Reklama

Reklama

Planina v ohni

  • Česko Spálené životy (více)
Trailer

V americkém dramatu o lásce, zradě a odpuštění od scenáristy a debutujícího režiséra Guillerma Arriagy (Amores Perros, Babel) se prolínají osudy několika postav.  Dramatický příběh lásky, zrady a vykoupení je režijním debutem scenáristy Guillerma Arriagy (autora scénářů k filmům Amores Perros či Babel) a prolíná se v něm minulost a přítomnost několika postav oddělených v čase i prostoru. Mariana (Jennifer Lawrence) je šestnáctiletá dívka z mexického pohraničního města, jež se snaží dát dohromady své rodiče, Sylvia (Charlize Theron) je manažerka z Portlandu, jež utrácí život prázdným sexem bez lásky a musí projít citovou odyseou, aby vykoupila svůj dávný hřích. Dvojice Gina a Nick (Kim Basinger a Joaquim de Almeida) se zase musí vyrovnat se svou tajnou láskou, protože ona je vdaná, on je ženatý a oba mají děti a Maria (Tessa Ia) se snaží pomoci svým rodičům, aby našli odpuštění. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Čtyři hvězdičky, díky ti, Jeniffer, nebýt tebe, tak se popravdě na takové spíše méně známé filmy asi jen tak nepodívám. Jennifer byla důvodem proč jsem film vyhledala, ale poté, co jsem se už koukala, tak se mi to líbilo jako celek. Jenom já blbá tentokrát pochopila, že jde o příběh jen dvou žen, až hodně pozdě před koncem filmu :)) Ale i tak se mi to moc líbilo.

spacefall

spacefall (hodnocení, recenze)

když jsem koukal na trailer a všude psali academy avard actress zajímalo by mě co by psali pod jennifer lawrence ted když vyhralá oskara

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Tak tento film jsem si našla a měla jsem v pc, dokud v pc neumřel harddisk, ale jak vidím, pokud neusnu, tak dnes můžu film vidět. Super :))

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Komorní drama se silným emotivním nábojem. Tak to vidím já. Ze začátku jsem trochu tápal, než se mi podařilo spojit Marianu s Marianou alias Sylvií.

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Buňa

Buňa (hodnocení, recenze)

Dokonalé s tajemným nábojem, hned bych na to šla do kina.

Související novinky

Oscarové blondýnky a talentovaný Mexičan

Oscarové blondýnky a talentovaný Mexičan

21.10.2007

Dělí je celá jedna generace, ale mají mnoho společného třeba to, že se obě vypracovaly z modelek a sex-symbolů na oscarové herečky. Kim Basinger a Charlize Theron. Teď je uvidíme v jednom filmu. A… (více)

Reklama

Reklama