE..byla sem an tom v kine a je to uplne maso film akoart ten koenc je trochu sloziteej....". Taky jste měli problém pochopit ten trochu složitej "koenc"? ;-)

karamelkas

karamelkas (hodnocení, recenze)

Dokázal som to dopozerať do konca, takže úspech. V kine by som dostal asi infarkt za vyhodené peniaze. Veľmi prvoplánové a jednoduché, ale sem tam aj smiech.

bosquete

bosquete (hodnocení, recenze)

Hodnotím komedii pana režiséra Kotíka jako jednu z nejlepších českých v posledním desetiletí či dvacetiletí. Ikdyž je pravda, že někoho může reklamní pojetí filmu odradit, mě se líbilo, stejně jako nápad spolupráce generací. Celý film jsem se bavila spolu s většinou sálu. Posledních pár scén bych ale vynechala, protože zbytečně prodlužovaly závěr filmu.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

dolin1

dolin1 (hodnocení, recenze)

loper: Pak tu ale vyvstává otázka,proč chodíš do kina na něco, o čem si už dopředu myslíš,že to bude hrůza..Jsi sadomasochista,bo co??? ;-)))

sister

sister (hodnocení, recenze)

Ač se považuju za ekonomického liberála, byla bych všemi deseti pro, aby se české herecké elitě dávaly s příchodem důchodu takové peníze ze státní kasy, které by jim zaručily slušné dožití bez účinkování v nablblých seriálech a nablblých filmech. Špičkovou kulturu je třeba chránit, ta zbylá se o sebe postará. Chudák Janžurová... octnout se po boku Vydry, Vašuta a Belohorcové...

loper

loper (hodnocení, recenze)

Na tenhle film jsem šel s vidinou toho, že to bude úplná katastrofa.............nakonec to zase taková katastrofa nebyla, ale že bych se nějak bavil a za břicho popadal se říct nedá. Pokud na to chcete jít tak nechte mozek doma :)

bloom

bloom (hodnocení, recenze)

Tak obsazení zde uvedené se nejmíň z půlky prý mění, což bude podle mě trochu kamenem úrazu.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Náhodou filmy Kotíka mají vzestupnou tendenci. Ještě pár filmů a třeba se dostaneme i na čtyři hvězdičky .-)

Pražák

Pražák (hodnocení, recenze)

Kokotím zatím nezklamal. Jeden průser za druhým. Že by do třetice všeho dobrého i zlého? :)

Reklama

Reklama