Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (247)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

K Robinovi příjde žena. On jí má rád. Ona mu řekne, že jeho taky, ale že půjde do vězení na měsíc a má dvě děti, který potřebuje pohlídat. Od toho okamžiku je Robin Williams jejich právoplatný otec...Nechápu proč tenhle film natočili tak debilně. John Travolta a Robin Williams jsou fajn. Ale ne, když se setkají v tak pitomý komedii. Přitom tam pár scén bylo docela fajn, dokonce to občas jako komedie docela fungovalo. Jenže to bylo natočeno tak debilně, že jsem prostě nevěděl, jestli to vůbec dokoukám. Nakonec se to dokoukat dalo. V půlce filmu bych dal nejradši odpad, ale nakonec jsem si to rozmyslel. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $49,492,060Tržby Celosvetovo $96,753,696Tržby za predaj DVD v USA $25,028,148 //počet predaných kusov 1,446,689 ║ pohodička, celkom dobrá oddychovka /60%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

Bože to bolo až smutné. Veľmi tragický pohľad ako na Johna Travoltu, tak na Robina Williamsa. V podstate takmer nevtipné (česť výnimkám). Scenár hrozný, réžia tiež. Idem si poplakať, čaute. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne, neni to zadnej vrchol geniality, proste takova rodinna komedialni blbost se stokrat provarenym a do posledni minuty predvidatelnym dejem, ale diky obsazeni hlavnich roli dvojkou sympataku a par solidnim forkum to je slusna zabava. Travolta hraje svyho typickyho suknickare, oproti tomu Williams takovej rodinnej typ, takze se dobre doplnujou a i kdyz se misty chovaj jak dementi, clovek jim musi fandit. Z vedlejsich potesi Green, obzvlast v zaveru a pak tu ma ultimatni cameo Justin Long. Jen skoda, ze slusne nakopla zabava zacne nekdy v 50ty minute trochu vaznout a ke konci uz to spis hraje na city. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Stáry páky Williams s Travoltou jsou ještě furt vě formě. Super komedie, obzvlášť pasáže s pohřbem a golfem a následně ještě zábavní park, jsou fakt skvělý ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.0/10] | me: Komédií tohto typu tu už bolo neúrekom, táto však má Travoltu a Williamsa. Inak je to nenáročná komédia so všetkým, čo tento typ komédie musí spĺňať: "dojať", rodinné hodnoty a znovuobjavenie a prehodnotenie podstaty života. Okrem toho ale sa v tejto nachádza pár výborných miest, ktoré vynikajúco pobavia a stoja za to. Celkovo je to taká pohodka, ktorá vyplní čas. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

50%. Travolta so skusenym komikom Robinom Williamsom sa snazili, ako len mohli a obcas som sa i zasmial, ale nestacilo to a skutocne to u mna hranicilo skoro pri dvoch hviezdickach, ale uz len za tu snahu davam 3. Ten humor je prilis stupidny a neviem do akej miery to oslovi dospeleho divaka, takze netreba mat ziadne ocakavania a mozno sa budete i slusne bavit. Zabavnejsie je to zrejme viac pre mladsieho divaka. ________ John Travolta - (Charlie) +++ Robin Williams - (Dan) +++ Kelly Preston - (Vicki) +++ Conner Rayburn - (Zach) +++ Ella Bleu Travolta - (Emily) +++ Lori Loughlin - (Amanda) +++ Seth Green - (Craig) +++ Matt Dillon - (Barry) +++ Ann-Margret - (Martha) +++ Rita Wilson - (Jenna) +++ ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Klasická stupidní americká komedie od Disneye, ve které každý "vtipně" spadne na sto způsobů, párkrát dostane do koulí a zažije spoustu podobných situací. U toho už se ale dneska moc lidí nezasměje. Celý je to tak absolutně nevtipný a místy až otravný. Walt Becker se tak svým předcházejícím oddychovým Divočákům vůbec nepřiblížil a hvězdné obsazení vůbec nevyužil. O Robina Williamse jsem si už zvyknul, že už ho v žádné pořádné komedii asi neuvidím. U Johna Travolty, který mě nedávno odrovna drsným Charlie Waxem, to ale hodně bolí a u scén, kdy ho lidé pokládají za senilního dědu co se počůrává, jsem trpěl.30% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco na způsob Divočáků, protože režisér a Travolta přece zůstali pohromadě. K nim se přidal Robin Williams a to byl nespíše ten problém, podobně jako skutečnost že tohle šlo z produkce Walta Disneye. Tyhle dětsky rodinné podívané mě nikterak neberou. Seth Green hroznej (nikdy jsem ho nezažil dobrýho, spíše jsem ho tak nějak trpíval). Takže co ve filmu vlastně funguje? Neustálé utahování si z věku hlavních hrdinů, oni by opravdu měli být spíše dědečky. Druhý potěšující fakt jsou camea Justina Longa, Luise Guzmán (nejškaredší herec v Hollywoodu) a Matta Dillona. PS: Celý film jsem čekal na gorilu, která se usadila na posteru. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Šílenost, ale pokud tam jsou dva takoví světoví herečtí sympaťáci, nemohu dát méně... a místy to bylo vtipné, i když až otřesně tupé a lajnované.. ps: Ta útržkovitost mi drásala nervy.! ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Trochu viac afektované, miestami silené, navyše všetky vtipné scénky sú vychytané v trailery, no Travolta a Williams tejto komédii dávajú taký zvláštny rozmer, že som im tu infantilnú zábavu akosi zhltla. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Nic náročného, jen se občas zasmějete, a to je vše, ale lepší jak se dívat v letadle na nějaké drama ze soudního prostředí na malé obrazovce 10 metrů před váma. V letadle prostě nechci přemýšlet. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Na dialogy jsem si musel chvíli zvykat, ze začátku mě trochu štvaly a chvílema jsem nevěděl o čem mluví. Jinak to ušlo, vtipné momenty tam byly, takže jsem se i zasmál a hlavně konec stál za to. ()

Nikon odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo má rád Troškův styl a americký infantilní humor, může přidat - řeknu hodně málo - dvě hvězdičky ... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Trápne aj na rodinný film pre deti. Čo je moc je moc, čudujem sa Travoltovi, že sa dal nahovoriť na takúto koninu. Naproti tomu Robin Williamsovi sa nečudujem, ten bol v podobných vtákovinách ako ryba vo vode. Pre tých čo budú písať komentár napíšte ho hneď, pretože film začína fučať z hlavy okamžite po poslednej klapke. Ledva dve hviezdy, ale to len kvôli Travoltovi. 30/100 ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Standardni komedie s nestandardnim duem Travolta - Williams, k tomu par znamych pisnicek. Nikterak me to neohromilo, ale ucinky zamenenych pilulek me pobavily :). ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Senilno - stupidné prevedenie... sledovať J. Travoltu v tomto, kde už ako tu bolo viackrát spomenuté mi smiešne neprišlo skoro nič... úžasne, rodinná "ha ha" komédia tlačiaca na city oteckov a dedov US komunity (pekne po americku). Veľmi chabé, ubohé... nechápem čo tu hlavní predstavitelia robia... 3/10 ()

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama