Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý, pohledný a schopný Siu (Wei Pai) je něco jako oblastní hrdina. V lásce ho samozřejmě zrovna nemají místní bandité v čele s padouchem Kamem (Lee Hoi San), ale jsou v tom víceméně sami. Jinak je Siu muži respektován - a ženami přímo zbožňován. Vdát se za něj chce v podstatě všechno, co se ve městě a okolí vdávat může, a Siu je občas nucen před ženami a dívkami doslova prchat (má totiž oči jen a jen pro svoji milou Hsien Hsien). V poslední době se ale až znepokojivě často stává, že ženy, před nimiž Siu uteče, jsou velmi krátce nato nalezeny mrtvé. Navíc se pohřešuje jeho budoucí švagrová. Vyšetřovatel Chiu (Eddy Ko) jej sice zprvu podezírá, že je pachatelem, ale poměrně záhy tuto tezi opustí a začne se Siuovou pomocí pátrat po skutečném vrahovi. (MaedhRos)

(více)

Recenze (2)

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Poměrně ulítlá a poněkud naivní směsice hororu, thrilleru a romantiky s lehkou příměsí kung-fu, jež asi u většiny dnešních diváků spíš propadne - nicméně disponuje kompetentními herci, solidní zápletkou a ačkoli tu a tam to celé působí docela úsměvně, napětí je přítomno a poměrně zručně vygradováno. IMHO nadprůměr. Jestli jste fandové do hongkongských rakvičkáren, pak Phantom Killer stojí za pokus. Horších 7/10. ()

Zupan_ 

všechny recenze uživatele

Viem že tradičných kung fu mláticček od Shaw brothers mixnutých s bizarným ázijským hororom je celkom dosť .Lenže tu tento kúsok dosť vybočuje ,žiaden bizár sa nekoná ide skor o akési giallo kde vraždí mních kostlivec .Fakt ma zarazilo aký je ten film neznámi keďže sa nejedná len o unikát v rámci ázijského žánru, ale aj o fakt dosť dobrý kung fu film s kopou bitiek a fakt dosť premakanou choreografiou, a ako bonus tu máme arogantne vykradnutú hudbu z Fantazmu. ()

Reklama

Reklama