Reklama

Reklama

Televizní komedie autorky Lucie Konečné si bere na mušku odvrácenou tvář „mateřského štěstí“. Období, kdy čerstvé maminky tráví se svými malými dětmi dny naplněné kojením, přebalováním, uspáváním, praním… Mladí manželé Lenka a Jakub si přinesli domů svého prvního potomka. Nový človíček, dcera Kateřina, ale obrátí celý jejich život naruby. To, co dříve fungovalo, nyní nefunguje. Lenka nestíhá péči o dítě, manžela i domácnost. Po krátké době začne být bez svého zaměstnání nešťastná, a tak je to nakonec je to Jakub, který zůstává s malou Kateřinou doma. Situace se opakuje až do té chvíle, kdy začne tajně vypomáhat (i s malým miminkem) v nemocnici, kde dříve působil jako lékař… (Česká televize)

(více)

Recenze (48)

Matty 

všechny recenze uživatele

Hodina anekdot na téma rodičovství - máte zájem? Máte zájem o jednu průměrnou epizodu podprůměrného seriálu (nejen kvůli jménu Lucie Konečné nelze nevzpomenout na OvRZ)? Skutečně máte zájem vidět zcela nedramatický sitkom s nevhodně spárovanou dvojicí špatného baviče (Háma) a výborné herečky (Vilhelmová)? Ano? Dobře vám tak! 25% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Prostředí 4/10/// +Vilhelmová i Háma se snaží, hlavně druhá polovina byla celkem i zábavná -slabší rozjezd, chvilku trvá, než se začnete nad tím vším bavit/// Nenáročná, tak trochu jiná komedie o radostech a strastech rodinného života. Manžel (Háma) byl podle mě značka ideál. Manželka (Vilhelmová) si podle mě až moc vymýšlela a často měla přehnané reakce. Ale nuda to rozhodně nebyla a je dost možné, že se spousta z vás v těchto postavách najde./// Celkem 55%/// ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Manželství a dítě – to je v(d)ěčné téma. Tatiana Vilhelmová a Aleš Háma jsou zajímavá dvojice s poněkud nestandartní představou o mateřské dovolené. Dvojice Melíšková, Čtvrtníček jakoby do filmu nepatřila a byla tam jen proto, aby hlavní pár měl s kým kecat. V opačném případě ten jejich závěrečný zvrat bez sebemešího vysvětlení nechápu. Nakonec je to poněkud rozháraný slepenec scén na dané téma. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film akoby nevedel, čo chce priniesť. Dá sa mu odpustiť nižšia televízna úroveň, ako aj niektoré katastrofálne herecké výkony, na to je Háma odborník. Čo však mňa viac trápi je, že čo nám chcel film zvestovať. Od režisérky som čakal feministickejší prejav, že to bude tlačené do sféry, ako je žena v domácnosti utlačovaná v rozlete a nech radšej sedí doma muž. Napodiv sa to však v zobrazení tejto situácie neskôr obrátilo a muž to vlastne perfektne zvládal, dokázal s dieťaťom aj pracovať a vlastne ten koniec je úplne opačný. Až mi to prišlo akoby polovicu filmu točila žena a druhú muž. Prirovnanie "ani ryba, ani rak" by asi najlepšie svedčil spracovaniu témy, ktorá mala na viac. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Nenadchne, ale rozhodně nezklame. Herecky mě překvapil Háma. Celkově rukopis Lucie Konečné rozpoznatelný. Ale mě její příběhy z Růžovky bavily. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Ľahkým humorným spôsobom natočený príbeh o mladých manželoch a ich dieťati, ktoré im "nečakane" vstúpilo do životov. Dialógy medzi ženami, medzi mužmi, či kombinované - sú verne odpozorované zo života a dodávajú príbehu autentickosť. ()

Sandiego 

všechny recenze uživatele

Z námětu jsem čekal velký průšvih, ale ten byl díky tradičně výborné T. Vilhelmové, symptaickému Hámovi, mé olíbené M. Issové a několika skutečně komickým místům uspokojivě zažehnán. Nemůžu říct, že bych litoval toho, že jsem tomuto snímku věnoval hodinku mého času. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Výstižný název. Dobrý nápad. Provedení nemastné a neslané. Z tématu manželství a dětí se dá udělat mnohem víc. Ústřední manželský pár nemá chybu. Na Kláru Melíškovou si musím povzolna zvykat, od Protektora mám na ni jistou averzi, ale její hlas je docela příjemný, klidně by mohla dabovat. Určitě by se našla nějaká zajímavá postava, které by mohla propůjčit svůj hlas. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Jen taková oddechová hodinka, která vás neznudí, možná se něčemu i zasmějete (nejspíš Petru Čtvrtníčkovi), a pak zas bude váš život plynout dál a za čas si možná vzpomenete při pohledu do TV programu, že tohle už jednou dávali. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Taková ta hodinová jednohubka, která potěší především nastávající maminky. Humorem se nešetří, občas vyjde, občas ne. Ale příjemný malý domácí filmeček to určitě je. Hudba: David Kraus ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Pohled do okna bytu, kde bydlí mladá rodina. Pro důchodkyni za záclonou z protějšího paneláku jen o fous méně vzrušující než devítistý osmdesátý sedmý díl seriálu ze života průměrných. Pro většinu lidí nic, co by je zajímalo. Zbytečný film – jděte radši do parku, lidi. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá komedie, ve které Tatianě Vilhelmové překvapivě zdatně sekunduje Aleš Háma. Není to nic převratného, ale rozhodně neurazí. ()

ravalah 

všechny recenze uživatele

Prvni polovina vice nez zdarila, druha jiz ne tak vtipna, ale dalo se na to koukat bez odchazeni od TV. VIlhelmova i Hama hraji dobre. ()

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Mile, pekne ,usmevne.Dve Hvezdy za Jirku Stracha.Prijde mi ze p.Ctvrtnicek musi mit docela vliv na pani reziserku a lidi okolo ze stabu, jelikoz vetsina jeho vtipu, mi pripadaji jako jeho vlastni vtipy,ktere byly schvaleny.Nic ve zlem."Holky vy porad jenom krafete,tady se neda poradne spat". ()

cab 

všechny recenze uživatele

Televizni tvorba pro ceskou televizi se porad drzi na slusne urovni, coz dokazuje tato rodinna komedie o manzelech, kteri maji "netradicni" postoj k vychove deti. Dobri herci a slusne vykresleny pribeh partnerske dvojice zarucuji filmu cistych 75% ()

Reklama

Reklama