Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednoho dne někde na Zemi v daleké budoucnosti se probudí dvě existence, které trpí ztrátou paměti. Lidské tělo, které má místo hlavy retro televizi, a sexy žena, která má kolem pravého oka podezřelou skvrnu. Proto se navzájem pojmenují Retro a Pandy a jelikož jsou úplně nazí, rozhodnou se jít získat oblečení. To se jim povede, ale jen díky malému překročení zákona. Při útěku před spravedlností je nakonec chytí a posílají do věznice na polorozpadlém Měsíci, kde celý příběh teprve začíná... (Baťka)

(více)

Recenze (33)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Wow, to byla jízda - explozivní tempo vyprávění, ve kterém není čas na logiku, jen na výbuchy, sex a rány pěstí. Yennem zmíněné vězení je zřejmě střižené podle Chaplinovy Moderní doby, automatizované je všechno, včetně vyměšování. Šílené, bizarní, ujeté - takové jsou Dead Leaves. Pop-artová komiksová stylizace, nad kterou by se jistě usmíval takový Karel Saudek či Roy Lichtenstein. BLAM! TAKKA TAKKA! WHAAM! Slabší ****. ()

Javad 

všechny recenze uživatele

< Najzábavnejší animovaný masaker > Naspeedované - bláznivé - ani na tisícinu sekundy nepoľavujúce zo svojho zbesilého tempa. Mozog mám na cucky. Retro a Pandy sú ultimátna vševraždiaca dvojica. !Brutal! Nepúštajte to vaším deťom, zošaleli by a vyzabíjali polovicu triedy. ()

Reklama

tereza_p 

všechny recenze uživatele

LFŠ 2009: Pro mě asi první setkání s japonským animovaným čímsi (pokud nepočítám Pokemon a seriál mého dětství Candy Candy) a bohužel musím říct, že bych byla možná raději, kdybych se s tím nesetkala. Neříkám, že to celé bylo špatné, světlé chvilky by se našly, ale bylo jich tam pro mě až moc málo na to, aby mě to pořádně zaujalo. ()

VittaBella 

všechny recenze uživatele

Tento fantasmagorický snímek je zkrátka založen na jedné velké nadsázce. Dead Leaves je natolik propojen s mangou, že obsahuje i vizuálně ztvárněné zvukové efekty a obraz rozděluje na panely se souběžně probíhajícím dějem. Se zvrácenostmi režisér opravdu nešetřil a krom ztřeštěného děje a ještě individuálnějších postav se postaral o pořádnou dávku hysterie, karikatury, fantazie, sexuality a destrukce. Na tolik bláznivý snímek jsem ještě nikdy nenarazila a kdybych to měla shrnout, tak té nadsázky na mě bylo zkrátka příliš. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRATATATATATATATATATAtatatatatatatatatata!!!!!!BOOOOOOOOOOOOOM!!!!! KURVA KURVA KURVA LASER KURVA KURVA BOMBA KURVA KURVA KURVA KURVA SEX KURVA ROBOT KURVA KURVA MOZOG NA STENE KURVA KURVA PENIS KURVAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brutálna vulgárna úchylná sexistická vyvražďovacia maniakálna popkultúrna techno nakladačka, o akej sa nesníva ani perverzným uctievačom mega-killov, hektolitrov krvi, hlášok ako z iného sveta a nejakej tej nahotinky k tomu... Surová, špecifická, na kosť ohlodaná kresba, monštrózne uber-súboje a pekelné tempo, ktorým plynie od hyperakčného úvodu v štýle Bonnie&Clyde, cez hyperakčný útek z hard sci-fi väznice až po hyperakčný záver. Imaishi dáva voľný priechod často kvalitne maskovanej, no verejne známej japonskej zvrhlosti vo všetkých možných aj nemožných významoch tohoto slova. Vražedné bábätko, vrtákový penis, plne automatizované kŕmenie a vyprázdňovanie mutantov a klonov vo väznici na rozbitom Mesiaci. A roboti!!! I WANT MORE!!! 90% ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama