Reklama

Reklama

Televizní komedie autorky Lucie Konečné si bere na mušku odvrácenou tvář „mateřského štěstí“. Období, kdy čerstvé maminky tráví se svými malými dětmi dny naplněné kojením, přebalováním, uspáváním, praním… Mladí manželé Lenka a Jakub si přinesli domů svého prvního potomka. Nový človíček, dcera Kateřina, ale obrátí celý jejich život naruby. To, co dříve fungovalo, nyní nefunguje. Lenka nestíhá péči o dítě, manžela i domácnost. Po krátké době začne být bez svého zaměstnání nešťastná, a tak je to nakonec je to Jakub, který zůstává s malou Kateřinou doma. Situace se opakuje až do té chvíle, kdy začne tajně vypomáhat (i s malým miminkem) v nemocnici, kde dříve působil jako lékař… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (48)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Prostředí 4/10/// +Vilhelmová i Háma se snaží, hlavně druhá polovina byla celkem i zábavná -slabší rozjezd, chvilku trvá, než se začnete nad tím vším bavit/// Nenáročná, tak trochu jiná komedie o radostech a strastech rodinného života. Manžel (Háma) byl podle mě značka ideál. Manželka (Vilhelmová) si podle mě až moc vymýšlela a často měla přehnané reakce. Ale nuda to rozhodně nebyla a je dost možné, že se spousta z vás v těchto postavách najde./// Celkem 55%/// ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Ejhle, obyčejný člověk existuje! Alespoň v televizi. Mým prvním dojmem bylo, že jde o nějaký seriál z tv prima a dostavil se údiv, v čem to ta Vilhelmová hraje. Po slabším úvodu se to naštěstí trochu zlepší. Ale pořád to nepřesáhne mírný podprůměr. Zaujme spíš diváky, kteří právě prožívají podobné záležitosti. ()

Reklama

k.rakonos 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné - sice nevím, jak by hlavní hrdinka chtěla zvládat dvojčata, když byla naprosto neschopná s 1 dítětem, nebo jak řešila nesmyslně nedorozumění ve špitále, ale jinak celkem vydařená televizní komedie o vztahu a dětech. Pokud by tam nebyly hlášky Čtvrtníčka, byl by to rodinný film, ale pokud jste už menší děti koukat nechali, tak se nedá nic dělat, je to holt ze života a lepší než vraždy každé odpoledne:-) ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Výstižný název. Dobrý nápad. Provedení nemastné a neslané. Z tématu manželství a dětí se dá udělat mnohem víc. Ústřední manželský pár nemá chybu. Na Kláru Melíškovou si musím povzolna zvykat, od Protektora mám na ni jistou averzi, ale její hlas je docela příjemný, klidně by mohla dabovat. Určitě by se našla nějaká zajímavá postava, které by mohla propůjčit svůj hlas. ()

Bránolog 

všechny recenze uživatele

Ale lepší tři. Nikdy by mě nenapadlo, že "manželé" Vilhelmová a Háma budou tak uvěřitelní a že Hámovi celkem uvěřím i toho doktora. Čtvrtníček mě pobaví skoro vždycky a i pro Melíškovou mám od "Mistrů" slabost. A líbil se mi tu i Šmoldas, ač je mi jindy celkem protivný...A na "hubenýho Fukse" Stracha nesmím zapomenout, to bylo výborný cameo... ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama