Požírač kostí (TV film)
Požierač kostí
Horor / Sci-Fi
USA, 2007, 90 min
Jim WynorskiObsah
Před několika staletími bylo kmenem Katona zavražděno sedm indiánů – kanibalů. Šaman zabitých indiánů před svou smrtí vyřkl temný slib, že se jeho kosti a kosti jeho bratrů jednoho dne vrátí za krvavou odplatou.
Nyní zahajují tři dělníci stavbu na území, které je kmenem Katona považováno za svaté. Během příprav odkryjí v zemi zvláštní artefakt. Ten probudí krvelačného ducha. Dělníci se změní na hrůzostrašné netvory a stávají se nástrojem pomsty po staletí skryté bestie. Žádný člověk před nimi není v bezpečí... (oficiální text distributora)
obitus
Indiánská báchorka v podání velkého Jima sice extrémně neurazí, ale ani nijak zvlášť nepobaví. Teda až na konec - následuje možná něco jako spoiler - ve kterém se postarší běloch navlékne do indiánského aby s vizáží Old Shaterhanda z pozdních mayovek bojoval s obřím animovaným kostlivcem. Bohužel než se dospěje do takto močopudného závěru, musí se přetrpět řada extrémně nudných scén. O absenci ňader a krve se v Jimových televizácích raději už ani nezmiňuji.(12.4.2008)
Viktooorka
Kostík se Šemíkem si zaslouží sympatie. Bohužel se mu ale do cesty postavil Old Shatterhand a Kostíkovi chyběl dostatek vápníků. Dobro opět zvítězilo nad zlem.. Núda [4. PFF Čakovická Be(´)čka](29.11.2010)
Djoker
odpad!Tak to dopadne, když si režisér se scenáristou sednou do baru, vykropí si palice a druhý den rozjedou natáčení hovadiny, která je napadla, když blili na hajzlech. Tvůrci tam museli za každnou cenu nacpat nějaké efekty. Docela mě uráží fakt, že si někdo v 21. století dovolí do filmu hodit animace, které mu udělal synovec ve fotoshopu. Směšnost a lacinost už pomohla mnoha filmům, tady to však všichni myslí smrtelně vážně a tváří se drsně a nadrženě. Zrychlené záběry jedoucího auta, západ Slunce během jediné vteřiny a indiánský náčelník, jehož botoxová lázeň stála víc než celý film. Všichni zdejší fandové hororů, nebo jak si vlastně říkají, by si měli dát hadr na hlavu. Tady by měly odpady lítat jeden za druhým. Když už nic jiného, tak by měl film alespoň trochu pobavit. Po něčem takovém je člověk akorát vytočený a lituje promrhaného času. Nejhorší film všech dob. Ano, klidně tak označím i další Winorskiho filmy. To, že je vylízany hovado, ho neomlouvá.(16.6.2011)
Jeremy.jk
Kostík a Šemík rulezz (kdo viděl, ví:). [4. PFF Čakovická Be(´)čka](28.11.2010)
fcreading
Práve včera som si to požičal s požičovni a musím uznať že to bola velká sračka. Kam až klesol ten Wynorsky to už netočí tie zábavne dielka z rokov 80-tych? Efekty tu netreba ani nejako komentovať pretože ten duch alebo čo to bolo vyzeral tak otrasno že sa mi to hnusilo. O deji tu netreba ani hovoriť pretože ho režisér asi zabudol pri natáčani akurát za zmienu tu stojí ten začiatok ináč nič.(20.6.2008)
Campbell
Tak tohle je ovšem paráda, čekal jsem nudnou lbost kterou už v dnešních dobách Wynorski několikrát předvedl. Ale dostal jsem blbost ale zatraceně zábavnou kostlivec co se prohání na kostře koně je prostě paráda, nenudil jsem se ani minutu a bavil jsem se dokonale, jen tak dál.(15.10.2011)
Maty85
Výbornej námět, který si ovšem zaslouží rozhodně lepší zpracování. Herecký obsazení by mohlo klidně zůstat, ale s efekty by chtělo něco udělat, ty byly velice vtipné v tomdle případě :-))(3.6.2008)
cariada
No dalo to hodně přemlouvání .abych to dokoukal. Hrozný béčko ,kostlivec je děsnej ten počítač z něho jen čiší. Dělníci něco vykopou ono to oživne a vraždí stačí na někoho sáhnout a rozsype se jako písek ,velmi podobné jako v Mumii. Nebezpečí si nechce připustit pár boháčů vždyt tam mají peníze. Do toho indiáni a dobrácký šerif. Stále stejné kliše. bla bla bla.....(26.8.2008)
Danny F.
Řekl bych: Takový silnější dětský horůrek:-) Prostě TV film. 5%(9.7.2008)
Holina
Vlastně je to srandovní. Digitální monstrum likviduje vskutku hloupým způsobem prakticky kohokoliv, ve finále si i vyčaruje koně. Otřesné triky, ale jak řikám - je to srandovní práce tvůrců...(14.1.2009)
Vyrida
Musím se smát, ale na takové to kokotiny jsme od Jimiho už zvyklí X let a ještě nějaký čas budeme muset. Tedy minimálně do doby dokud ho někdo čiště neodpráskne a že si o to koleduje čim dál víc. Bone Eater je něco příšerného od začátku po závěrečný souboj, který vlastně ani soubojem nebyl. Animace jsou strašné a dělají si co chtějí, což pasuje hercům protože ti to dělaj taky. Spousta nelogických prvků, šílených dialogů a scén které mě trhaj střeva jen když si na ně vzpomenu. Jedinu hvězdu jsem dal za titulní melodickou hudbu, která se mi fakt líbila a musím si ji RIPnout do mp3. Takže jedna hodně slabá hvězda v odpadkovém koši.(25.7.2010)
jefff
Tak to jsem se vyloženě bavil. Něco tak zábavnýho jsem dlooouho neviděl. Hlavně závěrečná akce kdy Bruce Boxleitner jede snad celou věčnost na koni pomalovanej indiánskými barvami a pak si stoupne před Požírače hodí do něj sekeru a skočí za křoví jak malej kluk...To je opravdu zážitek. Tenhle film se samozřejmě nesmí brát moc vážně a budete-li ho brát jako komedii, potom vřele doporučuju.(28.5.2008)
SOLOM.
Tak tomuhle říkám absolutní kravina. Jim Wynorski se opět vytáhl a ukázal nám, že většina jeho filmů za moc nestojí. Na tomhle paskvilu nenajdu nic, co bych mohl pochválit. Snad jen, že jsem se už tak dlouho pořádně nenasmál.(6.1.2011)
majo_svk
odpad!Asi najhorší film, ktorý som v živote videl. Fúúúúj už nikdy viac. Tento film nemal nikdy uzrieť svetlo sveta. Nepozerajte to!!! Odpad!!! Odpad!!! Odpad!!!(27.12.2007)
Vorlon
odpad!ooo Bruci, do čeho jsi se to nechal naverbovat. Na tomhle filmu je snad všechno tragické. Efekty, herecké výkony, příbě a závěr filmu to jen podtrhuje.(16.9.2009)
mosnak
odpad!To vypadá jako by tohle film natočila televize Nova během jednoho odpoledne! Co to jako mělo být? Od tohoto filmu dejte ruce pryč. Je to nehorázná sračka s dementním kostlivcem a výkony herců jsou katastrofální. Jo a už vůbec nechápu,jak téhle megasračce může dát někdo nějakou hvězdu. Nebo konce 4! Hnus... :-((28.1.2011)
HonzaMag
Jako komedie to není zase tak špatné .... Tvůrce měl očividně rád mayovky!(24.3.2009)
helraiser
Jedna indiánská báchorka, jeden počitačovej mega kostlivec a šerif kterej ho musí zastavit. Viděl jsem už větší hovadiny, ale i tahle je vístavní.(31.12.2010)
Honsik
horror/sci-fi? Tohle je černá komedie s řízným kostlivcem v hlavní roli. Jednu hvězdu dávám za jeho koně ze záhrobí, to sem čuměl, když na něho naskočil a pronásledoval motorkáře. Nasmál jsem se, ale Vy ostatní asi budete brečet a kroutit hlavou. Připravte se na to.(22.3.2008)
TERRORDROME
Céčková vtákovina o veľkom digitálnom kostlivcovi čo pobehuje po prérii a mení ľudí na prach. K tomu ešte nejaké indiánske mystické pindy, zlý chamtivý biznismen a šerif mutujúci na Old Shatterhanda. Je to nuda a dokonalá sterilita bez akejkoľvek príchute, záverečný súboj vyzerá tak, že Old Šerifhand hodí po kostráčovi tomahawk a on proste zdochne. Perfektná antizábava.(9.1.2011)